Cześć
Na reszcie moje kochane mogę być z wami pełną gębą a nie z doskoku
Egzamin zdany, wiec kamień z serca mi spadł, dziękuję dziewczyny za kciuki, a
Agatka jak zwykle przewidziała sytuację, ale jak tu się nie stresować
Humorek więc mam przedni,a tak w ogóle to już się doczekać środy nie mogę bo mam usg, w czwartek robię powtórkę badań, więc do końca tygodnia będę wiedziała na czym stoję.
Agatko jak masz internet to zaglądaj do nas bo będziesz miała dużo nadrabiania
Ola, może poszukaj lepiej prywatnego endo bo niestety ten termin jest odległy, ale wcale mnie nie zdziwił bo u nas w poradni już na maj zapisują 2010!
Lenka, szkoda ze test negatywnie wyszedł, ale faktycznie póki @ nie ma nadzieja jest. A jak nie uda się, to znaczy, ze organizm jeszcze po zabiegu do siebie nie doszedł, ale to wszystko kwestia czasu, zobaczysz, głowa do góry
Ewelinka, niestety każda z nas ma chwile lepsze i gorsze, ja też obwiniałam pana Boga o to co się stało, nie raz mu wykrzyczałam dlaczego my? Teraz myślę, ze jakiś cel w tym być musiał, a my i tak byśmy tego nie zmienili. Daj sobie czas, a zobaczysz ze te ciemne chmury kiedyś odejdą, jak chcesz zawsze możesz wybrać się do psychologa albo psychiatry, może to ci pomoże?
As przykro mi, ze masz tyle na głowie, miejmy nadzieje, ze problemy już niedługo się skończą
Kinguś dobrze, ze za wami już część papierkowej roboty, finał widzę już niedługo
Karolka czekamy na ciebie słoneczko