reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a dziękuję bardzo
kurczę no mam nadzieję że wszystko u niej w porządku może po prostu upał dzisiejszy ją zmęczył i się położyła
zmykam przygotować R kolacje i wrócę za jakąś godzinkę

reklama
Witamm Kochaniutkie.

Ja czytam ale mało pisze bo brzuch na kolanach mi lezy a doładnie pomiedzi:-D.Weronika juz zeszła chyba na sam duł i tyklo sie przeciąga.Cos czuje ze nie bedzie chciała czekac do terminu bo od wczoraj mam delikatne skurcze.

A Wy macie myslec pozytywnie ,ja z niecierpliwoscią czekam której uda sie teraz zafasolkowac.Taka bardzo bym chciała zeby Nam wszystkim sie udało.

Buziaki.

Dobranoc Agatka. Twoja lekarka ma rację. Nie można obsesyjnie myslec o dzidzi bo to blokuje. Kiedys na początku leczenia leczyłam sie u ginka w Wa-wie i to samo mi powiedział. Więc chyba cos w tym jest :-)
tylko czy ktorys lekarz zna tabletki na zapomnienie o starankach?? ja niestety nie mam tego guziczka od myslenia nigdzie na wierzchu:-):-):-)

U mnie jakos leci. Wiecie co myślałam że sobie poradziłam, ale niestety chyba nie. Zpisałam sie do psychologa na NFZ. zobaczę co mi powie. Tak to spoko. W poniedziałek jadę w góry na kilka dni odpocząć. Mam nadzieję że mi sie uda :-)

reklama
u mnie jakos leci. Wiecie co myślałam że sobie poradziłam, ale niestety chyba nie. Zpisałam sie do psychologa na nfz. Zobaczę co mi powie. Tak to spoko. W poniedziałek jadę w góry na kilka dni odpocząć. Mam nadzieję że mi sie uda :-)
ola powiem ci szczerze że dobrze że się zapisałaś ja polecam gorąco co prawda nie byłam państwowo ale prywatnie wtedy gdy naprawdę nie mogłam sobie już z niczym dać rady a wszystko się nawarstwiało:-:)-:)-( mi bardzo pomógł i też czasem się zastanawiam czy nie iść nawet tylko po to żeby się wygadać.

Do góry