reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam...
Przepraszam nie było mnie chwilunie.. ale miło spędzałam czas.. w gronie przyjaciół...

Andzi (selenka) prosiła bym pokazała Wam jak Madzia ślicznie rośnie.. bo sama nie może bo jest odcięta od świata bo laptop w naprawie..

Pozdrawiam Was bardzooo serdecznie..i ja.

Dobrej nocy

reklama
Witam...
Przepraszam nie było mnie chwilunie.. ale miło spędzałam czas.. w gronie przyjaciół...

Andzi (selenka) prosiła bym pokazała Wam jak Madzia ślicznie rośnie.. bo sama nie może bo jest odcięta od świata bo laptop w naprawie..

Pozdrawiam Was bardzooo serdecznie..i ja.

Dobrej nocy
Witaj, slodziutka_e,

Dzidzia na zdjęciach jest przepiękna! Jestem nowa na tym forum. Przeczytałam, że masz 4 Aniołki
[*]
[*]
[*]
[*]. Czy miałaś diagnozę, co było przyczyną??
Pozdrawiam serdecznie - mama Aniołka (Pawełka lub Natalki
[*]

Kasia ja miałam pusty pęcherzyk i po 3 miesiącach zaś jestem w ciąży:-) zawsze miałam nieregularne cykle i za każdym razem udało się za pierwszym razem:tak:
Dziendobry wszystkim:-)
Ja tez mialam pusty pecherzyk :-:)-(Ale twoja wypowedz mnie pocieszyla mowisz,ze sie udalo juz po 3miesiacach?Jej jak bym byla szcześliwa jak by tak bylo i u mnie:-):-).Mnie 12lipca minoł miesiac od zabiegu czekam na pierwsza@ mam nadzieje,ze niedlugo przyjdzie.p.s ja tez mialam nieregularne cykle.Miłego dnia

Kasia, Kwiatek witam i ja serdecznie, szkoda ze w takich okolicznościach, światełka dla waszych aniołków
[*]
Kasiu myślę, ze jak zrobisz kilka badanek kontrolnie, żeby upewnić się, ze jest wszystko ok, to 3 miesiące szybko przelecą, u mnie już ponad miesiąc
selenko, Madzia jest słodziutka :) Pozdrowionka dla całej rodzinki

Izka trzymam kciuki, żeby wyniki były ok i żebyś szybko wróciła do domku
pozdrawiam

reklama
Witajcie

Witam nowe Aniołkowe Mamusie...
wiem że bardzo byście chciały jak najszybciej mieć fasolinkę w brzuszku ale jeśli mogę cokolwiek doradzić to zróbcie przynajmniej podstawowe badania... jeśli można uniknąć takiej ponownej tragedii to dlaczego nie spróbować....
życzę szybkiego powrotu do zdrowie fizycznego... serce będzie jeszcze długo bolało ale czas nauczy żyć z tym bólem...

pozdrawiam wszystkie dziewczyny

Iza porób badania i dobrze że problemy z cukrem zostały wykryte tak szybko... i wracaj do nas....

Do góry