ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
karola tez chodziłam kiedys prywatnie i wiem że pomaga sama rozmowa. Ale teraz próbuje państwowo i zobacze jaka jest różnica. Mam nadzieję że nie duża. Jak to mówią każdy grosz sie liczy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
słoneczko bolą mnie piersi a na okres nigdy mnie nie bolały więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i fasolinka tam się zagnieżdza tak po za tym to brzuch mam taki napięty i dziwnie boli ale zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny ale tak licząc to dopiero tydzień i trzy dni od poczęcia może dlatego test wyszedł negatywny bo jest za wcześnie. Już sama nie wiem jeśli nie dostanę okresu do niedzieli to powinno być dobrze:-) :-) tylkogożej jak nie dostanę okresu i test wyjdzie negatywny to ciekawe co wtedy:-( załamę się chyba:-(wróbelku napiszę ci jak mówiła moja babcia -ubierz się w body i przykryj pieluchą -jak ci będzie? Bo tak samo jest dzidziusiowi:-d:-d pozdrawiam i ściskam
jestem po pracy po aerobiku po obiadku, który zrobił mój s Mniam
widzę że ominęły mnie rozmowy na milion tematów...
olu mi też brakuje ciebie i asi Ja jadę do zakopca we wrześniu:-) zapraszam na zlot;-) skoro i tak ruszacie w góry
mazia24 też myślałam o tatuażu ale rozmyśliłam się... To chyba indywidualna sprawa. Ja pomyślałam jak to będzie... Romantyczna kolacja czy wypad w góry, miła scenka i nagle pobudka bo za każdym razem zobaczę na swoim ciele symbol który przypomni mi o smutku który i tak ciągle przepełnia moje serce... Trzeba to przemyśleć...
tatusia jak się czujesz? Tak to właśnie jest... Ja załamanie miałam po prawie 2 miesiącach, już wydawało mi się ze jest ok i nagle wszystko runęło... Ale wróciłam do pracy i to mnie po części uratowało... Nie myślę tylko o badaniach i dziecku choć bardzo pragnę maleństwa ale może to prawda że trzeba przewietrzyć rozum bo można oszaleć
just79 jak wyniki???
gosia witaj
pati b trzymam za ciebie kciuki zawsze, nie tylko przed badaniami więc mam nadzieję że już wszystko się ułoży
martuśka23 wszystkie czujemy ulgę kiedy jesteśmy wśród tych którzy nas rozumieją -czyli właśnie tutaj
sonitko witaj.
agnieszko0240 nie podglądaj maleństwa!!!:-d wstydzi się to i nie pokaże czy jest chłopczykiem czy dziewczynką!!! Będzie niespodzianka dla rodziców i myślę że nie ma znaczenia co ma między nóżkami:-d:-d
nikki co u ciebie???
kasia0201 tak trzymać!!! Dobrze że znalazłaś inny punkt widzenia. Dobrze ze jesteś spokojniejsza. To nowy etap w życiu -trzeba do niego dojść powolutku. Moja trzecia @ była taka sama ale podejrzewam że dlatego że miałam aktywne dni i organizm nie miał czasu na rozdrabnianie się
ilonka26 pozdrowienia
lenka29 każda z nas staje się smutna, nawet kiedy jest lepiej kiedy jest się wśród ludzi i na twarzy zagości uśmiech -oczy pozostają smutne... Bo serduszko jest zranione i tak już zostanie... Gratuluje prawka!!!
kasia1971 dla twojego aniołka (*)... Okazuje się że 3 miesiące lecą szybciej niż myślimy a po tym czasie mamy mętlik w głowie i chcemy i się boimy. Mam nadzieję że wszystkie badanka wyjdą dobrze i nic nie stanie ci na przeszkodzie w spełnieniu marzenia. Niestety płodność czy nie zależy od naszych chęci a od mądrości organizmu po zabiegu... Możemy być gotowe ale nasz organizm nie, ale są też szybkie ciąże
kwiatek28 bardzo mi przykro dla twojego aniołka (*). Tak długo wyczekiwane szczęście... Nie ma słów które ukoją ból i może nie uwierzysz -jak ja kiedyś -ale czas uleczy troszkę rany. Trzeba wierzyć że tym razem będzie dobrze...
motylku jak brzusio?? A że dajesz nadzieję to oczywiste:-d
mamo sóweczki witajcie:-) jak samopoczucie???
iza30 trzymam kciuki motylek ma rację -wierzę ze będzie dobrze
edytko witaj!!!
alutka17 masz rację... Ja też chciałam już-teraz-natychmiast. Nawet zgoda lekarza była po 1 cyklu i co z tego!!! Progesteron leży i koniec. Czytałam wypowiedzi na forum i przeczytałam coś ważnego
poronienie nie jest karą a kolejna ciąża nie jest nagrodą!!!!
juliee dla twojego aniołka (*). Nie ma bezpiecznego czasu -jest tylko taki w którym zdążymy zrobić wszystko by tragedia się nie powtórzyła. Musimy wierzyć ze będzie dobrze
kasikz dla twojego aniołka (*)... Za dużo jest nas tutaj z naszymi łzami i smutkami. Dziewczyny są wspaniałe, znalazłam tutaj wsparcie i zrozumienie jakiego nigdzie nie miałam -zostań z nami
kinguś jak się czujesz w upały
karola322 ja słyszałam różne wersje -bo co lekarz to opinia. Słyszałam że lepiej szybko bo organizm jest chroniony, następnie że lepiej nie bo... Właściwie do dziś nie wiem dlaczego, raz ze 3 miesiące raz że 6... A ja uważam że organizm wie lepiej. Gdyby nie był gotowy na kolejny raz -nie byłoby takich przypadków. Mój np się broni więc nie jest gotowy. A jak ty się czujesz? Ja tak miałam na początku ciąży- ból piersi i powiększenie, ból brzucha -ale to nie może trwać za długo!!!
gloria gratuluję zielonego światełka Masz rację kochana głowy do góry!!!
martusionek niestety nie pomogę. Wierzę że będzie dobrze... Może skonsultuj to z innym lekarzem -ich nigdy za dużo!!! Nie martw się -ponoć plamienie przed @ jest normalne po zabiegu. A jeśli się martwisz idź do innego lekarza
selenko piękna kruszynka!!
A ja moje drogie miałam różne myśli przez ten czas. 24go badam progesteron -standardowo moją piętę achillesa... I pomyślałam sobie ze nie będę miała żalu do losu jeśli do grudnia nie będę w ciąży... W sumie miałam urodzić mojego bąbelka w listopadzie więc może los wie co robi...
penie jak można na nfz to pewnie ja wtedy potrzebowałam naprawdę szybko i dlatego poszłam raz dwa i prywatnie tak jak piszecie nie ma się co wstydzić:-):-)karola tez chodziłam kiedys prywatnie i wiem że pomaga sama rozmowa. Ale teraz próbuje państwowo i zobacze jaka jest różnica. Mam nadzieję że nie duża. Jak to mówią każdy grosz sie liczy :-)
ola a czujesz coś że ma przyjść ???dobra kochane moje zmykam. Miłej nocki.
kinguś czekam na wieści od ciebie.