reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam jeszcze jakieś upławy śluzu z czymś, ale mówi, że nie ma to charakteru zapalnego, ale mam dużo chodzić itp.. no i z przytulanek nici az do pierwszego @!

Kurde ale powiedział mi że mam malutki guzek na lewym placie tarczycy, i to mnie przestraszyło:(Żeby to nie było nic złego:(

No i bez problemu dał mi zwolnienie na 30 dni!
Wiolu, fajnie, że bez problemu udało się ze zwolnieniem :-)
Trzymam kciuki, żeby guzek okazał się nieistotny. Slyszalam, ze większosc ludzi ma coś na tej tarczycy, tylko ze malo kto wie, wiec spokojnie pewnie to nic groznego.
I miłego spacerowania skoro dużo chodzić musisz, lato, więc warónki do tego w sam raz :-)
Dziewczyny meldujemy się po wizycie:-) wszystko w porządeczku Sóweczka ma 71mm i nowy termin to Walentynki, więc z USG wychodzi, że jesteśmy w 13t4d:-D jutro o 10 mam dzwonić do ginka ustalić kiedy robimy badanie na przezierność karkową, bo na tym jego USG nie dało rady i musi to zrobić na super nowoczesnym USG w szpitalu w Knurowie, w którym pracuje:-) tylko, że jest problem, bo jedzie na urlop i jedyny dzień kiedy może mi je zrobić to jutro, ale nie wie czy nie będzie miał operacji jutro, dlatego też mamy dzwonić się dowiadywać...ale jeśli on nie da rady to pogada z innym lekarzem i zrobi mi to USG to na początku następnego tygodnia :-) fotka taka troszkę niewyraźna, ale może niebawem będę miała lepszą:-)
Super, że dzidzia dobrze się miewa :-) Trzymam kciuki, zeby lekarz jutro mial czas.
Ja mam dziś kiepski dzień, maluch nie chce kopać i się martwię, do tego chore sny....:no::no:
Nikki, spokojnie, pewnie przez te durnowate sny jestes poddenerwowana. A ludek może dziś po prostu leniwy dzień ma. Pogadaj do niego, żeby jakiegoś kuksańca albo kopniaka zaserwował ;-)

reklama
Nikkusia kochanie proszę się nie denerwować. Dzidzia sobie dzis wolne zrobiła od kopniaczków. Ale pewnie jutro da mamusi popalić:-) Skarbie nie stresuj się, a sny sa tylko snami. Nimi sie nie przejmuj. Kidy masz najbliższą wizytę u lekarza?

gosia, just - dzięki za wsparcie:) Też mam nadzieję że to nic groźnego:) W sobotę wyjeżdżamy z moim K w góry więc mam nadzieje że tam więcej połazimy:)

Nikki - na pewno dzidziuś dziś leniwy, wcale mu się nie dziwię, bo przynajmniej u mnie pogoda psia dzisiaj i nic się nie chce.

Niuniaczki ja się melduję:-):-) już pisze co miałam zdradzić za tajemnicę:-):-) . Byłam dzisiaj o 16.30 na usg i okazuje się że jestem w 4tygodniu i 1dniu ciąży nasze maleństwo ma 0.39mm i widziałam je dzisiaj na monitorku :-):-):-) naprawdę jestem bardzo szczęśliwa nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszać trzymajcie kochane kciuki żeby wszystko było dobrze przez te 9 miesięcy :-):-) 27 sierpnia mam iśc na kolejne usg wtedy juz powinno być widac bijące serduszko i wizytę bo moja pani doktor idzie od 28 sierpnia na urlop i jej nie będzie. Dzisiaj byłam zdziwniona ona zawzze taka oschła jest a dzisiaj była taka przejęta i o wszystko pytała dała mi duphaston 2x dziennie i acart tylko zastanawia mnie po co on chyba dlatego że jestem straszny nerwus i rozstrzepaniec i dała mi go zeby mnie uspokoić:-):-):-) skarbeczki jestem naprawde bardzo szczęsliwa i dziękuję że jesteście ze mną:-):-) buziaczki kolorowych snów

no Karolka, kochanie cóż za wiadomość, nie powiem że nie przeczuwałam, ale się cieszę :)
oszczędzaj się słoneczko i życzę ci spokojnych 9 miesięcy!!!! Bosko, ale fajnie isć spać z taką wiadomością :) Całuski dla ciebie!!! Gratulacje

Hejka, ja tylko na chwilkę. A więc @ nie dostałam, chociaż brzuch mnie bolał dziś. A testu za szybko nie chcę robić bo mi te pierwsze i tak nie wychodzą. Może jutro zrobię.
Dobranoc. Pozdrawiam wszystkich.

reklama
Do góry