reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie w środę.
Zaglądam kochane do WAS ,ale nie mam czasu odpisywać.:zawstydzona/y:
Przepraszam Was dziewczynki.
Kuba ma kryzys w szkole :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Walczymy o każdą rzecz z Nim ,on się stawia o wszystko.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś z szatni do klasy szedł 25 minut...:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pozdrawiam wszystkich

cześć

zmiana lekarza była konieczna i od października idę do nowego ginka, oczywiście prywatnie, ten przynajmniej jest specjalistą w trudnych ciążach, a nie tak jak mój poprzedni wybił się na normalnych, bezproblemowych ciążąch

Agniesia głowa do góry, wiem że już liczyłaś na II kreseczki, ale nie zadręczaj się, kolejne milusie staranka przed wami :)

pozdrowionka

cześć

zmiana lekarza była konieczna i od października idę do nowego ginka, oczywiście prywatnie, ten przynajmniej jest specjalistą w trudnych ciążach, a nie tak jak mój poprzedni wybił się na normalnych, bezproblemowych ciążąch

pozdrowionka

ja właśnie też zmieniam lekarza, a przynajmniej ide na razie na konsultacje do innego, on sie ogólnie specjalizuje w problemach z płodnością....więc myslę, ze się za mnie weźmie.
tak jak już pisałam, to teraz z perspektywy czasu widzę, że ten mój trochę mnie olał...
zobaczymy co mi powie ten, jak będzie fajny to już u niego zostanę...tylko płacic trzeba, bo to prywatnie, ale czego się nie robi dla maleństwa!

Agniesia możesz mężowi zarzucić salfazin albo androvit to witaminowe wspomagacze dla meżczyzn bogate w cynk i nie tylko, niektórym pomogły :)

Witam

Mam takie dziwne pytanie 2 miesiaczki po poronieniu i zabiegu miałam bardzo obfite,teraz przyszedl czas na kolejna i jest to tylko brazowe plamienie nie duzo tego,mysle ze w ciazy nie jestem bo zabezpieczalismy sie z męzem.Zadnej torbieli cysty nie mam dziwna sytuacja .I zawsze mialam bardzo bolesne te miesiaczki ,a teraz zadnych zwiastunów
Prosze o pomoc
Pozdrawiam

Witam:-)
Kinguś no a jak Ty masz być nastawiona jak nie pozytywnie:confused: a wiesz że ginowie to tak straszą bez sensu czasami -nie ma co przesądzać okaże się na następnej wizycie -a Kinioa już taka duża jest że spokojnie sobie poradzi :tak:
Dzięki :*

Witam kochane ja się czuje niestety nie za dobrze najadła m się wszystkiego co miałam pod ręką popiłam gazowaną fantą i jest masakra brzuchol mnie boli.
To troszkę namieszałaś.

oooo 4 kwadracik mi wskoczył w suwaczku :-):-):-)
Super:tak:

Jutro jedziemy do rodziców S i powiemy im o dzidzi...
Udanej wizyty ;-)

Agatko ja mam 4 kg na plusie :zawstydzona/y: - właśnie wgramoliłam się na wagę.
Super:-D Ja tydzień temu miałam 7 na plusie pewnie do 10 dojadę ;-);-)

Ale bardzo sie boje że znow zaczne krwawic i poronie ,
Każda z nas się boi. Ja na początku latałam go gina co 2 tygodnie uspokoiłam się dopiero jak poczułam ruchu małej.

ha!!
umówiłam się na prywatną wizyte w specjalistycznej prywatnej klinice, poniedziałek 17.00!
jestem z siebie dumna.....skonsultuje sie z innym lekarzem niż mój....i zobaczymy co powie....
Trzymam kciuki

hej dziewczynki
melduje sie po kolejnych oblanych testach na prawko
W końcu się uda;-)

Witajcie w środę.
Zaglądam kochane do WAS ,ale nie mam czasu odpisywać.:zawstydzona/y:
Dużo cierpliwości życzę :tak:

Mam takie dziwne pytanie 2 miesiaczki po poronieniu i zabiegu miałam bardzo obfite,teraz przyszedl czas na kolejna i jest to tylko brazowe plamienie nie duzo tego,
Ja po poronieniu miałam bardziej plamienia niż normalne @. Zawsze można się gina poradzić.

My nadal w dwupaku ;-)
M zrobił mi niespodziankę i złożył łóżeczko:tak:

reklama
cześć

Agniesia głowa do góry, wiem że już liczyłaś na II kreseczki, ale nie zadręczaj się, kolejne milusie staranka przed wami :)

pozdrowionka

Agniesia możesz mężowi zarzucić salfazin albo androvit to witaminowe wspomagacze dla meżczyzn bogate w cynk i nie tylko, niektórym pomogły :)

no właśnie chciałam zapytać o te wspomagacze :-) W. ma typ A - 22 % a typ B - 4 % czyli więcej tych szybkich ;-)

wiem, że nie wolno się przejmować, ale właśnie się rozbeczałam w pracy :zawstydzona/y: nie no wstyd mi teraz strasznie

Do góry