reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

AGA ty szczęściaro
no R niby też znowu kalkuluje ja się niby z tego cieszę no bo to świadczy o jego odpowiedzialności ale mógłby czasem zdobyć się na odrobinę szaleństwa
AGA wlażłam na nk i powiem Ci kochana że twoja talia w tej sukni ślubnej zrobiła na mnie ogromne wrażenie OGROMNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko pozazdrościć

Kochanie ta talia była 12 lat temu:sorry:

reklama
Na wizytę muszę się umówic po niedzieli.Kazał mi przyjść za 2 tygodnie. Jutro mija tydzień.
Ale czuje ż może to być dopiero jakiś 4 tydzień ciąży.

To trzymam kciuki, żeby zobaczył to co trzeba, i żeby wszystko było dobrze. Czyli zakładm, że udało Wam się w 2 cylku właściwych staranek! Ja też poszłam za wczesnie do lekarza i tylko się nerwów najadłam, bo niby było cos, ale nie był pewny...i tez kazał żyć w niepewności 2 tygodnie....
Super...kochana...im więcej fasolek...tym tu weselej.

To trzymam kciuki, żeby zobaczył to co trzeba, i żeby wszystko było dobrze. Czyli zakładm, że udało Wam się w 2 cylku właściwych staranek! Ja też poszłam za wczesnie do lekarza i tylko się nerwów najadłam, bo niby było cos, ale nie był pewny...i tez kazał żyć w niepewności 2 tygodnie....
Super...kochana...im więcej fasolek...tym tu weselej.

Ja po wizycie robiłam jeszcze 2 razy test. Mam nadzieję że wynik jest wiarygodny.

Witam Was dziewuszki
Opowiem Wam jak powiedziałam S że od poniedziałku idę na prawko. S na to że ja nie powinnam się stresować i w sumie to ok ale On będzie jeździł za mną po mieście na egzaminie:eek: ja do niego -no a po 20min facet powie "wie Pani co chyba ktoś nas śledzi" a ja na to "spoko to mąż martwi się o mnie" hmmm nie sądzicie że mam zdany egzamin? bo teraz kto wraca na plac ten zdaje -więc jak ten gościu miałby mnie przesadzić podczas gdy jakiś dziwny mąż pilnuje swojej żony:-):-):-):-):-) i różnie może się skończyć wcześniejsze zatrzymanie;-)

Asiu mój też jest nie lada chojrak i myślałam że nie jest możliwe żeby uciekał ale uwierz mi -nie bądź taka pewna -kobieta jak chce mieć dziecko pokona nawet najwytrwalszego chłopa;-):-) według mnie się nie gryzie -możesz kwiaty z ecru załatwić i we włosy parę różyczek -no przecież na biało się cały nie ubierze -a co on dziewica????

Kasiu
pewnie -to na prawdę nie takie straszne. Rzucałyśmy z koleżanką -ona z plastrami ja bez. Po miesiącu zadzwoniła do mnie ze ma w dupie i szkoda kasy na te plastry i po prostu nie pali:-):-) ludzie mówią że palą bo się denerwują -nie prawda -palenie jeszcze bardziej podnosi ciśnienie:-p to tylko taki głupi nawyk:tak: i kosztowny. Aż mi łzy pociekły jak patrzyłam na te kolanka małe:-):-):-)

Karola322 ja tam śpię w nocy -choć chodzę spać coraz później -nie lubię tego bo mi się ssanie włącza:eek: ja już szaleję w domu -czym Ty się zajmujesz? ja chyba jakieś chałupnictwo zacznę uprawiać:confused2::confused2::confused2: normalnym usg -ja miałam przez powłoki:tak:

GosiaLew
oj bo Ty sobie ten styczeń założyłaś i takie zimowe dziecię będzie:-p Ty sie nie możesz zapomnieć trochę? przecież w pracy przez jakiś czas nikt nie musi iedzieć... nie da rady tak zakombinoać????

Alutka17 to są fluidki:-p:-p:-p:-p:-p

As super że z teściową lepiej -no i tak trzymać. Co do piesia -masz rację nie popuszczaj. Żeby na własnym podwórku nie być bezpiecznym szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a Ty doczytałaś jak pisałam o pająkach czy one też duszą w nocy? bo ja spać nie mogę od Twojego posta bleeeeee:crazy::crazy::crazy:

Kinguś już niedługo w dwupaku:-):-):-) kochana ostatnie chwile lenistwa -leż, bycz się i z łóżka nie złaź -dobrze Ci radzę:-D:tak:

Kobietka22 jak tak zmagazynujesz te fluidki to trojaczki najmniej;-)

hej a która tutaj się na bliźniaki pisze
bo jeszcze nie mamy na pokładzie:-)

Koti aż taka ładna nie jestem:-);-) powiem szczerze że od wczoraj S za mną łazi i truje -Ty jakaś ładniejsza jesteś, napatrzeć się nie mogę... zdurniał chłop:-) ja też mam zaczątki przeziębienia -od jutra cebula i takie inne śmierdziuchy:-):tak:

Wiolka dziękuję za kciuki -żaby mi jakoś nie przeszkadzają ale te bydlackie pająki -o losie... jak Ci się nie chce to nie rób;-) co mas zrobić dziś zrób pojutrze -będziesz miała dwa dni wolnego:-):-)

Ewelina28 a co się dzieje? bo to nie jest normalne....

