reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selenko niunia cudowna:tak: nie wymadrzasz się tylko mówisz prawdę!!!!:-D czekamy na kolejne zdjecia

Dziękuję i gratuluję fasolinki! Ale super!

Selenko miło, że się odezwałaś, córunia śliczna i wcale się nie wymądrzyłaś.

Gosialew, dzięki. Dużo sie u Was zmieniło, ale widzę ,że dzielnie przecie do przodu. Tak trzymać dziewczyny. Kurcze, początki ciężkie, cierpienie po stracie , badania, niepewność, ale nagroda niesamowita.

Ja nadal się remontuję. Z mieszkania została ruina. Powoli się odbudowuje. Az cięzko uwierzyć,że to będzie jeszcze normalny lokal do zamieszkania. Zresztą same popatrzcie: Tylko okna są wymienione, a jeszcze grzejniki stare. To mój przedpokój i kuchnia...:sorry2::dry::confused:

reklama
Witam.
Nie bede sie pewnie udzielala tak czesto jak do tej pory bo brak mi czasu:sorry2:.
Motylku skarbie mam nadzieje że o nas nie zapomnisz:tak::tak: Nie forsuj sie za bardzo przy przeprowadzce:no::no: Ucałuj Wercie od e-cioci:rofl2:
Cześć dziewczyny,
Ja cieszę sie ostatnimi chwilami w domu. I wracam do pracy we wtorek. Zaraz musze tylko umówić sie do lekarza medycyny pracy. Strasznie nie chce mi się tam wracać.Oby nie na długo.
Buziaki dla Was wszystkich
Kasik najgorszy jest powrót do pracy. Później to już samo pójdzie;-)

Cześć dziewczynki, mi się udało, złapać sieć na chwilę więc korzystam z okazji, mam nadzieje że uda się napisać kilka słów bo ciągle mi zrywa połączenie!

Świetnie że urlop udany. :-):-) ALe wracaj do nas jak najszybciej:tak::tak: To mąż bidulek miał przykrą przygode:-(

No to dobrze, że się dobrze bawiłaś :tak::tak:

Postaram się poprawić ;-);-)
Wczoraj wyciągnęłam M do hurtowni dla dzieci kupiłam sobie 2 staniczki do karmienia i 3 koszule nocne( w supermarketach najtańsze są po 40 zł a mi się udało po 14 kupić). A i jeszcze byliśmy w BRW teraz wprowadzili oprócz mebli dodatki i kupiłam 2 kocyki polarowy za 10zł i mikrofibry za 15zł wymiary 130 na 160 cm
zobaczcie jakie fajne rzeczy Promocje : Oficjalny Serwis Sprzedaży Dodatków BRW S.A. - Black Red White, nie tylko meble...
Kinia coraz mocniej kopie, pcha mi nogi pod żebra :-D:-D:-D

No i pewnie bedzie kopała coraz mocniej:tak::tak:;-);-) Weszłam na stronkę i faktycznie sporo promocji w dostępnych cenach. Świetnie że zakupy sie udały.

hej królewny
melduje tylko że żyję
zechciało mi sie generalnych porządków no i nawet meble u mnie latają po mieszkaniu ale mam taki przypływ energii jakby mi ktoś zastrzyk zrobił więc muszę to wykorzystać
wieczorkiem nabrobię zaległości
miłego popołudnia
buziaki
Oj Kasieńka to Ci sie na porządki wzięło:tak::tak:Zauważyłam paseczek - Brawo obyś dotarła do Wymarzonej wago. Powodzenia i trzymam kciuki. Postepy jak narazie na pasku widać.:tak::tak:

Wpadłm zobaczyc co u Was. Dużo nowych dziewczyn, przykro mi.. dla Waszych aniołków(*)..

Dziś malutka zrobiła mi niespodziankę i grzecznie spi, mam czas dla siebie. Nie wiem skąd ta dobroć, ale patrząc wczoraj na nią, gdy płakała wieczorem, pomyslałam,że cokolwiek nie będzie robiła i jakkolwiek nie będę zmęczona, nie zamienię ani chwili z nią na chwilę bez niej. Za długo na nią czekałam i za bardzo o nią walczyłam. ufff, wymądrzyłam się.
Urosła. Pokażę wam jak bardzo:
Madzia przepiekna. I doskonale selenko rozumiem Twoje uczucia. Mimo wyczerpania kochasz tego małego szkraba nad zycie. I jeszce bardziej sie to docenia po przykrych przejściach.

