reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie co, odnośnie tematu stania na głowie i zachodzenia to czasami smiać mi się chce bo zachowuje sie jak ta gosia z lejdis, dosłownie:-)

Bardzo to śmieszne jest :-D:-D ale przynajmniej na samym początku dzidzia słyszy śmiech rodziców... :eek: ... :laugh2::laugh2:

taka bede duza i pałam po jedzonku:laugh2:

O lany lany, jakaaaa dużaaaaa jestem.... :-p super.

reklama
Już o tym pisałam na poczatku, ale może Nowe Aniłkowe Mamusie przeczytaja i podejda do tego podobnie.....
kilka dni po stracie maleństwa powiedzieliśmy sobie z mężem takie słowa:

" ...dostaliśmy kolejna szanse od losu, żeby się cieszyć tylko sobą, mamy do zrobienia jeszcze tyle ciekawych rzeczy, ten czas który dostalismy tylko dla siebie... musimy przezywać każdą sekundę, cieszyc się sobą...i robic to wszystko, czego juz nie zrobimy, gdy pewnego dnia naprawdę pojawi sie nasza kruszynka"
"jesteśmy bogatsi o kolejne doświadczenie..nie popełnimy tylu błędów, nie powiemy tylu niepotrzebnych słów...będziemy sie kochac jeszcze mocniej, dbac o siebie...i szykować nasze serca na przyjęcie maleństwa".....

często sobie o tym przypominamy i dzieki temu nam łatwiej.....

hej królewny
moja panna w szkole a ja próbuje (czyt.nic nie wychodzi) spakowac nas na wyjazd
MOTYLKU aż mi łezka poleciała na te Twoje cudenko dla takiego brzdąca warto wiele poświęcić
OLA kochanie a ty widzę chyba smutaśna jesteś? uśmiechnij się na prawdę będzie dobrze
KAROLCIA piękne słowa i prawdziwe
AGNIESIA 82 masz rację i niech dzidzia tylko śmiech rodziców słyszy
AGNIESZKA 0204 ach złośliwość rzeczy martwych
AS nie wiem czy czytałaś mojego bloga o Werci ale powiem tak kiedyś myślałam że ja mam ciężkie życie potem trafiłam do mojego obecnego stowarzyszenia i poznałam innych rodziców niezwykłych dzieci i przekonałam się ze inni mają większe problemy i tez dają radę tak jak Ty staram się nie dawać nie poddaje się choć łatwo nie jest ale oby gorzej nie było
GOSIA LEW ja sobie wyobrażam jak my śmiesznie wyglądamy z tymi nogami w górze ale skoro to daje efekty to trzeba sie pogimnastykować
IWCIA1234 mi też było łatwiej pisać tu z dziewczynami
tak to już jest nie zrozumie Cie ten kto nie przeszedł tego co Ty
KAROLA 322 mam nadzieję że wygodnie leżysz skarbie i czyjesz się super

cześć dziewczynki
ja już od 5 rana na nogach, byłam w pracy po zaświadczenie potrzebne na praktyki, udało mi się je załatwić od ręki więc jestem bardzo zadowolona :)
a na 13:30 śmigam na usg, ciekawa jestem jak tam moje narządasy funkcjonują :)

Ruda
a tobie udało się załatwić te praktyki??

Karolcia ja też pamiętam o tym co napisałaś, myślę z resztą tak samo :)

Agniesiu przykro mi, ze się wyspać nie możesz :( Tak patrzę na twój suwaczek i myślę o moim maleństwie, bo byłabym właśnie w 24t i 3dc :( Kiedy kochana śmigasz do ginka?

Kaska kiedy wyjeżdżacie?

Motylku śliczną masz kruszynkę :) Jeśli chodzi o te nakładki to spróbuj może z mniejszymi, są różne rozmiary więc myślę, ze jakiś będzie odpowiedni dla małych usteczek twojego dzieciątka
A stosujesz jakieś maści na swoje brodawki?

Witam środowo.
Miłego dnia każdej z Was życzę.
hej królewny
moja panna w szkole a ja próbuje (czyt.nic nie wychodzi) spakowac nas na wyjazd
MOTYLKU aż mi łezka poleciała na te Twoje cudenko dla takiego brzdąca warto wiele poświęcić
OLA kochanie a ty widzę chyba smutaśna jesteś? uśmiechnij się na prawdę będzie dobrze
KAROLCIA piękne słowa i prawdziwe
AGNIESIA 82 masz rację i niech dzidzia tylko śmiech rodziców słyszy
AGNIESZKA 0204 ach złośliwość rzeczy martwych
AS nie wiem czy czytałaś mojego bloga o Werci ale powiem tak kiedyś myślałam że ja mam ciężkie życie potem trafiłam do mojego obecnego stowarzyszenia i poznałam innych rodziców niezwykłych dzieci i przekonałam się ze inni mają większe problemy i tez dają radę tak jak Ty staram się nie dawać nie poddaje się choć łatwo nie jest ale oby gorzej nie było
GOSIA LEW ja sobie wyobrażam jak my śmiesznie wyglądamy z tymi nogami w górze ale skoro to daje efekty to trzeba sie pogimnastykować
IWCIA1234 mi też było łatwiej pisać tu z dziewczynami
tak to już jest nie zrozumie Cie ten kto nie przeszedł tego co Ty
KAROLA 322 mam nadzieję że wygodnie leżysz skarbie i czyjesz się super
Kasiu bloga nie czytałam ,bo czasu brak,ale się przybieram i musze to zrobić w najbliższym czasie.
Wiem kochana,ze inn mają gorzej.
Ja prócz Kubusia pracuję z dziećmi z różnymi dysfunkcjami (gł. to jednak autyzm) ,bo prowadzę hipo i dogoterapię.Niektóre losy ludzkie i ich cierpienia ścinają z nóg.:sorry::sorry:

Witajcie kochane ja leze w łozeczku jak zwykle:-):-) jakby liczac to juz 3tydzien a gdzie do konca ciazy ale najwazniejszy dzidzius:-):-) ja jak zwykle mam mdłosci ale moze w koncu przejda:-):-).

Witaj Karola!
Jak miło patzrec na Twój suwaczek...byle do przodu.....
Rozumiem, ze czujesz sie względnie dobrze...tak trzymaj.
Może nie będziesz musiała leżeć całą ciąże - tego Ci z całego serducha zyczę.

Kiedy w końcu i ja będę mogła zacząć znowu odliczać tygodnie:-:)sad::hmm:??

reklama
ILONKA wyjeżdzamy jutro o 6 rano
ja byłabym dziś w 31tc i 5 d
wczoraj minęło 5 miesięcy od kiedy usłyszałam że serduszko mojej kruszynki nie bije
AS ja znam ich chyba za dużo mamy stowarzyszenie i mnóstwo schorzeń jednak trzymamy się tak jak tu na forum zakładamy że "w kupie raźniej"
KAROLKA dasz radę wierzę w Ciebie

Do góry