reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ja dziś odebrałam wreszcie wyniki badania histop. Wynik:" Fragmenta deciduae et villichoriales" Może któraś z Was miała coś takiego w swoim wyniku i wie co to oznacza?
Ja dziś idę na wieczór panieński:) Za tydzień mamy wesele brata mojego K! Najpierw idziemy na kręgle, potem do restauracji, a potem już w domu z różnymi trunkami:) Mój K w tym czasie idzie na wieczór kawalerski brata, aż się boję w jakim stanie wróci:)

Trzymajcie się ciepło!
Mniej więcej w dosłownym tłumaczeniu
Fragmenty doczesnej,kosmków i kosmówki.

wiolka wizyta nie najlepiej. Płakac mi się chce.

ilonka endokrynologa znalazłam teraz tylko musze skierowanie sobie załatwic.

Pozdrawiam Was wszystkie.
O co chodzi?
Napisz coś więcej.

reklama
Kaska egzamin mam dopiero w poniedziałek :)

Wiolka, pospałam ale i tak jestem zmęczona :)

Olcia napisz co się dzieje, bom smutna odkąd przeczytałam twojego posta

Ach dziewczyny niby nic takiego ale mnie zdołowało. Jakby mi mało było tego że mi nie pekaja pęcherze, to dzis stwierdzono że mi wogóle nie rosną. Mam jajnik z cechami PCO. Jakby jeszcze wszystkiego było mało. Mam nadzieje że do jutra mi minie. Więc nie będę sie tu smutała. Tu same radosne wieści niech będą. Buziaczki

Witam,
pracę skończyłam i od dziś do 14 włącznie mam wolne!!!

Ola81co się stało, że wizyta taka straszna była??

Agata, kosmetyki Diora są rewelacyjne, mi akurat szkoda na to tyle wydać pieniędzy a Max Factor to też dobra marka, ja musiałam się dziś uraczyć tuszem z Maybellina niestety. No i gratuluję rozpoczęcia 3 miesiąca, trzymam kciuki oby szybko nastąpił ten 4 miesiąc.

Ilonka26 ja też czekam do końca roku a właściwie do do końca stycznia, bo tak umowa mi się kończy wtedy, bo było by ciężko z jednej pensji gdyby mi nie przedłużyli umowy a byłabym przed 3 miesiącem naprzykład.

Motylku pozdrawiam i wytrwałości przy córci życzę.:-)

Kaska0201 pamiętaj, że pierwsza myśl jest z reguły poprawna, a ja wiem, że na tych testach jak się zacznie kombinować to katastrofa. Zresztą mimo, że jeżdzę teraz autem to podejrzewam, że gdyby posadzili by mnie do takich testów to bym z 10 błędów miała a przecież znam przepisy :tak:;-)

Wiolka udanej imprezy tylko tam nie macaj pana co się będzie r0zbierał na tym panieńskim ;-)

No właśnie a gdzie Hania? Dawno jej tu nie było, nie wspominając już innych laseczek.

Ach dziewczyny niby nic takiego ale mnie zdołowało. Jakby mi mało było tego że mi nie pekaja pęcherze, to dzis stwierdzono że mi wogóle nie rosną. Mam jajnik z cechami PCO. Jakby jeszcze wszystkiego było mało. Mam nadzieje że do jutra mi minie. Więc nie będę sie tu smutała. Tu same radosne wieści niech będą. Buziaczki

Olu a na te niepękające pęcherzyki to nie można brać jakiś hormów czy co, czy to jakoś się leczy?

Maluch Karoli ma 1 cm:-):-):-):-):-)

Super! :-) Przecież wiedziałyśmy, że MUSI być OK! :-D

To nasza Sóweczka 15t4d....11,7cm...waży 155g...

Piękności :-)

Witajcie królewny!

Dziewczynki wybaczcie więcej nie dam rady napisać bo nie pamiętam ale obiecuję pisać na bieżąco trochę mnie te testy zdołowały i najgorsze jest to że wiem przez które pytanie poległam bo zaznaczyłam dobrze a potem wróciłam specjalnie do tego pytania i poprawiłam no i to był błąd
Cóż trzeba jeszcze raz zdawać

Kasia trzymaj się! Ja wierzę, że niedługo będziesz śmigać autkiem :tak::tak:

Nie znam się za bardzo na PCO, ale to przecież nie wyrok. Hormonki chyba powinny załatwić sprawę ...

Ja byłam wczoraj u tej dentystki i powiedziała mi, że to, że nie można leczyć zębów w czasie @, to bzdura. W czasie @ niewskazane jest tylko usuwanie ząbków. ... No więc postanowiłam zająć się ta moją próchnicą :tak::tak: Mam już dwa ząbki wyleczone - jeszcze tylko 2, usunięcie kamienia i operacyjne usunięcie 3 ósemek :confused2::confused2::confused2: Zabrałam się za to pełna parą, bo wszystkie te rzeczy są na mojej liście "Rzeczy do zrobienia przed rozpoczęciem staranek" ;-);-);-);-);-)

Spadam do nauki angielskiego :-p
Do jutra babeczki :-)

reklama
Agniesia82 no jest ok -leki dopochwowe inaczej się wchłaniają niż łykane więc myślę ze jest ok:tak:

wlaśnie odebralam wyniki, HCV negatyny :-), prolaktynę mam 18 czy to dużo? :eek:, ale progesteronu tylko 2 i cóż... dobrze chyba, że dostalam tą luteinę

Płakac mi się chce.

Nie placz, zobaczysz, że wszystko BĘDZIE DOBRZE, bo jak nie TY to KTO ?!?!

Do góry