reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko kruszynka śliczna.:tak::tak::-):-):-):-)
Kochana ja zwolnię jak umrę.Całe wieki w trumnie odpoczywać będę :-D:-D:-D
A tak serio to ja się prawie wcale nie męczę,bo robię to co lubię.;-):-):-)
Agnieszko -gratuluję !!!!
She pozdrawiam Cię.Ja też Cię pamiętam ;-):-):-)

Uciekam ,bo w domu poszukiwania pilota od cyfry trwają.
Mały mnie wkurzył i chciałam mu bajki wyłączyć to ten drań schował pilota i zapomniał gdzie położył...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę na poszukiwania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobry wieczór
ja mam dziś wisielczy humor-więc nie bedę zarażać Was tym dziadostwem

13x13-bardzo śliczny maluszek!!!! widzę że tylko Ty nie zapomniałaś że jestem...;-)-dzęki.
Karola322-gratuluję!!!!

witam też nowe koleżanki :tak:;-)-może z biegiem czasu się lepiej poznamy.

mam pytanie do dziewczyn po zabiegach....też sie z Was czasem tak lało???
ja dziś byłam z synkiem w przychodni na wizycie jak wstałam z krzesła to myslałam że mi po nogach leci.....
dobrze ze miałam chusteczki nawilżane......
szorowałam szybciorem do łazienki.:wściekła/y::-:)zawstydzona/y:

pozdrawiam Was serdecznie.

Agatko ciesze się, że z wami wszystko ok, oby tak dalej!! I jakie twoje dziecię fotogeniczne :)
Wyniki mnie pocieszyły i teraz już w razie czego nie będę martwiła się ewentualnym zajściem w ciążę :)

Kasiamaj ja taki @ miałam ostatnio i to trwał 7 dni, więc wiem co czujesz :)

A tak odnoście @ miał być wczoraj -niet, miał być dzisiaj i też niet, więc niestety małe przesunięcie się szykuje

reklama
ilonka26-ja miałam taką @ pierwszą zaraz po zabiegu.....dajcie spokój....czy to minie???-nie dość że tak długo to jeszcze w takiej ilości!!!!

idę na 39 i pół -oglądacie???

dobrej nocki
199.gif

do jutra!!!!!

Do góry