reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A Ty terminatorem to przypadkiem nie jesteś Superwoman ? ;-)
Do soboty zostałam słominą wdową, bo małżonek pojechał do rodziców. Trochę wolności :-D
A jak wróci będzie malowanie mieszkanka :-)
@ numer 3 trwa, póki co nie dokucza za bardzo i oby tak dalej :tak:

miłego dnia
just terminatorem?Superwoman? :-D:-D:-D:-D
No niezłe określenia.
Ja uważam ,że jestem matką ,żoną i kochanką i za wszelkę cenę chcę sprostać tylko tym 3 pojęciom.:-D:-D:-D:-D
Reszta w praniu wyjdzie.:-D:-D:-D
Wczoraj obrobiłam się wcześniej i z małym się położyłam ,no i mi się przysnęło.
Obudziłam się po 1 w nocy :szok::szok::szok:.
Trudno.Trzeba było wstać isć z psem na spacer a potem kąpiel i do łózeczka.
Trochę sobie dobę przedłuzyłam.:szok::szok::szok::szok:
Kochana wolności to Ci zazdroszcze.Ja od swoich się chyba nigdy nie uwolnię :-D:-D
Dobrze ,że @ nie dokucza,bo te bóle są okrutne dla nas.

JUST to dobrze że @ Cie nie męczy u mnie już 5 i jak się wczoraj rozkręciła to jeszcze pewnie parę dni posiedzi a jutro wyjazd i te godziny w autokarze będą masakrą
Kochana godzin w autokarze w takim stanie to Ci nie zazdroszczę.:no::no:

Ja w sobotę też wyjeżdżam,ale na czuwanie nocne pielgrzymkowe na Jasną górę.Z Klaudusią jedziemy.
Postanowiłam ,że pojadę w intencji naszego forum,by wszystkie w przyszłości miały fasolinki , maleństwa swoje ukochane do serducha mogły tulić i prosić o zdrowie dla teściowej ,bo nadal nie jest z Nią najlepiej.

Toku myślenia dzieci nie mogę zaprezentować, bo dzieci nie mam, ale dziesiejszy tekst męża też był niezły: skoro jest @ i z przytulanek nici to on już dzisiaj pojedzie a nie jutro :szok::-D

As
mam nadzieje że dzisiejszy dzień masz troszkę spokojniejsze?

A ja nie wiem czemu ale zaczęłam stresować się tym usg, aż mi niedobrze się robi :(
Niby wiem, ze nic nie powinno mnie zaskoczyć, ale stresik jest
To pojęcie względne .
Zależy co masz na myśli.:-D:-D:-D
Pobudka 6.30
potem szkoła z małym
,zakupy zrobione,
zwierzyniec nakarmiony,
pranie czesciowo wyprasowane,
BB przeczytane i śniadanko przed kompem zjedzone :-D:-D:-D:-D
pranie ręczne prawie zrobione tylko powiesić,
obiadek nastawiony,
zmywarka chodzi,
pralka się kręci,
ogólnie ogarniam z burdello mieszkanie w tej chwili ,bo zaraz po malego do szkoły
o 13 będzie jego behawiorystka i pewnie ze 3-4 godzinki zabawi to wtedy sobie odpocznę(od Kuby oczywiście),ale w tym czasie mam zamiar zasiąsc do obrazu i coś przy nim porobić.
Wieczorek jeszcze nie zaplanowany :-D:-D:-D:-D:-D
W sumie też trochę się pewnie uzbiera :-D:-D:-D:-D
Odpuść stresy,daj na luz i tak nic zrobić nie możesz.

Toku myślenia dzieci nie mogę zaprezentować, bo dzieci nie mam, ale dziesiejszy tekst męża też był niezły: skoro jest @ i z przytulanek nici to on już dzisiaj pojedzie a nie jutro :szok::-D
idąc tokiem myślenia Twojego meza.
Chce sobie zrobić wolne od Ciebie czy Tobie dać 1 dzień urlopu więcej?:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam:-)
kinguś witaj. Pogłaskaj Córcię od e-cioci:tak::tak:
Pogłaskana Kinia:-)
Właśnie wróciłam "zmordowana" od lekarza. Tak mnie mój gin ubawił, że w drodze pół drogi się chichrałam...Wszystko niby dobrze, chociaż niepokoi go moja torbiel na jajniku (na razie do obserwacji). Ale i tak jestem w miarę zadowolona...jakoś mi lżej na duchu ;)
Dobrze, że wszytsko ok:tak:

Taka jestem entuzjastyczna, bo straciłam na dobre moją jedyną przyjaciółkę, pożyczyła ode mnie pieniądze i ślad po niej zaginął :szok: Naprawdę SUPER.
Nie rozumiem tego, naprawdę i jak tak można spokojnie żyć...
O kurcze to nieciekawie.
witam dziewczyny.
Witaj. Bardzo mi przykro
[*].
Tak jak piszą dziewczyny znajdz dobrego gina, który jakieś badania zleci.
taka bede duza i pałam po jedzonku:laugh2:
Piękna:-)

Witajcie kochane ja leze w łozeczku jak zwykle:-):-) jakby liczac to juz 3tydzien a gdzie do konca ciazy ale najwazniejszy dzidzius:-):-) ja jak zwykle mam mdłosci ale moze w koncu przejda:-):-).
Zleci szybko zobaczysz;-);-)

U nas od wczoraj wymieniają kaloryfery, wieczorkiem pojechałyśmy z mamą posprzątać. Ja się obijałam a M z mamą sprzątali. Dziś zamurowali dziury i czekają aż wyschnie. Już dzisiejszej nocy śpię w swoim łóżeczku;-)
Jutro mamy usg o 18:30;-)

Do góry