just79 ja mialam sie zglosic do lekarza dwa tygodnie po zabiegu na kontrol czy wszystko oki teraz w czwartek jeszcze ide na usg.A odbieralas wynik hist-pat?Bo jak ja odebralam to odrazu mowili ze z tym wynikiem do lekarza to akural bylo 14 dni po zabiegu.
reklama
Hej dziewczyny, dostalam pierwsza @ po. Mam tak straszne bole brzucha, ze nie wiem co ze soba zrobic... KOSZMAR. W niedziele w nocy zaliczylam szpital, moje serce nie wytrzymalo tych wszystkich stresow i zafundowalo mi nocna arytmie. Mialam puls 150 uderzen na minute. Trzymalo mnie przez 7 godzin. Ale wczoraj wypisalam sie na wlasne zadanie, ja wiem, ze to wszystko z tych nerwow...
Czuje sie dzisiaj jak wrak czlowieka...
Mialyscie tez takie bole podczas pierwszej @?
Czuje sie dzisiaj jak wrak czlowieka...
Mialyscie tez takie bole podczas pierwszej @?
Tak, odebralam wyniki hist-pat. u mnie na wypisie napisali, że do kontroli po 30 dniach i tego sie trzymalam, zwlaszcza, ze jakis niepokojacych objawow nie mialamjust79 ja mialam sie zglosic do lekarza dwa tygodnie po zabiegu na kontrol czy wszystko oki teraz w czwartek jeszcze ide na usg.A odbieralas wynik hist-pat?Bo jak ja odebralam to odrazu mowili ze z tym wynikiem do lekarza to akural bylo 14 dni po zabiegu.
just79 no ja mialam po 14 dniach sie zglosic kazdy ma inaczej jak widze.Pewnie teraz sie czeka na pierwsza @ ja to juz wogole bo slub mam 22 sierpnia i modle sie zeby chociaz w ten dzien nie miala zebym byla juz po
cześć wszystkim
just79, Lenka29 ja miałam wizytę po 3 tygodniach od zabiegu, więc widzę ze różnie z tym bywa
Lenka zazdroszczę usg bo moje to dopiero w przyszłym miesiącu Ach to czekanie
Trzymam kciuki żeby wam szybko @ przyszły, bo wiem ze chcecie już zaczynać staranka
Gosiak84 niestety słyszałam, ze takie bóle są możliwe, ja co prawda jeszcze czekam na @, ale wczoraj dostałam takich masakrycznych bóli w dole brzucha, ze też nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, w konsekwencji trafiłam znów do lekarza, bo spanikowałam i bałam się, ze coś po zabiegu jeszcze nie tak, ale lekarz mi wyjaśnił, ze tak może być. Kazał mi przyjmować no spe rozkurczowo, mnie pomogło
just79, Lenka29 ja miałam wizytę po 3 tygodniach od zabiegu, więc widzę ze różnie z tym bywa
Lenka zazdroszczę usg bo moje to dopiero w przyszłym miesiącu Ach to czekanie
Trzymam kciuki żeby wam szybko @ przyszły, bo wiem ze chcecie już zaczynać staranka
Gosiak84 niestety słyszałam, ze takie bóle są możliwe, ja co prawda jeszcze czekam na @, ale wczoraj dostałam takich masakrycznych bóli w dole brzucha, ze też nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, w konsekwencji trafiłam znów do lekarza, bo spanikowałam i bałam się, ze coś po zabiegu jeszcze nie tak, ale lekarz mi wyjaśnił, ze tak może być. Kazał mi przyjmować no spe rozkurczowo, mnie pomogło
Kochane moje -dalej nie mam internetu!!! załamka
Smutno mi bez was i bardzo za wami tęsknię -w robocie nie wiem w co ręce włożyć więc nie mam czasu pisać...
Na weselu było wspaniale Asiu, jak dorwę internet prześlę choć jedno zdjęcie
Agnieszko0240 dziękuję -mi brakuje was nieustannie!!!
W pracy dużo bieganiny - i dobrze, teraz wychodzę i lecimy z S na siłkę, później zakupy i w domu zląduję o 22 -mam cały czas nadzieję że jak już trafię do swojego gniazdka okaże się że net jest...
Całuję was wszystkie ez wyjątku i mam nadzieję że będzie mi dane wieczorem zajrzeć na dłużej i poczytać co u Was!!!
całuski
Smutno mi bez was i bardzo za wami tęsknię -w robocie nie wiem w co ręce włożyć więc nie mam czasu pisać...
Na weselu było wspaniale Asiu, jak dorwę internet prześlę choć jedno zdjęcie
Agnieszko0240 dziękuję -mi brakuje was nieustannie!!!
W pracy dużo bieganiny - i dobrze, teraz wychodzę i lecimy z S na siłkę, później zakupy i w domu zląduję o 22 -mam cały czas nadzieję że jak już trafię do swojego gniazdka okaże się że net jest...
Całuję was wszystkie ez wyjątku i mam nadzieję że będzie mi dane wieczorem zajrzeć na dłużej i poczytać co u Was!!!
całuski
dorotasochacka
Aktywna w BB
witam was wszystkie dawno mnie tu nie bylo,ale dzisiaj mam jakis taki podly nastroj i po prostu musze sobie ponarzekac. martwie sie moimi wynikami bo wiem,ze nie sa dobre i nie wiem co mi lekarz powie.. wszystko mnie jakos dobija dzisiaj...i w dodatku za oknem burza za burza..takze o spacerze moge zapomniec..
moja ostatnia @ byla bardzo bolesna i obfita a to juz 3 po stracie.miala tak ktoras z was??
ja mialam miec tydzien przed swoim slubem a dostalam zaraz po powrocie od fryzjerki w dniu slubu,takze nic nie wiadomo,ale trzymam kciuki,zeby byla wczesniej,bo wiem jak ja sie meczylam.
pozdrawiam
moja ostatnia @ byla bardzo bolesna i obfita a to juz 3 po stracie.miala tak ktoras z was??
bo slub mam 22 sierpnia i modle sie zeby chociaz w ten dzien nie miala zebym byla juz po
ja mialam miec tydzien przed swoim slubem a dostalam zaraz po powrocie od fryzjerki w dniu slubu,takze nic nie wiadomo,ale trzymam kciuki,zeby byla wczesniej,bo wiem jak ja sie meczylam.
pozdrawiam
13X13 współczuję braku internetu, mi ostatnio w sobotę wyłączyli i włączyli wczoraj, bo jakaś awaria była przez te burze co przechodzą, ale jak człowiek przyzwyczajony, to jak bez ręki się czuje bez internetu Może jak wrócisz do domku to już będzie, trzymam kciuki
Pracy nie zazdroszczę, ale dasz radę, bo silna babka z ciebie
Pozdrowionka dla wszystkich
Pracy nie zazdroszczę, ale dasz radę, bo silna babka z ciebie
Pozdrowionka dla wszystkich
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witajcie dziewczyny - mialam nadzieje, ze nie trafie na ten watek ale wizyta dzisiajk u gina byla smutna - ciaza obumarla - jutro ide do szpitala i bedzie zabieg - kurcze i teraz znow czekac przynajmniej trzy miesiace na staranka...