reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
ja tez wole sama sobie meble skladacAs- faktycznie zwariowany dzień, trzeba być dobrej mysli że jutro nowy dzień i będzie lepiej
Gosia lew też wychodzę z tego założenia że co mogę to robie sama , za tą moją szafę w komandorze to ponad 3 tyś bym wywaliła a tak zrobiłam sobie za tysiąc
Edytka- odezwij sie co u Ciebie
Aga Aj, Sonita- to samo, chociaż 2 słówka
Ola81 cos Ciebie mało tu dziś, jakieś kłopoty?
moja mebloscianke i ławe tylko maz ze szwagrem składali reszte jam nie chwaląc sie uczynila
Natalineczka555
a dziekuje dziekujeNatalineczka555 jaka ty młodziutka dziewczynka jesteś, zazdroszczę,głupia byłam ,że w tym wieku nie myślałam o dziecku, a synuś-cudo...
a ja teraz jestem w najlepszym wieku rozplodowym
wiec trzeba sie rozpłodzić
wiolka_1982
Fanka BB :)
ja to się do składania mebli nie nadaje:-) ale na szczęście mój K, sobie z tym świetnie radzi! i tak sam zmontował szafę w przedpokoju na całą długość ściany, za wszystko daliśmy jakieś 1000zł, przy czym na zamówienie myślę, że taka by kosztowała ponad 3 tys!
Natalineczka555
hej dziopencje gdzie was wywiało???
ja tu sama:----(
czy ma ktos wiadomosci od Karoli ????
jak ona sie czuje???
co jej tam robia???
kiedy wyjdzie???
buuuuuuuuuuuuu kobity wywołuje was telepatycznie
ja tu sama:----(
czy ma ktos wiadomosci od Karoli ????
jak ona sie czuje???
co jej tam robia???
kiedy wyjdzie???
buuuuuuuuuuuuu kobity wywołuje was telepatycznie
Natalineczka555
nie to nie ide spac
dobranoc
dobranoc
Natalineczka555
moniag wyslalam ci zaproszenie na nk
wiolka_1982
Fanka BB :)
a ja jeszcze nie śpię:-) Dziś sobie umyśliłam że chcę króliczka miniaturkę:-) I mój K powiedział, że mi jutro kupi:-) Zobaczymy!:-)
witam dziewczyny,
Angelka dobrze Cię widzieć, malutko Cię ....
Ola81 dziękuję ;-)
Agatko mam nadzieję, że cola pomoże ;-)
Kaska nie martw sie, główka do góry.
Ja jestem dziś zakręcona. Poczapałam się z m i przeżywam to bardziej niż normalnie. oczywiście poszło o pierdołe. a ja jestem przez to rokojarzona, zero pomyslunku dziś u mnie
buziaki dla wszystkich
Angelka dobrze Cię widzieć, malutko Cię ....
Ola81 dziękuję ;-)
Agatko mam nadzieję, że cola pomoże ;-)
Kaska nie martw sie, główka do góry.
Ja jestem dziś zakręcona. Poczapałam się z m i przeżywam to bardziej niż normalnie. oczywiście poszło o pierdołe. a ja jestem przez to rokojarzona, zero pomyslunku dziś u mnie
buziaki dla wszystkich
reklama
Natalineczka555 dzięki za zaproszenie, to zupełnie inne relacje, jak się wie jak wygląda rozmówca, czy jeszcze ktoś wyśle mi zaproszenie?
Ja już 10 raz czytam różne info o poronieniu i oczywiście przyszłość widzęw czarnych barwach...
za około 2 tyg zaczynam starania, boję się na samą myśl...
Dobranoc dziewczynki
Ja już 10 raz czytam różne info o poronieniu i oczywiście przyszłość widzęw czarnych barwach...
za około 2 tyg zaczynam starania, boję się na samą myśl...
Dobranoc dziewczynki