reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny

Przepraszam, że się nie odzywałam, ale w poprzedni wtorek złapał mnie taki ból z lewej strony na wysokości nerek, że myślałam, że umrę
w czwartek już wylądowałam w szpitalu, bo nie umiałam z bólu wytrzymać, a nic nie pomagało i okazało się, że to KOLKA NERKOWA nie życzę nikomu, bo jeszcze mi towarzyszyły wymioty prawdopodobnie z tego bólu na szczęście lekarze pomogli, ale ból przeszedł dopiero w niedzielę
już nie mogłam tam wytrzymać w tym szpitalu, ale czego się nie robi dla Sóweczki posiew moczu wyszedł ok, więc wczoraj puścili mnie do domu, a w następnym tygodniu mam konsultację z urologiem, żebym później nie miała takich problemów

Teraz czuję się już zdecydowanie lepiej...nawet dziś pojechałam z Mężusiem na badania rano (sama mam już zakaz jeżdżenia co mnie troszkę ogranicza) i jem jak opętana...mało, ale często....
.
Kroptusiu nie wiem czy pisałam, ale gratuluję Maleństwa

To nasza Sóweczka 15t4d....11,7cm...waży 155g...

Zobacz załącznik 162304

Buziaczki dziewczyny i jak tylko będę się dobrze czuła to będę pisać

reklama
Agniesia 82 twoje wyniki aspat i alat nie są na takie złe, wystarczyło ze dzień wcześniej zjadłaś dużą kolacje albo coś pieczonego, ciężkostrawnego i już wyniki lecą w górę. Tak poza tym jak pijesz np. kawę i to regularnie, to też może być powodem wzrostu, stres tak samo.
Idź z wynikami do lekarza na pewno ci powie co i jak

Oj Ilonka, bardzo ci dziękuję za odpowiedź, to mnie uspokoiłaś :-)

Hej dziewczynki nie mam jak was tu odwiedzac ostatnio bo jezdze na rehabilitacje i leze z ta noga a goi sie pomalu troszke jeszcze w domku posiedze.Witam wszystkie swieze mamy i oczywiscie gratuluje.Moze i ja zostane nia bo cos@ nie dostalam i czekam ale musze zrobic testa i sie dowiem.To napisze co i jak.Pozdrawiam.;-)

O mamusiu -jestem po obiedzie -pierwszym od nie pamiętam kiedy normalnym:-) kropek chyba przyjął do wiadomości że jak da mamie po ludzku zjeść to też się naje:-p
Posprzątałam i teraz mam zamiar błogo leniuchować -załączyć jakiś dobry filmik i sadełko hodować:-) Jutro oficjalnie zaczynam 3 miesiąc ciąży i to będzie psychicznie ten najgorszy ale damy radę -wesprzecie mnie, kropek da popalić i przebrniemy przez to:tak:
Prosiła mnie Kinguś o poinformowanie że do niedzieli jest na działeczce będzie odpoczywała i w związku z tym będzie nieobecna:-)

Agniesia82
no jest ok -leki dopochwowe inaczej się wchłaniają niż łykane więc myślę ze jest ok:tak:

Ilonka to słowo "celibat":szok: przesłoniło mi oczy:-) a jeśli chodzi o pracę to racja -ja gdyby nie pewna praca i płaca nie zaryzykowałabym zapewne drugiej ciąży w tak krótkim czasie.

Mama sówka:) to był najbardziej obrazkowy post jakiego w życiu widziałam -bez słó wyczytałabym z niego Twoje cierpienie :-D:-D:-D cieszę się że już wszystko dobrze a sóweczka przepiękna:-)

Lenka czekam na wieści:-):-):-):-):-):-):-):-) i kciukasy trzymam

KAŚKA
a Ty smutasie gdzie jesteś mam nadzieję ze już lepiej:eek:

A gdzie Hania? Carri i reszta dziewczynek?

13X13 a możesz podać choć imie bo cie szukam na nk i znaleźć nie mogłam, poszukam jeszcze raz.
Już myślałam, że moja @ da mi pożyć, a tu znowu brzucho boli:wściekła/y:.

Hej, hej:-)

Ola81 - i jak wizyta u lekarza?Bo miałaś chyba dzisiaj?

