reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Właściwie nic nie wiadomo, wszystko było dobrze i na kontrolnej wizycie okazało się ze serduszko już nie bije, a potem poród i pogrzeb. Mam nadzieje że sekcja coś wyjaśni i że nasz Aniołek szybko do nas wróci.
Dzięki za słowa otuchy

cześć dziewczyny
trzymam kciuki za was dziewczyny, żeby to były fasolki
jak zaszłam w ciąże to od połowy cyklu miałam regularne bóle podbrzusza, całkowicie inne niż przed @, więc może dziewczyny to właśnie to :) Oj chciałabym bardzo, żeby wam się udało :)
kasikz bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa :( przytulam cię bardzo mocno i zapalam światełko dla twojego bąbelka
[*]

Właściwie nic nie wiadomo, wszystko było dobrze i na kontrolnej wizycie okazało się ze serduszko już nie bije, a potem poród i pogrzeb. Mam nadzieje że sekcja coś wyjaśni i że nasz Aniołek szybko do nas wróci.
Dzięki za słowa otuchy
wiem co czujesz i nie wiem jak ci pomóc bo żadne słowa nie odwrócą tego co się stało:-( coraz częściej się słyszy że kobiety idą na usg i dowiadują się że serduszko przestało bić:-( to jest jakaś masakra

Witam Was serdecznie:tak:
mam internet!!! tfu tfu tfu żeby nie zniknął. Zabieram się do czytania co tam u Was słychać bo zapomnicie o mnie i co?? smutno mi będzie

cześć dziewczyny
trzymam kciuki za was dziewczyny, żeby to były fasolki
jak zaszłam w ciąże to od połowy cyklu miałam regularne bóle podbrzusza, całkowicie inne niż przed @, więc może dziewczyny to właśnie to :) Oj chciałabym bardzo, żeby wam się udało :)
kasikz bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa :( przytulam cię bardzo mocno i zapalam światełko dla twojego bąbelka
[*]
13X13 my nigdy o tobie nie zapomnimy no coś ty:-):-):-)
ilonka bardzo bym chciała żeby była fasolinka:-):-) piersi mnie bolą a nigdy nie bolały na okres i tak dziwnie brzuch nie jak na okres tylko tak dziwnie nawet nie wiem jak to opisać:-):-) ale się dzisiaj rozpisałam jak nigdy ja do 21.00 w pracy mam już dość tych ludzi tak trują że masakra

a czujesz się Karola tak poza tym inaczej? Bo ja w sumie od początku podświadomie czułam, ze jestem w ciąży i nie mogę tego do dziś wyjasnić

Hej hej U nas dzisiaj baaaaaaaaaaaaardzo płaczliwie, ale moze prześpimy za to w nocy (mam przynajmniej taką nadzieję) Mam pytanie czy nie przegiełam bo ubrałam małego tylko w body i skarpetki i przykryłam pieluszką flanelową bo jest tak duszno i gorąco, ale nie wiem czy to nie za mało Poradzcie cos prosze
Pozdrawiamy

reklama
Dzięki za słowa otuchy

Bardzo Ci współczuję
[*] dla Twojego Aniołka Miejmy nadzieję, że ta sekcja coś wyjaśni bo najgorsza jest niepewność.

Do góry