reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To świetnie, że ten paskudny krwiak się rozszedł, napewno sam się ewakuuje z naszej Karoli.
Też mam nadzieje, że z moim żołądkiem nie bedzie to poważna sprawa, mam już w yobraźni wrzody i inne straszne scenariusze, choć raczej wzdęcia mnie męczą niż bóle, raz tylko naprawde mnie zabolał po tłumstym obiadku, ale wypiłam piwko na trawienie i przeszło, gdyby to było coś poważnego to by chyba bardziej dokuczało no nie dziewczynki?

reklama
Witam,
ja już po pracy,
dobrze, że u Karoli wiadomo co jest i że jest pod kontrolą, niech ten krwiak szybko się usuwa.
Szafkę mi wymienią bez problemu ale w przyszłym tygodniu, czyli ok
Teraz uciekam jeść obiad i na swoje mieszkanko, jeszcze tylko jeden dzień i urlop.:-)
Pozdrawiam

Koti Ty wiesz ze jestes mi wirtualnie bardzo bliska... wiesz dlaczego... :sorry: :zawstydzona/y:

Ola.. To jeszcze nie ten czas... Zbyt bardzo sie boję, że znów by Nas to spotkało....

Agatko... dziękuję :zawstydzona/y:

Daaa :-p ja też Cie pamietam :sorry::cool2::-p

Hej Dziewczyny. To ja - Przyszła_Mamusia.
Podejrzewam że już mnie tu nikt nie pamięta tak dawno mnie nie było..
Ja też widze tylko kilka znajomych nicków a reszty nie znam :(

Jakoś nie umiem się znaleźć na "ciąży po poronieniu"...może dlatego że moje starania narazie są odłożone na nie wiem kiedy? Kochamy się ale nie zwracając uwagi na to jakie są dni ani nie nakręcam się przed terminem @. Skaczę po róznych wątkach na forum ale nigdzie nie zostaje na dłużej..

Tak czy siak..Wszystkie Was ( te znane i nieznane ) pozdrawiam i ciepło całuję :**

Hej Dziewczyny. To ja - Przyszła_Mamusia.
Podejrzewam że już mnie tu nikt nie pamięta tak dawno mnie nie było..
Ja też widze tylko kilka znajomych nicków a reszty nie znam :(

Jakoś nie umiem się znaleźć na "ciąży po poronieniu"...może dlatego że moje starania narazie są odłożone na nie wiem kiedy? Kochamy się ale nie zwracając uwagi na to jakie są dni ani nie nakręcam się przed terminem @. Skaczę po róznych wątkach na forum ale nigdzie nie zostaje na dłużej..

Tak czy siak..Wszystkie Was ( te znane i nieznane ) pozdrawiam i ciepło całuję :**

Olcik jak miło mnie Ci widzieć :-);-):tak:

cześć

od dziś mam już urlop :) jupi
jeszcze tylko w poniedziałek egzamin i jak będzie zdany to będę się byczyła 2,5 tygodnia :)

Agatko na razie nie planujemy dzidziolka i właśnie dlatego bardzo uważamy, można by rzec że ostatnimi czasy żyjemy prawie w celibacie, żeby nie natrafić na dni płodne :) Poza tym, dopóki nie będę miała wyników cyto to za robotę się nie bierzemy :) Mam nadzieje, ze mamy rozsądne podejście.
Olcia, a więc co u mnie: do przyszłego tygodnia czekam na usg i planuję powtórzyć moje badania,
do tego czasu planuję naukę na poniedziałkowy egzamin i bardzo proszę o kciuki, to może uda mi się zaliczyć :)
Cieszę się, ze Karolka jest pod kontrolą w szpitalu, jakaś pewniejsza przez to jestem, że ten krwiak szybko się wchłonie

As teksty synka są zabójcze, można się tylko domyślać co powie za 10 lat :)

pozdrawiam was wszystkie

reklama
Ilonka kciuki będą zacisnięte bardzo mocno w poniedziałek. A o której egzamin??? I co za egzamin?? Urlopik się zaczyna?? Teraz po wakacjach??
Ja planuje iśc do endokrynologa , właśnie szukam w Bydgoszczy jakiegoś. Może sie uda , jutro zadzwonie i sie popytam.

Do góry