Agatka - szukam pracy bliżej, ale to nie takie proste! W październiku chce tez iść na profesjonalny kurs księgowości i po to tez mi zwolnienie! Oby tylko dał, jak mu powiem że to ostatnie to może się zlituje:) Miłego leniuchowania życzę przy dobrym filmie:)

ilonka26 - no to sobie dziś pospałaś:)

kingus - dziś nawet oglądałam króliczki, jeden szczególnie mi się spodobał:)

Mama Sówka - ale super posta wyrysowałaś:)To dobrze, że już już zdecydowanie lepiej się czujesz!:) A mała Sóweczka przepiękna:)

Lenka29 - to czekam na wyniki testowania:) I kciuki trzymam!!!

kobietka22 - biedne jesteśmy z tym @!!

A ja dziś odebrałam wreszcie wyniki badania histop. Wynik:" Fragmenta deciduae et villichoriales" Może któraś z Was miała coś takiego w swoim wyniku i wie co to oznacza?
Ja dziś idę na wieczór panieński:) Za tydzień mamy wesele brata mojego K! Najpierw idziemy na kręgle, potem do restauracji, a potem już w domu z różnymi trunkami:) Mój K w tym czasie idzie na wieczór kawalerski brata, aż się boję w jakim stanie wróci:)

Trzymajcie się ciepło!

Witajcie królewny!

WIOLA fragment decidua to znaczy fragmenty doczesnej czyli ciąży i chyba coś z kosmkami ale nie wiem na 100% bo nie mam dokładnego tłumaczenia w necie, udanej zabawy na panieńskim!!!
KOBIETKA znam ten ból i naprawdę współczuję
AGATKO smutas się melduję ale bez humoru w dalszym ciągu jakoś tak mnie dopadło chyba na dłużej
LENKA no to czekam na wieści z testowania
MAMA SÓWKA super że tym razem nie trzeba było Cię szukać i napisałaś fantastycznego posta 15 t a dopiero co testy robiłaś jak ten czas szybko leci nim się obejrzysz „sówiątko” będzie na świecie
KINGUŚ Tobie to już całkiem nie wiele zostało niech to będzie szybciutki i bezbolesny poród
ILONKA no i jak Ci poszedł ten egzamin no i w końcu na urlopie jesteś więc wypoczywaj jak najwięcej
OLA jak u Endo ?
OLA PM witaj kochana
KOTI na pewno będzie wszystko super najważniejsza jest wiara z tego co się orientuję to najwięcej na tym forum ma jej Agatka może się podzieli?
AGNIESZKA co z tym Twoim netem?
AS ten Twój synek jest fantastyczny i te jego powiedzenia ach super dzieciak
GOSIA widzę że coraz bliżej własnego gniazdka

Dziewczynki wybaczcie więcej nie dam rady napisać bo nie pamiętam ale obiecuję pisać na bieżąco trochę mnie te testy zdołowały i najgorsze jest to że wiem przez które pytanie poległam bo zaznaczyłam dobrze a potem wróciłam specjalnie do tego pytania i poprawiłam no i to był błąd
Cóż trzeba jeszcze raz zdawać

Kogo ominęłam – bardzo przepraszam

Fizycznie czuję się koszmarnie w poniedziałek powinna przyjść @ jeśli oczywiście będzie punktualna piersi mi wyłażą z biustonosza swędzą ( R się śmieje że jak swędzą to rosną) brzuch zakuje raz na jakiś czas ale najlepszy numer był dzisiaj kiedy weszłam do warzywniaka i zobaczyłam ogórki kwaszone dziewczyny nigdy w życiu nie ciekła mi ślina na nic jak na te ogórki dzisiaj no i kupiłam i ogórkową pachnie w domu.
Gdyby nie fakt że staranek nie było gotowa bym była pomyśleć że to fasolka ale chyba w 22dc nie da rady zafosolkować mogłaby @ przyjść jeszcze przed wyjazdem ale znając moje szczeście przylezie w czwartek i będę umierać przez drogę i cały pobyt szlag trafi.

reklama
Ola napisz jak możesz dlaczego tak sobie:(

Kasia - przestań się już dołować tymi testami!!!Zobaczysz następnym razem zdasz na 100%! Teraz pamiętaj że pierwsza myśl jest najlepsza!!

Ja uciekam dziewczynki, pewnie do jutra!
Pa

Do góry