reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie kochane.....
Słoneczko za oknem.....i mam nadzieje, że w Waszych serduszkach też......

Ja kolejny dzień witam z uśmiechem....i też namawiam Was do tego gorąco.....teraz juz może być tylko lepiej.....

Buziaki.....

Witajcie kochane.
Mialam dzis rano ochote rozwalic ta moja komorke jak zaczela mnie budzic...Tak dobrze mi sie spalo...
Karola super,ze juz jestes w domku:)
Olu a czujemy sie dobrze...Tylko brzuch rosnie i nie wchodze w zadna kurtke wiec bedzie trzeba pomyslec o kupieniu czegos...
Zycze milego dnia.Zjem cos i zmykam sie pouczyc-hihi.

Witajcie kochane ja dzisiaj wróciłam do domku po tygodniowej nie obecnosci. Niestety pobyt w szpitalu nie był słodki ale najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze.miałam dzisiaj usg i nasz smerfus lub smerfetkka ma 1,4cm i serduszko bjie. Plamienia ustały ale krwiak jest powoli zaczyna sie wchłaniac ale mówili ze od czasu do czasu moze sie otworzyc i moge plamic. 14wezwsnia mam wizyte u mojej ginki i z nia porozmawiam:-) kochane brakowało mi was bardzo :-):-) ja juz jestem w domku i mam lezec ale dzidziaj dzidzius dał popalic i mamusia wymiotowała pare razy.buziaczki kochane odezwe sie póxniej

Witaj Karola, jaka to ulga czytać twój post :tak::tak::-D

Cześć
Na reszcie moje kochane mogę być z wami pełną gębą a nie z doskoku :) Egzamin zdany, wiec kamień z serca mi spadł, dziękuję dziewczyny za kciuki.

Ale super, gratuluję Ilonka :cool2:

Melduję się z samego rana...zestresowana, bo szykuję się do lekarza....troszkę się obawiam, na dodatek muszę dojechać autem...ech....mam nadzieję, że służby drogowe będą dla mnie łaskawe hihi
Pozdrawiam Was serdecznie i trzymajcie kciuki:-)

Witam się :-)

Dziewczynki jak chcecie się pośmiać i trochę pocieszyć to polecam książkę Sinead Moriarty - Emma Pragnie Dziecka.
Kupiłam spontanicznie na przecenie i przeczytałam w dwa dni, rewelacja, lekka, świetny humor, co dwie kartki zwijałam się ze śmiechu, może też dlatego, że idealnie trafiła w to co sama czasami czuję a propos ciąży :-)
Teraz muszę kupić drugą część. Polecam :-)
http://www.gandalf.com.pl/b/emma-pragnie-dziecka/

reklama
witam się słonecznie :)
dziękuję Olciu, Agnieszko za gratulki, opijać będę w czwartek bo już się z dziewczynami umówiłam :) Dziś chce jechać jeszcze po wpis do dr ale nie wiem czy mi się uda, zobaczymy :)

Ewelinka trzymam kciuki za wizytę

Sonitka
, zainteresowałaś mnie tą książką, może ją kupię to i mnie cosik wyjaśni się w główce :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry