wiolka_1982
Fanka BB :)
super karolabardzo się cieszę!!!śliczny maluszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karola, już jest OK! a po zastrzykach będzie jeszcze lepiej, bo te głupie upławy się skończąJa tez się kasiu bardzo cieszę ale co chwilę coś mam nadzieję że po tych zastrzykach wszystko będzie oki
Nigdy nic nie wiadomoNie zapeszam ale....teoretycznie jest taka możliwość i powiem szczerze, ze bardzo bym się cieszyła ale pomimo tego, ze @ nadal nie przyszedł to jestem pewna, ze po prostu wszystko się poprzesuwało przez mój stres związany z egzaminem, dlatego kciukasów nie zaciskaj bo raczej tym razem nic z tego wiem to na 100%
A ty jak się czujesz, mdłości i wymioty sa już mniejsze??
Wiolka witaj w klubie zakatarzonych, mnie też coś wzięło
She cieszę się, ze się pojawiłaś, nadrobię wszystko jutro
Super wieści. Maluszek śliczniutki. Nawet tak trochę podobnie ułożony do tego na twoim suwaczkuWitajcie kochane dopiero teraz wróciłam dzidzia jest duża i zdrowa ma 3,5cm i serduszko bjie 176 uderzeń na minutę:-):-) z usg dzidzia jest o pare dni starsza ale ja dostałam 2paczki zastrzyków na te upławy i mam nadzieję że przejdą dostałam taką dawkę tych zastrzyków domięśniowych że dupsko mi spuchnie ja talala:-) ale najważniejsze z maluszkiem jest wszystko dobrze a o to jego lub jej zdjęcie skarbek nasz spał więc się nie wiercił ale jest śliczniutki:-):-) dziękuję bardzo za trzymanie kciuków co ja bym tu bez was zrobiła. a i muszę częściej wychodzić na dwór bo jestem nie dotleniona i dlatego blada jak ściana.dobrze że zadzwoniłam i kazała mi przyjechać bo bym się martwiła jak diabli.