reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej hej U nas dzisiaj baaaaaaaaaaaaardzo płaczliwie, ale moze prześpimy za to w nocy (mam przynajmniej taką nadzieję) Mam pytanie czy nie przegiełam bo ubrałam małego tylko w body i skarpetki i przykryłam pieluszką flanelową bo jest tak duszno i gorąco, ale nie wiem czy to nie za mało Poradzcie cos prosze
Pozdrawiamy

Wróbelku na pewno nie przegięłaś po co ma się Igorek męczyć w taką duchotę jeszcze potówek dostanie moja bratowa jak urodziła maleństwo w licu to też tak samo leżał i nic mu nie było a wczoraj skończył 5 lat ale była bal tak jak on mów "byli koredzy i koreżanki":-D

reklama
witaj wróbelku, spokojnie teraz taka duchota że jak najbardziej body wystarczy, a dla pewności możesz od czasu do czasu skontrolować temperaturę na karku Igorka i jak będzie ciepła to w porządku

:-):-):-):-)kobietki uciekam chwilowo bo muszę zakończyć pracę biurową na dzień dzisiejszy jak będę w domku to się odezwę buziaczki:-):-)

a czujesz się Karola tak poza tym inaczej? Bo ja w sumie od początku podświadomie czułam, ze jestem w ciąży i nie mogę tego do dziś wyjasnić
czuję ilonka i czuję tak jak bym była w ciąży ale nie chce się cieszyć na przód bo nie chce się rozczarować.
ja 21czerwca miałam okres wię tak liczą od poczęcia było by półtora tygodnia a dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny ale nie wiem czy to nie za wcześnie bo testy chyba wykaują dwa tygodnie po zapłodnienieu jak dobrze pamiętam

Najgorsze jest w tej chwili czekanie na wyniki i zastanawianie się dlaczego?Czy mogło się coś zrobić i wiadomo na przyszłość czy trzeba coś zrobić

Dobrze Cie rozumiem Ja przyczyny poronienia nie poznałam, ale trzymam kciuki, za Twoje wyniki. Pozdrawiam i naprawde uciekam

Witam nowe mamy Aniolkow - dla was swiatelka
[*]
[*]
[*] - pozdrawiam wszystkie i piszcie bez obawy - to nam daje sile na przetrwanie - przynajmniej mnie- u mnie dzis mija tydzien od zabiegu:-:)-:)-(

reklama
Do góry