wiolka_1982
Fanka BB :)
moniag ja Ci wysłałam prywatną wiadomość z namiarami na mnie:-) Ps. Ty lepiej już nic nie czytaj!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem i już czytam co u Was bo u mnie duuuużo:-)
Maluch nadgonił pięknie i już jest taki jak w 8 tc powinien być tzn duży serduszko bije 150 uderzeń na minutę i jest to najpiękniejszy dźwięk jaki w życiu słyszałam. Mój gin jest cudowny i siedzieliśmy u niego godzinę choć na pacjentkę ma 20 min -kolejka za nami jak szok. L4 sam mi dał na 20 dni bo zwiększył dawkę duphastonuz powodu tych ból brzucha.
No normalnie powinnam się połozyc w trumnie i czekać na śmierć.
a tak w ogóle to skończyłam swoją szafe i jestem zadowolona, dziś własnie skończyłam się do niej wprowadzać( jest mega duża i moge tam wleźć mimo swoich 180cm i prawie na skaknce skakać hihi) jeszcze tylko montaż halogenów i przez następny tydzień tylko leżę i czytam bb, chociaż znając siebie to zaraz znowu coś wymajsterkuję
A ja dzis byłam sama z mała na spacerku bo do tej pory to zawsze z M razem chodzilismy.No i nie było zle mała spała a ja buszowałam po sklepach.
Czesc Dziewczynki ;-) Pewnie juz mnie nie pamietacie...
hej królewny
wiadomości dobrych u mnie - brak:-----(
wstyd złość rozgoryczenie niemoc-to moje emocje na dziś
wynik testu-3 błędy
nie mam siły
kolejny egzamin 15 września
przepraszam ale nie widzę monitora bo łzy mi zasłaniają postaram się jutro zajrzeć do Was
pozdrawiam kochane
Witajcie kochane.Jestemzla Jak nie wiem Bö dalej nie mam netu!!!!Teskni mi sie juz za wami...13x13 koperta dotarla do ciebie?Ja we wtorek mialam Gin i z dzidzia wszystko ok.Bardzo sie cieszeZycze wszystkim milego dnia i zmykam niedlugo do szkoly buzka
Mam nadzieje, że będzie lepiejAha.Z teściową gorzej
nie dośc ,że woreczek i trzustka to teraz "coś" na nerce wykryli...
Czekam na fotki ;-)a ja jeszcze nie śpię:-) Dziś sobie umyśliłam że chcę króliczka miniaturkę:-) I mój K powiedział, że mi jutro kupi:-) Zobaczymy!:-)
Usg mamy 10.09kinguś kiedy następna wizyta???
Super:-)Ja we wtorek mialam Gin i z dzidzia wszystko ok.Bardzo sie ciesze
To bardzo przykre :-(i weszłam tutaj i na kwietniówki... druga strata na tamtym forum.:-(To przykre -tyle kobiet jest tam po poronieniu a te dla których była to pierwsza ciaża muszą przeżywać tą tragedię...
Kinguś a Ty już niedługo mamusia z pełnymi rękami roboty:-) 5 tygodni jak ten czas leci jak sie czujesz? ciezko jest? jak nogi od noszenia malucha?
Ja niestety nie znam sięCześć dziewczynki, zrobiłam TSH i wynik 1,51 (0,4-4,0) to chyba dobry