oj to fakt pomaga i to bardzo:-) jak ktoś tego nie przeżył to nie wie jaki to ból my wiemy bardzo dobrze jak strasznie się cierpi:-(Kasikz dla twojego Aniołka (*) przytulam zostań tutaj to forum naprawdę pomaga.
reklama
Właściwie nic nie wiadomo, wszystko było dobrze i na kontrolnej wizycie okazało się ze serduszko już nie bije, a potem poród i pogrzeb. Mam nadzieje że sekcja coś wyjaśni i że nasz Aniołek szybko do nas wróci.
Dzięki za słowa otuchy
Dzięki za słowa otuchy
cześć dziewczyny
trzymam kciuki za was dziewczyny, żeby to były fasolki
jak zaszłam w ciąże to od połowy cyklu miałam regularne bóle podbrzusza, całkowicie inne niż przed @, więc może dziewczyny to właśnie to Oj chciałabym bardzo, żeby wam się udało
kasikz bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa przytulam cię bardzo mocno i zapalam światełko dla twojego bąbelka
[*]
jak zaszłam w ciąże to od połowy cyklu miałam regularne bóle podbrzusza, całkowicie inne niż przed @, więc może dziewczyny to właśnie to Oj chciałabym bardzo, żeby wam się udało
kasikz bardzo mi przykro z powodu twojego maleństwa przytulam cię bardzo mocno i zapalam światełko dla twojego bąbelka
[*]
wiem co czujesz i nie wiem jak ci pomóc bo żadne słowa nie odwrócą tego co się stało:-( coraz częściej się słyszy że kobiety idą na usg i dowiadują się że serduszko przestało bić:-( to jest jakaś masakraWłaściwie nic nie wiadomo, wszystko było dobrze i na kontrolnej wizycie okazało się ze serduszko już nie bije, a potem poród i pogrzeb. Mam nadzieje że sekcja coś wyjaśni i że nasz Aniołek szybko do nas wróci.
Dzięki za słowa otuchy
13X13 my nigdy o tobie nie zapomnimy no coś ty:-):-):-)cześć dziewczyny
[*]
ilonka bardzo bym chciała żeby była fasolinka:-):-) piersi mnie bolą a nigdy nie bolały na okres i tak dziwnie brzuch nie jak na okres tylko tak dziwnie nawet nie wiem jak to opisać:-):-) ale się dzisiaj rozpisałam jak nigdy ja do 21.00 w pracy mam już dość tych ludzi tak trują że masakra
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Hej hej U nas dzisiaj baaaaaaaaaaaaardzo płaczliwie, ale moze prześpimy za to w nocy (mam przynajmniej taką nadzieję) Mam pytanie czy nie przegiełam bo ubrałam małego tylko w body i skarpetki i przykryłam pieluszką flanelową bo jest tak duszno i gorąco, ale nie wiem czy to nie za mało Poradzcie cos prosze
Pozdrawiamy
Pozdrawiamy
reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Właściwie nic nie wiadomo, wszystko było dobrze i na kontrolnej wizycie okazało się ze serduszko już nie bije, a potem poród i pogrzeb. Mam nadzieje że sekcja coś wyjaśni i że nasz Aniołek szybko do nas wróci.
Dzięki za słowa otuchy
Bardzo Ci współczuję
[*] dla Twojego Aniołka Miejmy nadzieję, że ta sekcja coś wyjaśni bo najgorsza jest niepewność.