reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola-wielkie gratki że wszystko ok!-trzymam kciuki żeby dalej wszystko szło jak w najlepszym porządku.!!!!

a ja naobierałam sie pigwy-jutro będę soczki na zimę robić.
przyda się na chłodne dni.naturalna witaminka C.

a Wy co porabiacie????

teoretycznie jest taka możliwość i powiem szczerze, ze bardzo bym się cieszyła ale pomimo tego, ze @ nadal nie przyszedł to jestem pewna, ze po prostu wszystko się poprzesuwało przez mój stres związany z egzaminem, dlatego kciukasów nie zaciskaj bo raczej tym razem nic z tego :) wiem to na 100%
A ty jak się czujesz, mdłości i wymioty sa już mniejsze??

Wiolka witaj w klubie zakatarzonych, mnie też coś wzięło :(

She cieszę się, ze się pojawiłaś, nadrobię wszystko jutro :)
Nigdy nic nie wiadomo:-DNie zapeszam ale....

Witajcie kochane dopiero teraz wróciłam dzidzia jest duża i zdrowa ma 3,5cm i serduszko bjie 176 uderzeń na minutę:-):-) z usg dzidzia jest o pare dni starsza ale ja dostałam 2paczki zastrzyków na te upławy i mam nadzieję że przejdą dostałam taką dawkę tych zastrzyków domięśniowych że dupsko mi spuchnie ja talala:-) ale najważniejsze z maluszkiem jest wszystko dobrze a o to jego lub jej zdjęcie skarbek nasz spał więc się nie wiercił ale jest śliczniutki:-):-) dziękuję bardzo za trzymanie kciuków co ja bym tu bez was zrobiła. a i muszę częściej wychodzić na dwór bo jestem nie dotleniona i dlatego blada jak ściana.dobrze że zadzwoniłam i kazała mi przyjechać bo bym się martwiła jak diabli.
Super wieści. Maluszek śliczniutki. Nawet tak trochę podobnie ułożony do tego na twoim suwaczku:tak:

Ja dzisiaj dzień na telefonie , ciagle ktoś dzwoni. :szok:

Dzisiaj widziałam się z koleżnaką w 5 miesiącu ciąży. I jej maluszek mawadę serduszka , poważną. pół serduszka nie pracuje. Robili jej teraz badania i się okaże czy wogóle można operować, ale w Niemczech. Bo w Polsce tego nie robią. Boziu co się dzieje na tym świecie. Jakbyście mogły za maluszka się pomodlić.

reklama
Do góry