Witajcie kochane ja jestem po śniadanku i tak średnio się czuje:-( dzisiaj znowu jestem sama w domku bo mężuś znowu w pracy ale dzisiaj ostatni dzień więc będzie jutro ze mną i w niedzielę:-):-) buziaczki kochane miłego dzionka życzę
reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
Karolcia81 - u mnie 30 września minie 2 miesiące. Niby od gina mam zgodę, po tym @, ale ja wiem, że dopóki nie zrobię chociaz podstawowych badań, nie odważę się, a do badań się zebrać nie mogę..i tak się koło zamykaMoże po prostu za wcześnie dla mnie... nie wiem
As76 - ja to Cię naprawdę podziwiam Kochana!
karolcia81
czekam na szczęście.....
Karolcia81 - u mnie 30 września minie 2 miesiące. Niby od gina mam zgodę, po tym @, ale ja wiem, że dopóki nie zrobię chociaz podstawowych badań, nie odważę się, a do badań się zebrać nie mogę..i tak się koło zamykaMoże po prostu za wcześnie dla mnie... nie wiem
powiem Ci z mojego doświadczenia, że najgorzej się do tego zabrać....a jak juz zaczniesz dzwonić i się umawiać...to jakoś leci....i czujesz, ze robisz coś dobrego dla siebie i dla maleństwa......
mój lekarz nie dał mi skierowań i kazał jeszcze kilka miesięcy poczekać, ale on jest starej daty i go nie mam zamiaru słuchac...idę do innego w poniedziałek, biorę te wyniki kt.óre mam, zapytam się co jeszcze powinnam zrobić...i czy nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się już starać....
a potem pójdę do mojego rodzinnego i poproszę, zeby mi te badania zlecił zeby nie płacić....mam nadzieje, że rodzinny może zlecac takie badania.....?
mówię Ci najgorzej zacząć, a potem czujecie, że już coś robicie w kierunku fasolinki....i, że jesteście w tym razem....
mnie sie udało w końcy zebrać w sobie...i nawet mój Z. idzie się przebadać....
Witam
Ja już sie zastanawiam czy jest sens robienia tylu badań.
Ja zrobilam podstawowe badania krwi toxo,cytomegalie cytologie badnie moczu w szpitalu po poronieniu udało mi sie zrobic to bezplatnie.
Ale teraz mysle ze nie bede robic wiec badan dziewczyny nie robia zadnych badan wpadaja i rodza zdrowe dzieci.Wiec postanowilam trzeba myslec pozytywnie i isc do przodu nie patrzec za siebie chociaz to cięzkie jest .
Głowa do góry dziewczyny i bedzie dobrze nie mamy sie co martwic.Bo oszalejemy;-)
;-);-)
Ja już sie zastanawiam czy jest sens robienia tylu badań.
Ja zrobilam podstawowe badania krwi toxo,cytomegalie cytologie badnie moczu w szpitalu po poronieniu udało mi sie zrobic to bezplatnie.
Ale teraz mysle ze nie bede robic wiec badan dziewczyny nie robia zadnych badan wpadaja i rodza zdrowe dzieci.Wiec postanowilam trzeba myslec pozytywnie i isc do przodu nie patrzec za siebie chociaz to cięzkie jest .
Głowa do góry dziewczyny i bedzie dobrze nie mamy sie co martwic.Bo oszalejemy;-)
;-);-)
wiolka_1982
karolcia81 - mi mój gin tez nie kazał robić żadnych badań...ale ja dla swojego spokoju zrobię kilka..najważniejsze dla mnie to hormon tarczycy,no i zęby muszę wyleczyć...to chyba najgorsze!!!A tak to w sumie nie wiem, co jeszcz robić
wiolka_1982
Anetha - mi morfologia z wymazem zarówno w czasie ciąży jak i po zabiegu wyszła bardzo dobrze, mocz też, toxo ujemna, ogólnie wniki miałam dobre..też nie będę jakoś bardzo szaleć z badaniami, ale kilka dla własnego spokoju zrobić muszę!
iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
witam dziewczynki.a ja was tak czytam i sie zastanawiam kiedy te badania mozna zaczac robic??bo ja jeszcze nie mam @ po zabiegu wiec kiedy powinnam zaczac???czy poczekac i najpier isc do lekarza to moze mi jakies zleci..?
karolcia81
czekam na szczęście.....
karolcia81 - mi mój gin tez nie kazał robić żadnych badań...ale ja dla swojego spokoju zrobię kilka..najważniejsze dla mnie to hormon tarczycy,no i zęby muszę wyleczyć...to chyba najgorsze!!!A tak to w sumie nie wiem, co jeszcz robić
ja tez zrobię tylko te podstawowe....
i tak jak pisze Anetka, myślę pozytywnie.....dziewczyny bez badan zachodzą i rodzą zdrowe dzieci....więc nie będę się u siebie niczego na siłe doszukiwała...
a jesli chodzi o zęby....hmmm...tez mam takie dwa do leczenia....i czasami mnie troszkę ćmią....ale za to chyba się nie wezmę na razie...cholernie się boje stomatologa...moja siostra miała w ciązy zapalenie miazgi i urodziła zdrową dziewczynkę...a pozatym takie bez zębne z melin rodzą zdrowe dzieci...więc....hmmm tu chyba się nie przełamie....
a tak na marginesie...to słyszałam opinie, że zęby nalezy leczyć bo po prostu w ciązy, zwłaszcza jak są wymioty szybciej się psują.....i tyle.
reklama
karolcia81
czekam na szczęście.....
witam dziewczynki.a ja was tak czytam i sie zastanawiam kiedy te badania mozna zaczac robic??bo ja jeszcze nie mam @ po zabiegu wiec kiedy powinnam zaczac???czy poczekac i najpier isc do lekarza to moze mi jakies zleci..?
poczekaj na pierwsza wizyta, zobaczysz co Ci powie.....jesli Ci nie zleci to niech Ci chociaz poda jakie są te podstawowe...i sobie sama zrobisz...