reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola mnie brzuch boli od połwy cyklu a dziś z tego wszystkie to cały dół naiwania stanu zapalnego nie mam czysto jest ale co to może być nie wiem ja poszłam żeby sie dowiedzieć czemu prze każda @ ma 2- 3 dni plamienia potem już @ nie rozumiem:wściekła/y: kurcze boję sie a M jeszcze powiedział musisz to przejść zero pocieszenia

reklama
Karola mnie brzuch boli od połwy cyklu a dziś z tego wszystkie to cały dół naiwania stanu zapalnego nie mam czysto jest ale co to może być nie wiem ja poszłam żeby sie dowiedzieć czemu prze każda @ ma 2- 3 dni plamienia potem już @ nie rozumiem:wściekła/y: kurcze boję sie a M jeszcze powiedział musisz to przejść zero pocieszenia
niunia a u mnie miesiąc temu okazało się że były dwie kreseczki wylądowałam w szpitalu a po czym wypisałam się na własne rządanie bo oprócz pobrania krwi nic nie zrobili jak poszłam na wizytę prywatną to powiedziała mi że to nie ciąża tylko mam torbiela który wydziela tyle chrmonów że testy wyszły popzytywne wiesz ile ja płakałam bo prawie tydzień żyliśmy tą myślą że straciliśmy kolejną ciążę masakra więc wcal ci się nie dziwie że jesteś załamana ale pamiętaj że jestreśmy z tobą:-):-):-)

Boję się tego drugiego zabiegu najbardziej boli mnie to że przedtem byłam prywatnie u lekarza i robił usg ale nic o tym nie powiedział tylko że taka śmieszna jest ta macica jakby nie było zabiegu a ja kretynka pomyślałam ze tak super się zagoiło :wściekła/y:

kobietki ja się jakoś dziwnie czuję okres mam dostać w \niedzielę ale boli mnie brzuch od paru dni ale nie tak jak na okres tylko tak inaczej i nie wiem co jest :-:)-( trochę bolą mnie piersi a nigdy nie bolały jak ja bym już nie chciała dostać tego okresu :-):-) maluszek by się mógł tam jakiś zagnieździć:-):-)

Boję się tego drugiego zabiegu najbardziej boli mnie to że przedtem byłam prywatnie u lekarza i robił usg ale nic o tym nie powiedział tylko że taka śmieszna jest ta macica jakby nie było zabiegu a ja kretynka pomyślałam ze tak super się zagoiło :wściekła/y:
niunia widzisz jak jest z tymi lekarzami my nie mamy pojęcia co się z nami dzieje a oni powinni się ogarnąć i nam pomagać a nie jeszcze szkodzić:-:)-(martusionek może nie będziesz miała tego zabiegu musisz być dobrej myśli będzie dobrze musi być:-)

Karola a może to fasolka fajnie by było:-)
Mi gin powiedziała że zobaczymy co z tego będzie ale jeśli to nie ciąża to zabieg .
Oj tylko to nie realne przy zabezpieczaniu chyba że M armia taka ostra że się przebiła :szok: oj chyba zwariuje

Karola a może to fasolka fajnie by było:-)
Mi gin powiedziała że zobaczymy co z tego będzie ale jeśli to nie ciąża to zabieg .
Oj tylko to nie realne przy zabezpieczaniu chyba że M armia taka ostra że się przebiła :szok: oj chyba zwariuje
martusionku nigdy nic nie wiadomo:-):-) może mężuś twój ma taką armię że masakra:-):-) jak u mnie by była fasolinka to była bym najszczęśliwsza na świecie:-):-)ale nie wiem jak na fasolinkę to naprawdę dziwnie się czuję:-(

Ostatnia edycja:
Od jakiegoś czasu tu zaglądam. W końcu postanowiłam się odezwać. Niestesty i mnie przydażyła sie tragedia i jak wszystkie zadaje sobie pytanie dlaczego? Moja córcia odeszła w 27 tygodniu ciąży,nie wiem dlaczego, może sekcja coś wyjasni.

:-(
Od jakiegoś czasu tu zaglądam. W końcu postanowiłam się odezwać. Niestesty i mnie przydażyła sie tragedia i jak wszystkie zadaje sobie pytanie dlaczego? Moja córcia odeszła w 27 tygodniu ciąży,nie wiem dlaczego, może sekcja coś wyjasni.
kasikz bardzo mi przykro :-:)-( dobrze że tu do nas zajrzałaś życie naprawdę jest niesprawiedliwe :-:)-( nie będę cię wypytywała co i jak bo to strasznie boli dlatego zapalam światełko dla twojej córci (*) jak bedziesz chciała popisać to pisz śmiało chętnie cię wysłuchamy i będziemy z tobą przeżyłyśmy to samo więc wiemy jak to boli:-(

reklama

Kasikz dla twojego Aniołka (*) przytulam zostań tutaj to forum naprawdę pomaga.

Do góry