reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję Dziewczyny :-)

Wiecie co jest najzabawniejsze? USC, w którym chcemy wziąść ślub jest w sąsiedztwie knajpki, w której będzie wesele. Z mapy jak oglądaliśmy wynikało, że jest to pewnien kawałek (1 przecznica dalej). Wczoraj jak dojechaliśmy na miejsce doznaliśmy szoku, bo z USC do knapki będziemy mieli DOSŁOWNIE do pokonania 11 schodków i parking, który USC dzieli z knajpką :-) Żadnej ulicy, nic... Zupełnie niezamierzone, a jak fajnie wyszło :-)

To Ci sie udało:tak::tak::-):-):-) Farciara:-D:-D;-);-)

Witam was kochane
Jak zwykle było troszke do nadrobienia ale udało sie jesli komus nie odpisze wybaczcie ale troooche tego było;-)
Poza tym jestem troszke zabiegane wiec dopiero wieczorem znów do Was zajrze....

Ola81 melduje sie ....wiec listu gonczego nie wysyłaj!
No:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo już go pisałam i chciałam puszczać w obieg:tak::tak::tak:

Ps.Nie pamietam ale kiedys ktos pisal o przyroscie wagi w ciazy...Ja od poczatku schudlam 5 kg i wazylam sie przed chwilka i waga stoi w miejscu czyli waze rowno tyle samo(co do grama)co miesiac temu...
Za to wiem,ze do konca ciazy jeszcze troche i zdaze wygladac jak ogromny paczek-hihi.

Teraz naprawde zmykam.Pisze mi sie tu bardzo milo z wami,ale musze isc.
Odezwe sie wieczorem papa

Trzeba mieć później z czego zrzucać te kilogramy:tak::tak::tak:

Witaj
A co będzie później to zobaczymy...,i mimo ogarniających mnie wątpliwości,mam nadzieję, będziemy starali się o rodzeństw dla Leonidasa.
Ja wierzę że będzie rodzeństwo dla Leonka, odczekasz swoje i do dzieła przystąpicie.:tak::tak::tak: A póxniej fasolinka sie zagnieździ z której wyrośnie piekna dzidzia:tak::tak::tak:
Witajcie Dziewczynki!

nadal czekam na @, jutro idę na pierwszą wizytę u gin po zabiegu. Ciekawe co powie, czy jakieś badania zaleci?
pozornie doszłam już do siebie, ale tak naprawdę to chyba nerwy to mam w strzępkach przez wydarzenia ostatniego miesiąca, bo byle co jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi. powolutku będzie coraz lepiej, taką mam nadzieję.

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :-)
Śłońce powolutku nastroje będą Ci mijać, zobaczysz:tak: Potrzeba czasu na wszystko:-)

Cześć
ja juz w domku, wróciliśmy o 1 w nocy, potem spać i do roboty. Jestem skonana i chyba zaraz pójdę spać. A tak w ogóle to nie mam nastroju, ten mój chrześniak taki słodki że nie mogłam się napatrzyć i jakbym mogla to bym go porwała, buuu ja tez już chce takiego bąbla a tu wszystko pod górkę. Mam dość.
Witam nowe dziewczynki(*) i pozdrawiam Was wszystkie, nie wiem kiedy się odezwę, czuję pustkę i nie mam siły.

Kochana czyzby znowu dołki zaczęły Cie łapać????????:dry: Łopata jest dalej u Ciebie:tak::tak::tak: Proszę ja brac do reki i szybciutko je zakopywać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie ma żadnych dołków:tak::tak: Rozumiemy się:wściekła/y::wściekła/y:;-);-)

Witajcie

U nas wszystko ok. W czwartek mam usg na pewno odezwę się i powiem co i jak.
Pozdrawiam:-)

Czekam z niecierpliwością na wieści z USG:tak::tak: A może i jakaś fotka Kini sie pojawi:-):-)

.Heh za niedługo nie bedzie mnie na długo ale juz wam powiem ze bede tesknic za Wami!!!
Kochana wyjazd na wakacje?????? Jak my tu bez Ciebie wytrzymamy:no::no::no::no:

reklama
Nikki skarbie siedź w domu w takie upały, lepiej nie ryzykować.

Agatko dziekuje za meile. Miłej i spokojnej podróży.

Sonitka to Twojemu M uszy zwiędły :-)

bazdzo bym chciała mam nadzieje że do terminu dotrwamy tak wiec trzymam za nas;-):tak::-)

Maziu, z suwaczka wychodzi, że jesteś w ciąży 8 dni przede mną, ja także mam nadzieję wytrwać do terminu, czego i Tobie życzę, musi się udać!!

Nikki skarbie siedź w domu w takie upały, lepiej nie ryzykować.

Olu kochana, tylko moje dziecko ciągnie na dwór, ale może jakoś w cieniu dam radę..

Dziewczynki ja zmykam do kapieli,cos obejrze i do lozka...
Pamietajcie o trzymaniu kciukow jutro o 9...
Buziaki i dobranoc.

Kciuki zaciśnięte!!:tak::tak:

Aguś kciuki zaciśnięte za jutrzejszy dzionek, więc musi być dobrze :)

Gabrysiu ja dostałam tylko metronidazol i do tego jeszcze globulki ale to już z kw. mlekowym.
metronidazol pomógł, bo brzuch już mnie nie boli i mam nadzieje, ze jak pójdę na kolejną wizytę we wrześniu albo w październiku po zapaleniu nie będzie śladu
pozdrawiam wszystkie dziewczyny i śmigam, do juterka

Dziewczyny!!!
jak pech to pech -znowu nie mam neta i tym razem naprawdę nie wiem kiedy będę go miała!!! muszę coś wykombinować!!! S pracuje na popoludnie więc mogłabym z wami więcej posiedzieć a tu jak na złość lipa!!!

Ale mam wyniki -morfologia i tarczyca super!!! uff

Chciałabym z Wami spędzić więcej czasu ale to jakaś złośliwość losu!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!Ściskam i uciekam do roboty

Dziewczyny!!!
jak pech to pech -znowu nie mam neta i tym razem naprawdę nie wiem kiedy będę go miała!!! muszę coś wykombinować!!! S pracuje na popoludnie więc mogłabym z wami więcej posiedzieć a tu jak na złość lipa!!!

Ale mam wyniki -morfologia i tarczyca super!!! uff

Chciałabym z Wami spędzić więcej czasu ale to jakaś złośliwość losu!!!
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!Ściskam i uciekam do roboty
tym to sie nie przejmuj wazne ze wyniki masz super :-)

reklama
Do góry