agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
13x13 mam nadzieje ze dojdzie Bö to juz troche dlugo....Aaa Olka Jak mnie znalazlas na nk?zmykam do przedszkola.Buzka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chętnie Cię zaproszę,ale daj namiary,bo ja nie mam czasu na wyszukiwanie przepraszam.Natalineczka555 dzięki za zaproszenie, to zupełnie inne relacje, jak się wie jak wygląda rozmówca, czy jeszcze ktoś wyśle mi zaproszenie?
Ja już 10 raz czytam różne info o poronieniu i oczywiście przyszłość widzęw czarnych barwach...
za około 2 tyg zaczynam starania, boję się na samą myśl...
Dobranoc dziewczynki
Jak chcesz to Ci tę pannę na kilka godzin wypożyczę,bo gwarantuję,że więcej z nią nie wytrzymaszWiecie co wstałam w dobrym nastroju, zrobiłam nam śniadanko S poszedł do pracy ja przygotowałam coś na obiad... i weszłam tutaj i na kwietniówki... druga strata na tamtym forum.:-(To przykre -tyle kobiet jest tam po poronieniu a te dla których była to pierwsza ciaża muszą przeżywać tą tragedię...
As spokojnie -dziesiec głebokich wdechów -nie kłóć sie z panną ja sama pamięam jak z mamą wojowałam. Konia masz? bosko:-) te stworzenia są cudowne -boskie po prostu i uspokajają wiec może przejdź sie do niego te 2 km i wycisz
Podaję swoje konto Aneta Kurnikowska Marki.ZapraszamDaaa ja właśnie też czekam na koniec @, żeby iść do dentysty, już nawet mi się śnią te wizyty;-).
Dziewczynki, ja od poniedziałku mam co dzień gości, mam nadzieje, że dziś bedzie troche spokoju:-), jutro wybieram się do lekarza, żeby zawyrokował czy podleczyć mój żołądek lekami czy iść na gastroskopie w końcu postanowiłam się zebrać, no i sprawdziłam już w jakich godzinach urzęduje dentysta.Trzeba w końcu ruszyć z miejsca.Co tam u Karoli, Ola wiesz coś nowego???????????
Macie konta na nk???ja też mam:-).To znaczy ja i mój małżonek wspólne.
Ja też nie myślałam,że tak się przywiaze a ciągnie do Was jak diabli.Agatko nawet nie wiesz, jak się cieszę, że z maleństwem wszystko ok. W zasadzie cieszę się tak za każdym razem, jak czytam, że u "NASZYCH" zafasolkowanych wszystko gra :-):-):-) Nie sądziłam, że tak się przywiążę do tego forum.
Zazdroszczę też lekarza, ja jakoś nie mogę znaleźć odpowiedniego.
Po tej liście chorób i przypadłości aż mi szczena opadła!! Jak dajesz z tym wszystkim radę?? Podziwiam, musisz być naprawdę silną kobietą. Ja bym pewnie już miała zaawansowaną nerwicę
U mnie dzisiaj @ na maksa. Wczoraj brałam 3 no-spy i dzisiaj już jedną
Idę dzisiaj do dentysty, ale zapomniałam jak się zapisywałam, że akurat @ będę mieć... No i nie wiem co robić... Bo podobno nie należy w czasie miesiączki leczyć zębów Najlepiej będzie jak się spytam dentystki co mam robić. Najwyżej jak nie będzie mogła mi wiercić, to sobie kamień usunę, bo dawno już tego nie robiłam
Super wieści.Ja od kilku miesięcy biorę Yaz i też jestem zadowolona.Witam dziewczyny Wszytsko jest OK!!!!!!!!!! Ale sie ciesze Nie byłam i nie jestem w ciazy Bylam u lekarza, robil mi USG i wszystko jest dobrze.
Zeby miec na przyszlosc pewnosc wzielam najnowsze tabletki QLAIRA po ktorych NIBY sie nie tyje W koncu bede spokojna Dziekuje Wam za rady pozdrawiam
Kochana, Ty sama z siebie powinnaś Kubusia z dala od szkoły trzymać, bo jak tak dalej pójdzie, doedukuje się jeszcze bardziej dzieciak i będzie Tobie w domu paragrafami rzucać. Powiesz "myj zęby" a on zgodnie z kodeksem tym i tym paragrafem takim i takim ograniczasz moja wolność osobistą za co grozi tyle i tyle miesiecy ;-)Przytoczę Wam moje kochane dzisiejszy dialog z Kubusiem.
ja- idziemy do szkoły
K-nie idę
ja-czemu ??
K-mieszkam w Polsce tak?
ja-tak
K-A w Polsce jest takie prawo ,że można założyc strajk,więc ja strajkuję i nie idę
Ooooooooooo
ja -idziesz i już
K-jest wolnośc słowa i wolnosc wyboru .To demokracja się nazywa wiesz mamuś .
Oczy mi wyszły i szczęka mi opadła.
Najnowsze wieści od Naszej Karoli:
Dostała zastrzyk, krwiak sie rozszedł ale dalej jest na dole macicy. Może wyjdzie sam. Karola poleży do przyszłego tygodnia w szpitalu.
As usmiałam sie z Twojego dialogu z synem.:-) Mądry chłopiec i jaki bystry
Agnieszka0240 mój m w rozpoznaniu pracuje:-) Więc nauczył mnie tego i owego:-) A tak na serio po mieście i zdjęciu Cie znalazłam i oczywiście imie było bardzo ważne;-) Źle że znalazałm???
Koti słońce ty nasze dzidzia zawsze stoji po stronie mamy:-) Ale zobaczymy jak podrośnie:-) Dobrze że zła atmosfera zarżegnana,
Agatko no proszę widzę że chyba dzis Kropek mamie za bardzo nie dokucza. Bo post wesoły