reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

karola tez chodziłam kiedys prywatnie i wiem że pomaga sama rozmowa. Ale teraz próbuje państwowo i zobacze jaka jest różnica. Mam nadzieję że nie duża. Jak to mówią każdy grosz sie liczy :-)

reklama
kasia ja sie nie wstydzę, tyle mi sie tego nawarstwiło że niestety ale chyba muszę skorzystać. Myślałam że sama sobie dam rade. Okazało się że chyba nie..

wróbelku napiszę ci jak mówiła moja babcia -ubierz się w body i przykryj pieluchą -jak ci będzie? Bo tak samo jest dzidziusiowi:-d:-d pozdrawiam i ściskam

jestem po pracy po aerobiku po obiadku, który zrobił mój s:tak: Mniam
widzę że ominęły mnie rozmowy na milion tematów...

olu mi też brakuje ciebie i asi:tak: Ja jadę do zakopca we wrześniu:-) zapraszam na zlot;-) skoro i tak ruszacie w góry:)

mazia24 też myślałam o tatuażu ale rozmyśliłam się... To chyba indywidualna sprawa. Ja pomyślałam jak to będzie... Romantyczna kolacja czy wypad w góry, miła scenka i nagle pobudka bo za każdym razem zobaczę na swoim ciele symbol który przypomni mi o smutku który i tak ciągle przepełnia moje serce... Trzeba to przemyśleć...

tatusia jak się czujesz? Tak to właśnie jest... Ja załamanie miałam po prawie 2 miesiącach, już wydawało mi się ze jest ok i nagle wszystko runęło... Ale wróciłam do pracy i to mnie po części uratowało... Nie myślę tylko o badaniach i dziecku choć bardzo pragnę maleństwa ale może to prawda że trzeba przewietrzyć rozum bo można oszaleć

just79 jak wyniki???

gosia:) witaj

pati b trzymam za ciebie kciuki zawsze, nie tylko przed badaniami więc mam nadzieję że już wszystko się ułoży

martuśka23 wszystkie czujemy ulgę kiedy jesteśmy wśród tych którzy nas rozumieją -czyli właśnie tutaj

sonitko witaj.

agnieszko0240 nie podglądaj maleństwa!!!:-d wstydzi się to i nie pokaże czy jest chłopczykiem czy dziewczynką!!! Będzie niespodzianka dla rodziców i myślę że nie ma znaczenia co ma między nóżkami:-d:-d

nikki
co u ciebie???

kasia0201 tak trzymać!!! Dobrze że znalazłaś inny punkt widzenia. Dobrze ze jesteś spokojniejsza. To nowy etap w życiu -trzeba do niego dojść powolutku. Moja trzecia @ była taka sama ale podejrzewam że dlatego że miałam aktywne dni i organizm nie miał czasu na rozdrabnianie się:tak:

ilonka26 pozdrowienia

lenka29 każda z nas staje się smutna, nawet kiedy jest lepiej kiedy jest się wśród ludzi i na twarzy zagości uśmiech -oczy pozostają smutne... Bo serduszko jest zranione i tak już zostanie... Gratuluje prawka!!!

kasia1971 dla twojego aniołka (*)... Okazuje się że 3 miesiące lecą szybciej niż myślimy a po tym czasie mamy mętlik w głowie i chcemy i się boimy. Mam nadzieję że wszystkie badanka wyjdą dobrze i nic nie stanie ci na przeszkodzie w spełnieniu marzenia. Niestety płodność czy nie zależy od naszych chęci a od mądrości organizmu po zabiegu... Możemy być gotowe ale nasz organizm nie, ale są też szybkie ciąże

kwiatek28 bardzo mi przykro dla twojego aniołka (*). Tak długo wyczekiwane szczęście... Nie ma słów które ukoją ból i może nie uwierzysz -jak ja kiedyś -ale czas uleczy troszkę rany. Trzeba wierzyć że tym razem będzie dobrze...

motylku jak brzusio?? A że dajesz nadzieję to oczywiste:-d

mamo sóweczki witajcie:-) jak samopoczucie???

iza30 trzymam kciuki motylek ma rację -wierzę ze będzie dobrze

edytko witaj!!!

alutka17 masz rację... Ja też chciałam już-teraz-natychmiast. Nawet zgoda lekarza była po 1 cyklu i co z tego!!! Progesteron leży i koniec. Czytałam wypowiedzi na forum i przeczytałam coś ważnego
poronienie nie jest karą a kolejna ciąża nie jest nagrodą!!!!

juliee dla twojego aniołka (*). Nie ma bezpiecznego czasu -jest tylko taki w którym zdążymy zrobić wszystko by tragedia się nie powtórzyła. Musimy wierzyć ze będzie dobrze

kasikz dla twojego aniołka (*)... Za dużo jest nas tutaj z naszymi łzami i smutkami. Dziewczyny są wspaniałe, znalazłam tutaj wsparcie i zrozumienie jakiego nigdzie nie miałam -zostań z nami

kinguś jak się czujesz w upały

karola322 ja słyszałam różne wersje -bo co lekarz to opinia. Słyszałam że lepiej szybko bo organizm jest chroniony, następnie że lepiej nie bo... Właściwie do dziś nie wiem dlaczego, raz ze 3 miesiące raz że 6... A ja uważam że organizm wie lepiej. Gdyby nie był gotowy na kolejny raz -nie byłoby takich przypadków. Mój np się broni więc nie jest gotowy. A jak ty się czujesz? Ja tak miałam na początku ciąży- ból piersi i powiększenie, ból brzucha -ale to nie może trwać za długo!!!

gloria gratuluję zielonego światełka:tak: Masz rację kochana głowy do góry!!!

martusionek niestety nie pomogę. Wierzę że będzie dobrze... Może skonsultuj to z innym lekarzem -ich nigdy za dużo!!! Nie martw się -ponoć plamienie przed @ jest normalne po zabiegu. A jeśli się martwisz idź do innego lekarza

selenko piękna kruszynka!!

A ja moje drogie miałam różne myśli przez ten czas. 24go badam progesteron -standardowo moją piętę achillesa... I pomyślałam sobie ze nie będę miała żalu do losu jeśli do grudnia nie będę w ciąży... W sumie miałam urodzić mojego bąbelka w listopadzie więc może los wie co robi...
słoneczko bolą mnie piersi a na okres nigdy mnie nie bolały więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i fasolinka tam się zagnieżdza tak po za tym to brzuch mam taki napięty i dziwnie boli ale zrobiłam dzisiaj test i wyszedł negatywny ale tak licząc to dopiero tydzień i trzy dni od poczęcia może dlatego test wyszedł negatywny bo jest za wcześnie. Już sama nie wiem jeśli nie dostanę okresu do niedzieli to powinno być dobrze:-) :-) tylkogożej jak nie dostanę okresu i test wyjdzie negatywny to ciekawe co wtedy:-( załamę się chyba:-(

karola tez chodziłam kiedys prywatnie i wiem że pomaga sama rozmowa. Ale teraz próbuje państwowo i zobacze jaka jest różnica. Mam nadzieję że nie duża. Jak to mówią każdy grosz sie liczy :-)
penie jak można na nfz to pewnie ja wtedy potrzebowałam naprawdę szybko i dlatego poszłam raz dwa i prywatnie tak jak piszecie nie ma się co wstydzić:-):-)
kobietki co myślicie o moich objawach?????????????????? Bo ja zgupieje nie długo:-):-)

reklama
Do góry