Głowa do góry, będzie dobrze :-)A ja nie wiem czemu ale zaczęłam stresować się tym usg, aż mi niedobrze się robi
Niby wiem, ze nic nie powinno mnie zaskoczyć, ale stresik jest
Jeszcze troszeczkę i będzie wszystko wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry, będzie dobrze :-)A ja nie wiem czemu ale zaczęłam stresować się tym usg, aż mi niedobrze się robi
just terminatorem?Superwoman?A Ty terminatorem to przypadkiem nie jesteś Superwoman ? ;-)
Do soboty zostałam słominą wdową, bo małżonek pojechał do rodziców. Trochę wolności
A jak wróci będzie malowanie mieszkanka :-)
@ numer 3 trwa, póki co nie dokucza za bardzo i oby tak dalej
miłego dnia
Kochana godzin w autokarze w takim stanie to Ci nie zazdroszczę.JUST to dobrze że @ Cie nie męczy u mnie już 5 i jak się wczoraj rozkręciła to jeszcze pewnie parę dni posiedzi a jutro wyjazd i te godziny w autokarze będą masakrą
To pojęcie względne .
As mam nadzieje że dzisiejszy dzień masz troszkę spokojniejsze?
A ja nie wiem czemu ale zaczęłam stresować się tym usg, aż mi niedobrze się robi
Toku myślenia dzieci nie mogę zaprezentować, bo dzieci nie mam, ale dziesiejszy tekst męża też był niezły: skoro jest @ i z przytulanek nici to on już dzisiaj pojedzie a nie jutro
idąc tokiem myślenia Twojego meza.Toku myślenia dzieci nie mogę zaprezentować, bo dzieci nie mam, ale dziesiejszy tekst męża też był niezły: skoro jest @ i z przytulanek nici to on już dzisiaj pojedzie a nie jutro
Toku myślenia dzieci nie mogę zaprezentować, bo dzieci nie mam, ale dziesiejszy tekst męża też był niezły: skoro jest @ i z przytulanek nici to on już dzisiaj pojedzie a nie jutro
Pogłaskana Kinia:-)kinguś witaj. Pogłaskaj Córcię od e-cioci
Dobrze, że wszytsko okWłaśnie wróciłam "zmordowana" od lekarza. Tak mnie mój gin ubawił, że w drodze pół drogi się chichrałam...Wszystko niby dobrze, chociaż niepokoi go moja torbiel na jajniku (na razie do obserwacji). Ale i tak jestem w miarę zadowolona...jakoś mi lżej na duchu
O kurcze to nieciekawie.Taka jestem entuzjastyczna, bo straciłam na dobre moją jedyną przyjaciółkę, pożyczyła ode mnie pieniądze i ślad po niej zaginął Naprawdę SUPER.
Nie rozumiem tego, naprawdę i jak tak można spokojnie żyć...
Witaj. Bardzo mi przykrowitam dziewczyny.
Piękna:-)taka bede duza i pałam po jedzonku
Zleci szybko zobaczysz;-);-)Witajcie kochane ja leze w łozeczku jak zwykle:-):-) jakby liczac to juz 3tydzien a gdzie do konca ciazy ale najwazniejszy dzidzius:-):-) ja jak zwykle mam mdłosci ale moze w koncu przejda:-):-).