kobietka nie umiem go określić bo nie wiem czy to taki skurczowy czy taki na rozwolnienie cały czas mnie nie boli ale często i kłuje mnie pod nerkami czasem ale to może dlatego ze pjie mało płynów.karola jaki to ból, potrafisz opisać?boli cały czas czy przechodzi i wraca?
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
karola a upławy masz dalej??? Jeżeli sie martwisz to nie czekaj do poniedziałku tylko podjedź do szpitala. Po co w stresie czekać. Trzymaj sie
Dziękuję dziewczynki :-):-) tak też się zastanawiam może dlatego mnie boli bo na przełomie 8 i 9 tygodnia dziecko zaczyna pływać w tym worku owodniowym czy coś takiego może dlatego mnie boli. Musi byc wszystko dobrze nie ma innej opcji. Kochane już leże 4tydzień a co dalej masakra
olcia nie mam od paru dni czasem jak się załatwie to przy wytarciu mam lekkie ale to takie jasne nie takie jak przed szpitalemkarola a upławy masz dalej??? Jeżeli sie martwisz to nie czekaj do poniedziałku tylko podjedź do szpitala. Po co w stresie czekać. Trzymaj sie
K
kobietka22
Gość
Karola, a jak się nazywa ta klinika, w której masz się przebadać?Ona jest w łodzi?
skarbie nie mam pojęcia ona mieści się na zielonej 25 tam jest ginekologia i położnictwo coś takiego.ale nie jestem pewna. Tak ona jest w łodzi gdyby nie ta ginka to dalej miała bym te upławy i jak bym poszła za 2tygodnie jak tamta mi kazała to znowu mogło by być po wszystkim a ta na usg od razu zobaczyła krwiaka.karola, a jak się nazywa ta klinika, w której masz się przebadać?ona jest w łodzi?
czesc dziewczynki,
Karola ja tez mam bóle brzucha ... tak co kilka dni. Pierwsze bardzo mnie zestresowały, zapytałam lekarza i powiedział że jeżeli sa raz na jakiś czas to nic groźnego. Zbadał mnie ginekologicznie i powiedział, że nic się nie dzieje. Mnie brzuch boli jak przed @, nie jest to ostry ból a poblewanie, do tego łupie w krzyżu. Mnie pomaga leżenie na boku. Gdy leżę na plecach boli bardziej.
Wiesz teraz dzidzia zaczyna rosnąć tak znacząco, wszystko się powieksza. Moga tez Cię jelita przez to boleć. Mnie wlasnie w 9-10 tyg bolało podobnie jak przy biegunce
Jezeli sie martwisz, idz do lekarza szybciej. Stres poteguje dolegliwosci. Jak to moj lekarz mowi, my kobiety po poronieniu czesto czujemy go bardziej.
A ja wczoraj bylam na usg genetycznym. Moja dzidzia ma duzo spraw na glowie, co widac na drugim zdjeciu :-)
Picasa Web Albums - piter - 2009-09-10 - ...
buziaki
Karola ja tez mam bóle brzucha ... tak co kilka dni. Pierwsze bardzo mnie zestresowały, zapytałam lekarza i powiedział że jeżeli sa raz na jakiś czas to nic groźnego. Zbadał mnie ginekologicznie i powiedział, że nic się nie dzieje. Mnie brzuch boli jak przed @, nie jest to ostry ból a poblewanie, do tego łupie w krzyżu. Mnie pomaga leżenie na boku. Gdy leżę na plecach boli bardziej.
Wiesz teraz dzidzia zaczyna rosnąć tak znacząco, wszystko się powieksza. Moga tez Cię jelita przez to boleć. Mnie wlasnie w 9-10 tyg bolało podobnie jak przy biegunce
Jezeli sie martwisz, idz do lekarza szybciej. Stres poteguje dolegliwosci. Jak to moj lekarz mowi, my kobiety po poronieniu czesto czujemy go bardziej.
A ja wczoraj bylam na usg genetycznym. Moja dzidzia ma duzo spraw na glowie, co widac na drugim zdjeciu :-)
Picasa Web Albums - piter - 2009-09-10 - ...
buziaki
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Karolka tylko sie nie denerwuj.Jezeli bardzo cie cos niepokoii to mozze zadzwoni do lekarza.Trzymam kciuki bo ja nie widze innej opcji jak za 7 miesiecy zdrowego bobasa
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Koti przede wszystkim to w ciązy jest zabronione lezec na plecach bo uciskasz zyłe główną i dzidza ma mniej tleny.Zdjecia piekne zdaje sie ze malenistwo na tym drugim nózkami fika.
reklama
koti skarbie ja jak wróciłam ze szpitala to dostałam rozwolnienie po śniadaniu szpitalnym i jak dzwoniłam do dziewczyny co ze mną leżała to też miała rozwolnienie i od tego dnia boli mnie brzuch tylko nie umiem odróżnić czy to są bóle skurczowe czy boli tak na rozwolnienie ogólnie go nie mam ale boli.czesc dziewczynki,
karola ja tez mam bóle brzucha ... Tak co kilka dni. Pierwsze bardzo mnie zestresowały, zapytałam lekarza i powiedział że jeżeli sa raz na jakiś czas to nic groźnego. Zbadał mnie ginekologicznie i powiedział, że nic się nie dzieje. Mnie brzuch boli jak przed @, nie jest to ostry ból a poblewanie, do tego łupie w krzyżu. Mnie pomaga leżenie na boku. Gdy leżę na plecach boli bardziej.
Wiesz teraz dzidzia zaczyna rosnąć tak znacząco, wszystko się powieksza. Moga tez cię jelita przez to boleć. Mnie wlasnie w 9-10 tyg bolało podobnie jak przy biegunce
picasa web albums - piter - 2009-09-10 - ...
buziaki
Skarbie a jak na usg genetycznym co tam badają??