Agniesia82
najważniejsze jest życie
Witam, melduje się. Zyczę miłego dnia,
Agniesia następny cykl przed Toba pełan przyjemności. Uda się w końcu.
Fajnie by było...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, melduje się. Zyczę miłego dnia,
Agniesia następny cykl przed Toba pełan przyjemności. Uda się w końcu.
agniesia na pewno w następnym cyklu się uda i będziesz miała w brzuszku małą fasolkę:-):-) zajmji się innymi sprawami i o dzidziusiu tak bardzo nie myśl a sam przyjdzie do mamusi do brzuszka:-):-):-):-)fajnie by było...
cześć
zmiana lekarza była konieczna i od października idę do nowego ginka, oczywiście prywatnie, ten przynajmniej jest specjalistą w trudnych ciążach, a nie tak jak mój poprzedni wybił się na normalnych, bezproblemowych ciążąch
pozdrowionka
Dzięki :*Kinguś no a jak Ty masz być nastawiona jak nie pozytywnie a wiesz że ginowie to tak straszą bez sensu czasami -nie ma co przesądzać okaże się na następnej wizycie -a Kinioa już taka duża jest że spokojnie sobie poradzi
To troszkę namieszałaś.Witam kochane ja się czuje niestety nie za dobrze najadła m się wszystkiego co miałam pod ręką popiłam gazowaną fantą i jest masakra brzuchol mnie boli.
Superoooo 4 kwadracik mi wskoczył w suwaczku :-):-):-)
Udanej wizyty ;-)Jutro jedziemy do rodziców S i powiemy im o dzidzi...
Super Ja tydzień temu miałam 7 na plusie pewnie do 10 dojadę ;-);-)Agatko ja mam 4 kg na plusie - właśnie wgramoliłam się na wagę.
Każda z nas się boi. Ja na początku latałam go gina co 2 tygodnie uspokoiłam się dopiero jak poczułam ruchu małej.Ale bardzo sie boje że znow zaczne krwawic i poronie ,
Trzymam kciukiha!!
umówiłam się na prywatną wizyte w specjalistycznej prywatnej klinice, poniedziałek 17.00!
jestem z siebie dumna.....skonsultuje sie z innym lekarzem niż mój....i zobaczymy co powie....
W końcu się uda;-)hej dziewczynki
melduje sie po kolejnych oblanych testach na prawko
Dużo cierpliwości życzęWitajcie w środę.
Zaglądam kochane do WAS ,ale nie mam czasu odpisywać.
Ja po poronieniu miałam bardziej plamienia niż normalne @. Zawsze można się gina poradzić.Mam takie dziwne pytanie 2 miesiaczki po poronieniu i zabiegu miałam bardzo obfite,teraz przyszedl czas na kolejna i jest to tylko brazowe plamienie nie duzo tego,
cześć
zmiana lekarza była konieczna i od października idę do nowego ginka, oczywiście prywatnie, ten przynajmniej jest specjalistą w trudnych ciążach, a nie tak jak mój poprzedni wybił się na normalnych, bezproblemowych ciążąch
Agniesia głowa do góry, wiem że już liczyłaś na II kreseczki, ale nie zadręczaj się, kolejne milusie staranka przed wami
pozdrowionka
Agniesia możesz mężowi zarzucić salfazin albo androvit to witaminowe wspomagacze dla meżczyzn bogate w cynk i nie tylko, niektórym pomogły