Jestem -losie co ja dziś przeżyłam:szok: rano było mi słabo ciśnienie 96/60, suszyłam włosy siedząc na wannie i myśląc "puszczę pawia czy nie?" w drodze do pracy prawie zeszłam a do godz 10 w robocie zdychałam:baffled: i jeszcze się tym cieszę bo to znaczy że wszystko jest ok:szok: miałam chwilkę załamki już chciałam iść do lekarza po wolne ale przetrwałam;-)

Olu
jak Ty się czujesz bo już powinnaś czuć i nie wierzę ze nie robiłaś testa:-):-):-) brzusio ciągnie jak na @ czy nie? ja tam czekam z niecierpliwością ale za chwilkę oszaleję:-D
A więc tak Agatko testu jeszcze nie robiłam:tak::tak: I powiem Wam naprawde szczerze że całkiem o nim zapomniałam. Musze chyba jutro go zakupić:-)
Słonko a nie powinnas Ty iść na zwolnienie i sie oszczędzać jak cos z ciśnieniem nie tak????:wściekła/y::wściekła/y:

Agatka wiesz ciężarnym się nie odmawia więc wpłyń na naszą Olcię niech robi testa bo ja siedzę jak na szpilkach i mam nadzieje ze wyszly dwie kreski
chociaż właśnie sobie pomyślałm że ona już tego testa zrobiłą i wie i się cieszy a nam kaze czekać i cierpieć z ciekawości
Kasiu jak tylko zrobie testa pierwsze przed moim T bedziecie wiedziały. Obiecuje:tak::tak: A jak narazie jeszcze nawet nie kupiłam.

Kochane dopiero dotarlam do domku...
Kasiu okazalo sie ze strach ma wielkie oczy i ten test wcale nie byl trudny:)
Ide teraz cos zjesc.Buziaki.

No to super że nie taki diabeł straszny jak go malują:-):-)

Ja nadal się remontuję. Z mieszkania została ruina. Powoli się odbudowuje. Az cięzko uwierzyć,że to będzie jeszcze normalny lokal do zamieszkania. Zresztą same popatrzcie: Tylko okna są wymienione, a jeszcze grzejniki stare. To mój przedpokój i kuchnia...:sorry2::dry::confused:

Troszke pracy będziecie musieli w wyremontowanie włozyć. Ale jaki wspaniały bedzie efekt końcowy:tak::tak::tak:

Gosiu dlatego te uroki z uśmiechem na twarzy i łzami w oczach przyjmuję bo czasem mi tak źle ale wiem ze jak źle to z dzidzią wszystko ok jest:tak:

Kasiu
hola hola -to wczoraj cytuję "w listopadzie już papierosa do ust nie wezmę" a dziś może słyszę? O nie!!! Mam wykorzystać swój stan na Olę ale wiesz ze jak Cię poproszę o rzucenie w listopadzie to przekichane masz?! ;-):-);-):-) To idziemy razem na prawko bo ja też robię i robię ale jak dwa razy na plac wróciłam i usłyszałam dobrze ale... to powiedziałam panu że ich pi****lę:baffled:

Agnieszko mówiłam co dwie głowy to nie jedna:-D:-D:-D:-D:-D

Selenko dziękuję a mieszkanko będzie jak się patrzy!!! powolutku małymi kroczkami i rezydencja będzie że hoho!!!

Olu rób test jutro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak nie test to betę rób bo ciocia Agata świra dostaje:baffled::baffled::baffled: nie chcę na zwolnienie bo w pracy nie mam źle, szef wyrozumiały i nie świruję w domu i nie martwię się. Wiesz jak to jest:baffled: nie chcę tego optymizmu u siebie stłamsić -na kwietniówki raz dziennie wchodzę i staram sie te główki prostować na pozytywne myślenie -są pierwsze bliźniaczki a one od razu o wchłonięciu jednego piszą zamiast mordę cieszyć i gratulować:no: i tylko "ja ci zazdroszczę" -jakie zazdroszczę?! tutaj jest najlepiej -tutaj nie słyszałam słowa "zazdroszczę" dlatego tak dobrze jest tutaj:tak::tak::tak:

Uciekam się kąpać i do łóżka -jutro pomyślę o wizycie u lekarza.
Dobranoc:tak::tak::tak:

Kinguś, tu jesteś! mam Cię!
Dziś malutka zrobiła mi niespodziankę i grzecznie spi, mam czas dla siebie.
:-D:-D:-D
Grzeczna dziewczynka ;-);-)

Kinguś super że zakupy się udały -czasem trzeba trochę sprytu zeby nie dać się naciągnąć. "Ludzie to hieny mówię Wam" cytat z lejdis -boski film!!! Zbieraj, zbieraj wszystko bo jutro już 32 tc i zostało 8 tylko:-)
Dokładnie :-D:-D