Aga34 polecam wodę z solą i 3 kroplami amolu -ciepłą. Ja jestem nawiedzona na punkcie amolu bo mnie S do niego przyzwyczaił a od lutego żadnych leków nie biorę:tak: pomaga na gardło -płukanka, na katar -inhalację, na ból głowy -na czoło i skronie, nawet na mój trądzik który mnie ostatnio dobija -zasusza:tak: więc polecam. A czosnek obniża ciśnienie:eek: ja go nie mogę bo mam 85/55. Jak ujawniłaś? przecież w nicku masz 34:-D:-D:-D

Ola
dziekuję:tak::tak::tak: ja tam czekam na kolejne dzieciaczki i trzymam kciuki za kolejne usg i kolejne "z górki";-)

Lenka29 dziekuję:tak:

Aneczka77
oooo z tą ksiażką to super pomysł -ja miałam taką książkę do pociągu (na studia do wrocka dojeźdźałam z Warszawy i Koszalina) "historia doktryn politycznych i prawnych":eek: nigdy nie przekroczyłam progu drugiej strony:confused2::confused2: też sie cieszę bo jak siedzieliśmy u lekarza to trzesłam sie jak osika a S miał już białe palce tak go ściskałam:confused2: ostatnia wizyta u tej Pani przyniosła złe wieści...

Gosiagro -super!!! gratuluję -odzywaj sie czasem i mów jak dzidzia rośnie i jak mama sie czuje:tak::tak:

Daaa
a wiesz że ja w testy nie wierzę????:-)

Ewerysta dziekuję -brzusiu a raczej jego lokator macha na powitanie:-) ja już też kicham i już mnie to denerwuje:wściekła/y: bo taka pogoda zdrowiu nie służy

Agnieszka0240 -mi juz szybko leci ten czas -nie mogę uwierzyć że w sobotę już 13 tydzień:tak: to niesamowite:-) i jedna trzecia za nami

Kasiamaj
dobrze że się odezwałaś bo właśnie miałam Cię wywoływać jak szaman:-) nie smutaj się -dlaczego taki nastrój? wiem że pogoda nie nastraja optymistycznie ale co tam pogoda;-)

Karolcia81
mój to już wie że był dobry czas po @, super czas -czyli owulka i przerąbany czas czyli przed @:-) przez rok ciężko mu było zakumać ale jak na to wpadł zycie stało się łatwiejsze -dla Niego:tak::tak:

Agniesia82, Vjolka
dziękuję:-):-)

I proszę tutaj pomachać do mojej dzidzi -dla Was wersja 3d:-)
A mój S jest ode mnie młodszy -o miesiąc -a mówiłam "nigdy w życiu młodszego:eek::eek::eek:" -no i się zakochała;-)

A i jeszcze jedno -mama wczoraj wieczorem w końcu pękła -myślałam że do końca ciąży będzie taka sztywna -a ona wczoraj o rączki i o nóżki pytała, o wszystko -cieszyła się jak dziecko. I wiecie co mnie zapytała???? -czy już czuję jak kopie:eek::eek::eek::-) no to był szok dla mnie:-D:-D

Załączniki

• bb.JPG
    bb.JPG
    10,7 KB · Wyświetleń: 44
hej a która tutaj się na bliźniaki pisze bo jeszcze nie mamy na pokładzie:-)
Ewelina28 a co się dzieje? bo to nie jest normalne....
I proszę tutaj pomachać do mojej dzidzi -dla Was wersja 3d:-)
A mój S jest ode mnie młodszy -o miesiąc -a mówiłam "nigdy w życiu młodszego:eek::eek::eek:" -no i się zakochała;-)
A i jeszcze jedno -mama wczoraj wieczorem w końcu pękła -myślałam że do końca ciąży będzie taka sztywna -a ona wczoraj o rączki i o nóżki pytała, o wszystko -cieszyła się jak dziecko. I wiecie co mnie zapytała???? -czy już czuję jak kopie:eek::eek::eek::-) no to był szok dla mnie:-D:-D
Witaj,
ja się piszę na bliźniaczki, a co!!!!!!!!! ;-)
Kochanie, a co się dzieje, to sama nie wiem.....chyba zbyt dużo spadło na głowę a teraz organizm odreagowuje......ot cały mechanizm....:zawstydzona/y:
Do dzidzi macham:-):-) foto - rewelacja!!!!!!!!:-):-):-)
A mamie się nie dziwię, że zmiękła....każdy by zmiękł, przy takim "cudeńku"
Pozdrawiam:-):-)

skończyć wcześniejsze zatrzymanie;-)

Aga34 polecam wodę z solą i 3 kroplami amolu -ciepłą. Ja jestem nawiedzona na punkcie amolu bo mnie S do niego przyzwyczaił a od lutego żadnych leków nie biorę:tak: pomaga na gardło -płukanka, na katar -inhalację, na ból głowy -na czoło i skronie, nawet na mój trądzik który mnie ostatnio dobija -zasusza:tak: więc polecam. A czosnek obniża ciśnienie:eek: ja go nie mogę bo mam 85/55. Jak ujawniłaś? przecież w nicku masz 34:-D:-D:-D

A czy ja kiedyś twierdziłam że jestem normalna:-D U mnie czosnek podnosi ciśnienie:-D

reklama
Witajcie kochane ja nie dawno wstałam i jem śniadanko jogurcik z bułeczką tylko nie wiem jak nasz szkrab zareaguje bo za bardzo za nabiałem nie przepada :-:)-(
mi jak zwykle z rańca zimno, jeszcze tylko jutro i w wekend będę miała swojego mężusia w domu bo widzę go tylko przez jakąś godzinkę dziennie i strasznie mi się tęskni.
agatko zdjęcie super :-):-) ja muszę zacząć pisać pracę magisterską ale strasznie mi się nie chce tak myślałam żeby coś wykombinować ale na razie nie mam pomysłu. Kochane uciekam zjeść śniadanko i wrócę nie długo. Buziaczki

Do góry