kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry
[*]
Czuje się dobrze, Kinia kopie ;-)
Kingus ty wszystkim odpiszesz ale moze cos o sobie napiszesz...Jak sie czujesz?Jak pogoda ?
Bardzo mi przykrowitajcie to mój pierwszy wpis ale was rozumiem je też jestem mamą aniolka 07.01.2009 ale boli nadal, był to 23 tydzień ciąży
[*]
Będzie dobrze zobaczyszmusze wam powiedzieć że jestem w ciązy 15 tydz ale jest strach mam nadzieje że z wami będzie łatwiej.
[*]Ja wczoraj byłam na pierwszym usg w 10tyg ciąży byłam .
Życzę zdrówka dla mamy. Trzymaj się.Dziękuję wam kochane życie każdej z nas niestety nie jest usłane różami a najgorsze jest to że moja mama jest chora a ja nie potrafię jej pomóc:--(
Śliczny szczeniaczekOjej zapomniałabym Od niedzieli mamy na wsi maluniego szczeniaczka. Jest przesłodki. Spróbuję wrzucić fotkę, ale nie wiem, czy umiem.
U mam nadzieje, że to nic poważnego.Jeszcze moja mama bidulka od trzech dni męczy się z bólami brzucha nigdzie nie było miejsc (w prywatnych też) aby ją zbadać, zrobić USG jamy brzusznej, dopiero jutro idzie do lekarza po znajomości... Taki kraj...
Najbardziej jest aktywna od 22 i w nocy, rano i w dzień zasunie parę kopniaków;-) Czuje się ok, nie mogę się doczekać usg, które mamy 16.07kinguś kinia daje o sobie znać?? Jak się czujesz?
Może podczas @ się samo oczyści, bądź dobrej myśli.Lekarz stwierdzil grubosc w endomertium i musze czekac do miesiaczki jak nadal bedzie to znow czeka mnie zabieg bo moze cos zostalo i znow sie zalamalam jak mam jeszcze raz to przechodzic:-(.
Zdrówka życzęA ja się pochwalilam,że z Leo już dobrze..za wcześnie.Dziś już u lekarza byliśmy.Wszystko od nowa, temperatura, wymioty.Buuu
Super wiadomościDziękuję za trzymanie kciuków. Już po wizycie. Na szczęście wszystko ok, usg króciutkie, bo tylko sprawdzaliśmy serduszk
I Mały rośnie, a ja schudłam 1kg, a teraz puka mnie od kilku minut.
Olać teściową ;-)Mały duzo placze i malo spi ale i tak jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem. Kocham go tak bardzo, ze najchętniej zamknelabym go w "zlotej klatce". Dzisiaj tesciowa mnie wkurzyla,
Ja już nie pamiętam czy odczekałam 2 czy 3 @. Warto zrobić usg przed rozpoczęciem staranek.czy myslicie ze dwie @ wystarcza zeby rozpoczac satnistaranka??
no i ciekawe czy gin kaze mi jakies badania robic bo ostatnio nic nie wyszlo...???