Witam, dzis wcześniej jestem, ale jakaś zmęczona. Za to jutro mam wolne i leżę do góry brzuchem ;-). Szczerze w to wątpie, ale może troszkę mi się uda.
Życzę miłego leniuchowania :-):-)

Kinguś no już niedługo będzie Kinia wierzgała na wierzchu super że udały wam się zakupy i rzeczywiście ceny zwalają z nóg
Dokładnie ceny są powalające :baffled::baffled:

cześć dziewczynki
dziś w prawdzie miałam wolne, ale pomagałam tacie na ogródeczku stąd moja nieobecność na BB,
u mnie nic nowego, jutro śmigam na rano, pobudka o 5 więc za raz pewnie wezmę kąpiel i śmignę spać

Ola, trzymam kciuki za pozytywny test :)
Kaska, mnie też dziś energia rozpierała, bo pogoda przesliczna :)
Selenka, prześliczna ta twoja dziecinka
Motylku, mam nadzieje ze nas na długo nie opuścisz
Agatka, zawsze miałaś takie ciśnienie, czy tylko teraz takowe cię dopadło? Uważaj na siebie
Aga nie test był łatwy tylko ty the beściarta :)
Lenka, ostatnie dni przed tobą wolności :) Mam nadzieje, ze się nie denerwujesz :)
Katarzynka, a gdzie ty nam zniknęłaś?
Sonitka, fajnie, ze zajrzałaś. I co jedziecie do Australii?
Nikki to gratuluję chłopczyka
KasikZ powrót do pracy jest trudny, ale jak już się rozkręcisz to będziesz gnała jak burza :) U mnie tak było i nawet humor mam ok i nie rozmyślam o tym co było i się nie zadręczam, więc same superlatywy :) Zobaczysz będzie gites!!
Wiolka, odpoczywaj jeszcze ile mozesz :)

Agatko jutro mam wyjazd do Bydgoszczy z rana więc nie zdąże ani na bete ani testa kupić. Naprawde kochana ja nie panikuję. Test wyjdzie negatywny. W przyszłym miesiącu pewnie się uda:-) A zrobię testa w czwartek. Tak jak chiała lekarka więc zrobię. Niech widzi że słucham ;-)

No skoro w pracy masz tak dobrze, to i lepiej jak sie pracuje. Tylko żebyś sie nie przemeczała..

AGATKO kochanie możesz mnie poprosić ale dopiero 30 października
a tak poważnie to myśle że jak zdam to moje prawko to bedzie koniec papierosków chyba będzie mnie mniej przez kilka dni bo w czwartek jadę się zapisać na egzamin teoretyczny więc będę zakuwać testy a że od kwietnia w ogóle nie myślałam nawet o nich to długa droga przede mną
OLA kochanie ja trzymam kciuki za Ciebie właśnie zdałam sobie sprawę że my prawie w jednym czasie na tym forum zawitałyśmy nasze Aniołki miały się pojawić w ciągu dwóch tygodni i odeszły też w ciągu dwóch tygodni różnicy
a ja jeszcze dziś muszę R wynagrodzić dwa tygodnie postu bo niby mnie to przyjscie @ nie dobiło ale na przytulanki przeszłą chęć
moja córka właśnie rozwala drzwi od kuchni piłką i krzyczy jak na boisku piłkarskim wołam ją do kąpania i spać a ona mi na to że czeka na tatę bo musi mu pomóc kolację zjeść
mówie wam jaka cholera nie dobra jest pyskol i kłóci się ze mną strasznie co to będzie jak już stanie się panienką nie wiem nie wiem
10 września jedziemy w pieniny ze wszystkimi naszymi dzieciakami z tymi samymi z którymi byliśmy nad morzem i fundujemy im spływ kajakami po dunajcu już sobie wyobrażam co się będzie działo mam tylko nadzieję że nie poprzestawiają gór te nasze pociechy
ale się rozpisałam zmykam kąpać mają babę

Tak Kasiu pojawiłysmy sie praktycznie w tym samym czasie i w podobnym terminie stracilismy swoje Aniołki.
A z panną oj z roku na rok bedzie coraz więcej problemów. Niech mamusia sobie przypomni jaką panienką była:-) Pieniny, spływ Dunajcem--- jajka piękna sprawa:-)

reklama
Oj i ja nieraz sie nad tym zastanawiam. Moja mam do tej pory mi mówi że ze mną było najciężej:-) Ale za to teraz jestem najbardziej ukochana córeczke;-) Kiedys było inaczej:-)

Do góry