Dzień Dobry
Ja po pracy, padnięta jestem, bo nie przyzwyczajona, wcześniej więcej siedziałam i chociaż miałam pracę bardziej fizyczną, bo te wszystkie kosmetyki przewalałam z kąta w kąt i pieluchy i chemia itd. to teraz muszę biegać z miejsca na miejsce, nogi mi do tyłka włażą, może przynajmniej schudnę od tego chodzenia ;-)
Ewelina28, ja tu już troszkę jestem, od maja, ale witam. Na giełdę to ja nie chodzę za często, ostatnio za meblami jedynie.
Agata to daj znać jak było po wizycie
Just79 to trzymam kciuki za godzenie się i 2 kreseczki po tym, bo w końcu godzenie potrafi być przyjemne :-)
;-)
Agnieszka0240 to mała rośnie jak na drożdżach, super. Fajnie, że Ci też dali taką możliwość w szkole.
Kinguś cały czas trzymam kciuki za Ciebie. Przez 3 - 4 tygodnie wszystko jeszcze może się zmienić. Jak to się mówi: na "ostatnich nogach jesteś":-)
As rzeczywiście wiecznie zabiegana babka jesteś, podziwiam za wytrwałość. Brak Ci chyba czasu tylko dla siebie samej.
Karola gratuluję zdanego egzaminu.
Aneczka ja to ostatnio mam fioła na punkcie popcornu z mikrofali i w końcu się doczekałam nawet popcornu z masłem, bo w Polskich kinach tego niestety nie ma. Tylko, że ja jeszcze mikrofali teraz nie mam :-(. A dom, że pusty to nic, jeszcze kiedyś będziecie musieli kupić pewnie większy :-)
Ola81, Kasia0201 witajcie. Mało was ostatnio. Pozdrawiam serdecznie.