Witam Was w poniedziałek!!!
Ja dzis wstałam dkoro świt -pomimo że wolne o 6 -pojechałam zbadać krew pełna morfologia i w zestawie zażyczyłam sobie tarczycę -mam nadzieję ze wyjdzie ok. Później troszkę dospałam i pozałatwiałam sprawy urzędowe. A teraz do Warszawki...buuu
Haniu fluidki się przydadzą i dziękuję za nie a czy chłopczyk czy dziewczynka nie ma znaczenia -najlepiej trójeczka od razu z każdej płci po jednym. I nie bój się kochana ja też trzymam za Was kciuki codziennie!!! będzie dobrze
Mazia wsparcie męża jest dla mnie czymś wyjątkowym i gdyby nie On zwariowałabym w tym trudnym dla Nas okresie.
Elfa75 @ na pewno się zjawi -czasami organizm potrzebuje więcej czasu ale doczekasz się -pomimo że to czekanie tak bardzo się dłuży. Po pierwszej @ zaczyna się nowy etap -ja tak czułam i tak się stało
Ilonka oczywiście ze czekamy na słoneczko dla każdej z nas!!! ale ono w końcu musi zaświecić tak jak piszesz
Agnieszka0240 oczywiście że trzymam kciuki, musi być dobrze i będę jutro
wypatrywała dobrych wieści!!!
Załamana82 dla Twojego Aniołka (*)... bardzo mi przykro że jest tutaj nas coraz więcej... niestety nasze tragedie zdarzają się za często
zostań z nami!!!!
Sonitko wiem coś o tym... u mnie 2 panny!!
i jest albo spokój przed burzą albo burza
ale nie wyobrażam sobie życia bez mojego złośnika a mało tego świetnie Go rozumiem
a co do dzidziusia musi być dobrze...
Gosia minie szybciej niż myślisz -dla mnie do drugiej @ ciągnęło się niemiłosiernie!!! minęły 2 miesiące a mi się wydawało ze czas stoi w miejscu... po tych kiepskich wynikach zajęłam się czymś innym niż myśleniem o fasolce -pomimo ze tak bardzo jej pragnę -i czas leci szybciej...
Asiu to świetnie że sala zaklepana!!! to że kościół nie jest Ci dany nie znaczy że ma być inaczej!!! piękna suknia obowiązkowo i ma być tak jak sobie wymarzyłaś!!! i nie patrz na to co mówią inni masz być w tym dniu królową i do końca życia wiedzieć że było tak jak boć powinno w każdym szczególe!!!
Asiu ostatnio byłam na takim weselu w człuchowie -USC i knajpka bliziutko siebie!!
Ola81 witaj!!! co u Ciebie -będę miała więcej czasu to poprawię Ci humor czymś śmiesznym
teraz niestety czeka mnie 450 km ble
Gabrysiaa dokładnie!!! Asia zrozumie po 24tym... a nie zrozumie tych słów żadna panna
Edytko masz rację!!! u mnie optymizm lekarza nic nie znaczył bo sama zaczęłam co nieco badać i lipa
więc powolutku dziś zrobiłam tarczycę i za niedługo zrobię kolejne badania.. a lekarz? dalej jest optymistą. Pozdrawiam serdecznie
Carri złoty łańcuszek ale nie pytał za ile bo sama jestem w szoku
ale bardzo mu się podobał
A teraz w drogę kochane!!!