reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
oj to nie mam pomysłów, ale wiesz że czasem wystarczy się zdenerwować czy cuś i już się przesuwa, a mocny jest?
Normalny jest, co prawda nie rozkręcał się jak wcześniej. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo po tej @ mam zielone światło :-)
Agniesia82
najważniejsze jest życie
ale super, to ten moment, na który bardzo wszystkie czekałyśmyNormalny jest, co prawda nie rozkręcał się jak wcześniej. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo po tej @ mam zielone światło :-)
A ja od poniedziałku zarzywam luteinę i ... to HORMON MŁODOŚCI normalnie: piersi mam jak Pamela, cera mi się wyłagodziła i wyglądam kwitnąco... hmm
acha i boli mnie głowa... troszkę
czyli czekacie do stycznia, czy co życie pokaże bo już jestem zakręconaNormalny jest, co prawda nie rozkręcał się jak wcześniej. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo po tej @ mam zielone światło :-)
GosiaLew
czyli czekacie do stycznia, czy co życie pokaże bo już jestem zakręcona
Na dzień dzisiejszy czekamy do stycznia, ale świadomość zielonego światełka jest pocieszająca, jakoś tak lżej, bo minął ten czas takiego zawieszenia.
bo powiem ci, ze samo usłyszenie tego, ze jest pani gotowa, spokojnie może pani zachodzić w ciążę to jest to na co chyba wszystkie czekamy, co nas totalnie uspokaja i chociaż zaciążyć by się miało za pół roku to i tak samo to, ze masz świadomość ze twój organizm jest gotowy dodaje skrzydeł
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam dziewczynki cieplutko. U mnie znów nie najlepszy dzień. Na dodatek ledwo mówię, tak mnie gardło boli...i w ogóle jakaś osłabiona jestem - chyba się sypie powoli ;-) Życzę Wam udanego dnia i dużo uśmiechu
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Hej dziewczyny!
Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam tu kiedyś ale dawno mnie nie było. Mam do Was pewne pytanie i mam nadzieję, że będziecie wstanie odpowiedzieć na nie. Jak to jest z drugą @ po zabiegu? Pierwszą dostałam dokładnie 28 dni po zabiegu i druga powinnam dostać kilka dni temu. Martwi mnie to ponieważ nie wiem co się dzieje. Robiłam test i wyszedł negatywnie, zresztą nie staraliśmy się ponieważ chcemy jednak odczekać te 3 miesiące, tak jak gin powiedziała. Czy Wy też miałyście taką spóźniającą się drugą @??
Pozdrawiam serdecznie
Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam tu kiedyś ale dawno mnie nie było. Mam do Was pewne pytanie i mam nadzieję, że będziecie wstanie odpowiedzieć na nie. Jak to jest z drugą @ po zabiegu? Pierwszą dostałam dokładnie 28 dni po zabiegu i druga powinnam dostać kilka dni temu. Martwi mnie to ponieważ nie wiem co się dzieje. Robiłam test i wyszedł negatywnie, zresztą nie staraliśmy się ponieważ chcemy jednak odczekać te 3 miesiące, tak jak gin powiedziała. Czy Wy też miałyście taką spóźniającą się drugą @??
Pozdrawiam serdecznie
GosiaLew
Hej dziewczyny!
Pozdrawiam serdecznie
Kochana tym się nie przejmuj. Pewnie dostaniesz za kilka dni. Ja to drugą miałam wcześniej, trzecią w ogóle spóźnioną a teraz znowu wcześniej. Mi ginka powiedziała, ze tak może być na początku.
reklama
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Dziękuję za odpowiedź ja bym bardzo chciała już teraz bo za dwa tygodnie biorę ślub i chciałabym być już po @ bo wiadomo większy komfort. Nie trzeba się niczego obawiać a przede wszystkim w WC nie ma problemu z tą sukienka