reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

GosiuLew jak chcesz to z testem nie musisz się spieszyć, bo w końcu jak będziesz w ciaży to i tak @ nie przyjdzie :)

Karolciu twoją ciążę przeżywam prawie jak swoją :) oj i ja się wzruszyłam, Boże jakie to piękne, ze co raz więcej fasolinek się pojawia :)

reklama
karola322 ale piękna wiadomość na dobranoc:) aż miło się będzie zasypiać:) bardzo się cieszę Twoim szczęściem::) Jejku tu naprawdę dobre fluidy są... jeszcze dzień po zabiegu mówiłam sobie że nie wiem czy chcę się starać o kolejną dzidzię.. minęły dwa tygodnie i sama już bym chciała zacząć staranka:)
Karola spokojnych 9 miesięcy życzę!!!

ni dziekuję :-):-) do diabła chce wkleić suwaczek dzidzi ale mi nie wychodzi:-( bo nie znam angielskiego trzeba było mi się uczyć angielskiego a nie niemieckiegpo:-):-)

Dzien Dobry Kochane:)
Karola super wiadomosc:)Gratuluje!!!
A ja znowu zaczelam sobie wymslac...Przedwczoraj czulam jak mala mi buszowala do pozna w brzuchu a wczoraj moze tylko raz(o ile to bylo to-bo to bylo bardzo leciutkie)

Milego dnia.Buziaki

Jestem na chwilkę -oczywiście po burzach padł mi net. Chcę Wam powiedzieć że wszystko jest ok -dziś wyjeźdźamy na weselicho więc odezwę się w poniedziałek -miejcie tylko litość nad ilością postów;-):-)

Karola kochana cudowna wiadomość!!! gratuluję!!!! wiec zaczyna się nasz forumowy łańcuszek :tak::tak::tak: wiec obie jesteśmy kwietniówki?!?!?! super!!!!

Olu teraz na Ciebie olej i mam nadzieję że jeszcze ktoś się dołączy!!!!

Cudownie!!! pięknie poprawił mi się humor
Uciekam do pracy

reklama
Dzien dobry cos ostatnio malo tu bywam ale to dlatego ze zostal tylko tydzien do mojego wesela i teraz sie zaczela taka najwieksza goraczka juz wszystko zalatwione ale zawsze cos trzeba zrobic jeszcze.A tak pozatym czuje sie oki.Pozdrawiam:);-)Milego dnia.

Do góry