No to dobrze, że się dobrze bawiłaś
Postaram się poprawić ;-);-)
Wczoraj wyciągnęłam M do hurtowni dla dzieci kupiłam sobie 2 staniczki do karmienia i 3 koszule nocne( w supermarketach najtańsze są po 40 zł a mi się udało po 14 kupić). A i jeszcze byliśmy w BRW teraz wprowadzili oprócz mebli dodatki i kupiłam 2 kocyki polarowy za 10zł i mikrofibry za 15zł wymiary 130 na 160 cm
zobaczcie jakie fajne rzeczy
Promocje : Oficjalny Serwis Sprzedaży Dodatków BRW S.A. - Black Red White, nie tylko meble...
Kinia coraz mocniej kopie, pcha mi nogi pod żebra
No i pewnie bedzie kopała coraz mocniej
;-);-) Weszłam na stronkę i faktycznie sporo promocji w dostępnych cenach. Świetnie że zakupy sie udały.
hej królewny
melduje tylko że żyję
zechciało mi sie generalnych porządków no i nawet meble u mnie latają po mieszkaniu ale mam taki przypływ energii jakby mi ktoś zastrzyk zrobił więc muszę to wykorzystać
wieczorkiem nabrobię zaległości
miłego popołudnia
buziaki
Oj
Kasieńka to Ci sie na porządki wzięło
Zauważyłam paseczek - Brawo obyś dotarła do Wymarzonej wago. Powodzenia i trzymam kciuki. Postepy jak narazie na pasku widać.
Wpadłm zobaczyc co u Was. Dużo nowych dziewczyn, przykro mi.. dla Waszych aniołków(*)..
Dziś malutka zrobiła mi niespodziankę i grzecznie spi, mam czas dla siebie. Nie wiem skąd ta dobroć, ale patrząc wczoraj na nią, gdy płakała wieczorem, pomyslałam,że cokolwiek nie będzie robiła i jakkolwiek nie będę zmęczona, nie zamienię ani chwili z nią na chwilę bez niej. Za długo na nią czekałam i za bardzo o nią walczyłam. ufff, wymądrzyłam się.
Urosła. Pokażę wam jak bardzo:
Madzia przepiekna. I doskonale selenko rozumiem Twoje uczucia. Mimo wyczerpania kochasz tego małego szkraba nad zycie. I jeszce bardziej sie to docenia po przykrych przejściach.
Jestem -losie co ja dziś przeżyłam
rano było mi słabo ciśnienie 96/60, suszyłam włosy siedząc na wannie i myśląc "puszczę pawia czy nie?" w drodze do pracy prawie zeszłam a do godz 10 w robocie zdychałam
i jeszcze się tym cieszę bo to znaczy że wszystko jest ok
miałam chwilkę załamki już chciałam iść do lekarza po wolne ale przetrwałam;-)
Olu jak Ty się czujesz bo już powinnaś czuć i nie wierzę ze nie robiłaś testa:-):-):-) brzusio ciągnie jak na @ czy nie? ja tam czekam z niecierpliwością ale za chwilkę oszaleję
A więc tak Agatko testu jeszcze nie robiłam
I powiem Wam naprawde szczerze że całkiem o nim zapomniałam. Musze chyba jutro go zakupić:-)
Słonko a nie powinnas Ty iść na zwolnienie i sie oszczędzać jak cos z ciśnieniem nie tak????
Agatka wiesz ciężarnym się nie odmawia więc wpłyń na naszą Olcię niech robi testa bo ja siedzę jak na szpilkach i mam nadzieje ze wyszly dwie kreski
chociaż właśnie sobie pomyślałm że ona już tego testa zrobiłą i wie i się cieszy a nam kaze czekać i cierpieć z ciekawości
Kasiu jak tylko zrobie testa pierwsze przed moim T bedziecie wiedziały. Obiecuje
A jak narazie jeszcze nawet nie kupiłam.
Kochane dopiero dotarlam do domku...
Kasiu okazalo sie ze strach ma wielkie oczy i ten test wcale nie byl trudny
Ide teraz cos zjesc.Buziaki.
No to super że nie taki diabeł straszny jak go malują:-):-)
Troszke pracy będziecie musieli w wyremontowanie włozyć. Ale jaki wspaniały bedzie efekt końcowy