reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Normalny jest, co prawda nie rozkręcał się jak wcześniej. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, bo po tej @ mam zielone światło :-)
:tak: ale super, to ten moment, na który bardzo wszystkie czekałyśmy :-D:rofl:

A ja od poniedziałku zarzywam luteinę i ... to HORMON MŁODOŚCI normalnie: piersi mam jak Pamela, cera mi się wyłagodziła i wyglądam kwitnąco... hmm :oo:

acha i boli mnie głowa... troszkę

bo powiem ci, ze samo usłyszenie tego, ze jest pani gotowa, spokojnie może pani zachodzić w ciążę to jest to na co chyba wszystkie czekamy, co nas totalnie uspokaja i chociaż zaciążyć by się miało za pół roku to i tak samo to, ze masz świadomość ze twój organizm jest gotowy dodaje skrzydeł :)

Witam dziewczynki cieplutko. U mnie znów nie najlepszy dzień. Na dodatek ledwo mówię, tak mnie gardło boli...i w ogóle jakaś osłabiona jestem - chyba się sypie powoli ;-) Życzę Wam udanego dnia i dużo uśmiechu

Hej dziewczyny!

Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam tu kiedyś ale dawno mnie nie było. Mam do Was pewne pytanie i mam nadzieję, że będziecie wstanie odpowiedzieć na nie. Jak to jest z drugą @ po zabiegu? Pierwszą dostałam dokładnie 28 dni po zabiegu i druga powinnam dostać kilka dni temu. Martwi mnie to ponieważ nie wiem co się dzieje. Robiłam test i wyszedł negatywnie, zresztą nie staraliśmy się ponieważ chcemy jednak odczekać te 3 miesiące, tak jak gin powiedziała. Czy Wy też miałyście taką spóźniającą się drugą @??

Pozdrawiam serdecznie

Hej dziewczyny!

Nie wiem czy mnie pamiętacie, pisałam tu kiedyś ale dawno mnie nie było. Mam do Was pewne pytanie i mam nadzieję, że będziecie wstanie odpowiedzieć na nie. Jak to jest z drugą @ po zabiegu? Pierwszą dostałam dokładnie 28 dni po zabiegu i druga powinnam dostać kilka dni temu. Martwi mnie to ponieważ nie wiem co się dzieje. Robiłam test i wyszedł negatywnie, zresztą nie staraliśmy się ponieważ chcemy jednak odczekać te 3 miesiące, tak jak gin powiedziała. Czy Wy też miałyście taką spóźniającą się drugą @??

Pozdrawiam serdecznie

Kochana tym się nie przejmuj. Pewnie dostaniesz za kilka dni. Ja to drugą miałam wcześniej, trzecią w ogóle spóźnioną a teraz znowu wcześniej. Mi ginka powiedziała, ze tak może być na początku.

reklama
Dziękuję za odpowiedź :) ja bym bardzo chciała już teraz bo za dwa tygodnie biorę ślub i chciałabym być już po @ bo wiadomo większy komfort. Nie trzeba się niczego obawiać a przede wszystkim w WC nie ma problemu z tą sukienka:)

Do góry