reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

KOCHANE MOJE KRÓLEWNY
żegnam się już na dziś wracam w niedzielę i mam nadzieję czytać same dobre wiadomości
przed nami bariera do pokonania - Kasprowy Wierch ale damy radę
buziam wszystkie i ściskam mocno
mam nadzieję że zatęsknicie choć troszeczkę

papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa

reklama
Witam wieczorowo albo już nocnie :-)

Ilonka26 co lekarz to inna teoria. Chociaż mi moja powiedziała, żebym jeszcze z miesiąc poczekała jak u niej byłam ostatnio co by mi się hormony same uregulowały, ale jakbym wcześniej zaszła to by tragedii nie było. Czyli takie zdrowe podejście ta moja babka ma. Ale my przecież i tak czekamy do stycznia:tak::tak::tak:

As to ty niezła artystka jesteś, czekam na końcowy rezultat :-)

Karolcia81 trzymam kciuki za dobre wieści od lekarza, nie obawiaj się. Szkoda nerwów.

Kaśka to udanego wypoczynku

Kobietka22 to szybko zdrowiej, gastroskopia to nic przyjemnego chyba, ale dla zdrowia czasem trzeba przecierpieć takie sprawy, oby jednak nie było tych wrzodów.

Witam wieczorowo albo już nocnie :-)

Ilonka26 co lekarz to inna teoria. Chociaż mi moja powiedziała, żebym jeszcze z miesiąc poczekała jak u niej byłam ostatnio co by mi się hormony same uregulowały, ale jakbym wcześniej zaszła to by tragedii nie było. Czyli takie zdrowe podejście ta moja babka ma. Ale my przecież i tak czekamy do stycznia:tak::tak:
no jasne, ze czekamy :) Ale cholera i tak mnie wkurza ta niemoc, chyba spodziewałam się że będzie gites i usłyszę że możemy się starać kiedy chcemy. Tzn. jest gites na szczęście, ale i tak trochę się zdołowałam
a choinka idę spać bo już zaczynam bredzić :)

Kaśka miłego wypoczynku

Karolka szkoda mi ciebie słonko, ze tak się męczysz, ale zobaczysz będzie ci to wynagrodzone

Kobietka, może to faktycznie helikobacter, też to miałam, nie wiem czemu mnie lubią bakterie :(

Just, ja dostałam skierowanie na usg, bo miałam zapalenie i silne bóle brzucha i lekarz myślał, ze może cosik po zabiegu się porypało. Sama bym pewnie też nie poszła, chociaż dobrze ze przynajmniej jedno mi lekarz zlecił bez proszenia się

As faktycznie obraz piękny, masz talent kobito

Oleńka, Agatka, She, Katarzynka, gdzie wy się dziewczyny podziewacie??

Cześć Agniesia, przyłączam się z kawą :-)

Ja to wyjątkowo ranny ptaszek dziś jestem. Normalnie nie qmam tego mojego organizmu. Dostałam @ i to wcześniej, spodziewałam jej się w przyszłym tygodniu a tu teraz. Jedna się spóźnia druga przychodzi wcześniej i tak na zmianę zaczyna być. :wściekła/y:

witam się i ja z kawusią :)

Gosiu
to szybko przyszedł ten @ a przed ciążą miałaś regularne @? Bo u mnie w sumie nie powiem, żeby były co do dnia ale jest miedzy nimi 1-2 dni różnicy.
Ale już wiem czemu szybko u ciebie przyszedł, przecież przeprowadzke robisz nadźwigałaś się i tak też może się @ przesunąć

Witajcie kochane.
Ja juz po kawie....i już dawno w pracy....:wściekła/y:

dzisiaj do tego lekarza......już mnie boli brzuch ze stresu....
sama nie wiem po co sie tak denerwuje....

Proszę Was...trzymajcie mocno kciuki za zielone światło!!!!!!!!

( to oczywiście nie oznacza, że od razu się do roboty weźmiemy, ale świadomość, że już można by mnie baaaardzo uspokoiła)

reklama
Witaj Ola, Ilonka, Karolcia

Ilona ja się jeszcze nie zdążyłam nadźwigać. A najlepsze jest to, że nawet brzuch mnie przed nie bolał tylko wczoraj raz zakuło a zawsze mnie boli przed. Wcześniej miałam regularnie co 30-31 dni.

Do góry