reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Kochane, byłam na usg połówkowym i okazało się, że moja córcia ma siusiaka po połowy uda, aż lekarka się śmiała!! Także czekam na synka drugiego, na szczęście jest zdrowy i wszystko ok, oby tak dalej, aktualny termin porodu wg usg to 1.01.2010!

reklama
WITAM!

Ola81 ja nadal na ''wypoczynku'' bo krążę między Gdynią, a Chałupami ;-)
Poza tym dostałam @ i mój R wymyślił, że pojedziemy na kilka miesięcy do jego przyjaciela do Australii.... :baffled: Podszkolić język i zarobić jakieś australijskie dolary niby fajnie, ale jakoś nie czuję do tego wielkiego entuzjazmu :sorry2: Szczególnie, że na bilety i jakąś uczelnie dla mnie musiałabym oddać wszystkie swoje oszczędności.

Wróżka powiedziała mojej mamie, że z ciążą najlepiej by było jakbym próbowała za rok, za dwa hmmm... :rofl2: Nich spada.

Anthea ja miałam tak samo napisane w histopatologicznym wyniku, później okazało się, że mam cytomegalię.
Więc w sumie to nic nam nie mówi, może być ząb, może być jakiś wirus.

Nikki to super ze wszystko w porzadku:)
No niezle z coreczki zrobil sie synek-hihi.U mnie na razie tak jak byla Julia tak jest...No a terminy mamy bardzo zblizone bo ja dalej mam na 26 grudnia:)
Kochane ja zmykam do lozka.Im wiecej sie ucze tym jest gorzej wiec daje dzis juz sobie luz.
Zycze kolorowych snow.Buziaki

Witam.
Nie bede sie pewnie udzielala tak czesto jak do tej pory bo brak mi czasu:sorry2:.Obieuje ze jak z Mała sie dotrzemy to bede czesciej pisc pozatym jeszcze sie przeprowadzam w tym tygodniu.Normalny zkret.Mam tylko prosbe jakby pojawiła sie jakas mama Aniołeczka z Angli i potrzebowała pomocy to niech pisze na PW z przyjemnoscią pomoge.W miare mozliwosci bede sledzic co sie uWas dzieje i trzymam kciuki za wszystkie małe i te wieksze fasolki.:tak:

reklama
Cześć dziewczyny,
Ja cieszę sie ostatnimi chwilami w domu. I wracam do pracy we wtorek. Zaraz musze tylko umówić sie do lekarza medycyny pracy. Strasznie nie chce mi się tam wracać.Oby nie na długo.
Buziaki dla Was wszystkich

Do góry