reklama
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Będzie dobrzeHaniu, ja też już powoli zaczynam myśleć coraz realniej o moim maluszku, oby nikt mnie z tego snu nie obudził...
Musi być, a przynajmniej tak sobie wmawiam, a autosugestia ponoć czynie cuda
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Brzuszek zaczął się zaokrąglać, chciałam nawet zrobić zdjęcie, ale za bardzo mi się wszystko kojarzy z Mikołajem :-( Jestem silna, ale nie ze stali jakoś na razie to nie etap robienia brzuszkowi zdjęć. Co nie zmienia faKtu, że Lokatora KOCHAM
Haniu, nic na siłę. My Ci wierzymy na słowo, że brzuszek zaczyna się pokazywać. Mamy też wyobraźnię, więc możemy jej użyć :-) Najważniejsze, żebyś Ty czuła się komfortowo. Koniec kropka :-)
Nie wiem skąd się brzuchol wziął, bo przytyłam do teraz 0,5kg a samego brzucha mam chyba 1,5kg;-) ale fakt niezaprzeczalny, że mnie zaskoczył
Kiedyś musiał :-)
A ja byłam dzisiaj u pani doktor i powiedziała, że Dzidziuś ślicznie rośnie :-):-):-)Tak fikał, że nie dało się potwierdzić, że to Adaś, ale najważniejsze, że zdrowo rośnie.
No proszę, Mały akrobata :-) Bardzo się cieszę, że rośnie zdrowo. Trzymam kciuki, by tak było do końca świata i o jeden dzień dłużej :-)
Pogłaszcz brzuszek ode mnie :-)
Kochane.....Sylwia...nadal w "dwupaku"...lezy cały czas i dostaje leki na nadcisnienie ....
Agnieszko mogłabyś Sylwii powiedzieć, że ciągle o niej i o Wiki myślę? Niech się trzymają dziewczyny! To już tak niedużo zostało...
Jak się czujesz jako świeżo upieczona mężatka? :-)
Magdusia jest aniołkiem a mąż ma świra na jej punkcie.
O Boże, jaka miss! Ja też taką chcę :-)
Selenko GRATULACJE raz jeszcze! Niech się chowa zdrowo :-)
just79 ja też czekam na @, ciekawe kiedy przyjdzie
hej Ilonko, to w podobnym czasie straciłyśmy dzieciaczki. no i teraz podobnie długo czekamy na @. Też jestem bardzo ciekawa kiedy nadejdzie. Póki co niby wszystko w normie, ale wiadomo że teraz po 4 tygodniach to sie zacznie przynajmniej u mnie nerwowe wyczekiwanie (taki charakterek).
Ja poroniłam pod koniec maja. @ dostałam 37 dni po poronieniu. Trwał tak jak każdy poprzedni i wcale nie był bolesny.
Życzę Wam, by i wasza pierwsza @ pojawiła się szybko, sama i była bezbolesna.
Ola81 jak skończę kieckę to wstawię fotkę( o ile będę z niej zadowolona hihi, bo mi się w trakcie szycia często koncepcja zmienia i się wkurzam na siebie)
Gloria ja też czekam na zdjęcie!
U mnie duży usypia małego więc mam chwilę odpoczynku. Dziś był ciężki dzień Leoś 39,7 temperatury, wymioty itp itd.Zobaczymy co przyniesie noc...
Gabrysiaa taki pomocnik to SKARB! Tylko pozazdrościć i pogratulować. Oby mu na starsze lata nie przeszło ;-)
A jak Leoś przespał noc? I jak się dziś czuje?
Selenko! Zakochałam się w Madzi i chyba jutro zbadam się, czy ta cytomelagia nadal jest, a jak jej nie będzie to...
To do roboty?
Muszę Wam jeszcze napisać, że mój Michaś wpadł w czarną rozpacz jak Mu powiedzieliśmy, że łóżeczko z Maleństwem będzie w średnim pokoju i tak płakał, że na 9m2 musimy znaleźć miejsce na kolejny mebel
Hehehe... Michaś terorysta :-) Może jak Braciszek da mu w nocy popalić płaczem, sam przestawi łóżeczko tam gdzie planowaliście pierwotnie? ;-)
Będzie dobrze
Musi być, a przynajmniej tak sobie wmawiam, a autosugestia ponoć czynie cuda
I tego się trzymajmy :-) To bardzo fajna teoria!
Miłego dnia Dziewczyny !!!
Nikki i Hanka będzie ok, zobaczycie;-)
Słodziutka fajnie Cie poczytać
Ola 15 bardzo mi przykro
Selenko Madzia śliczna
A wczoraj nie czułam niuni, więc wieczorkiem do szpitala sprawdzić, czy wszystko ok, akurat moja gin była, zrobiła mi USG i co się okazało, że ok i będę miała córcię
Pozdrawiam wszystkie uzależnione od BB(sorki, ale nicków wszystkich nie pamiętam, to nie piszę)
Słodziutka fajnie Cie poczytać
Ola 15 bardzo mi przykro
Selenko Madzia śliczna
A wczoraj nie czułam niuni, więc wieczorkiem do szpitala sprawdzić, czy wszystko ok, akurat moja gin była, zrobiła mi USG i co się okazało, że ok i będę miała córcię
Pozdrawiam wszystkie uzależnione od BB(sorki, ale nicków wszystkich nie pamiętam, to nie piszę)
Ostatnia edycja:
ilonka26 i just79 ja tez czekam na pierwsza @ i ciekawa jestem kiedy to nastapi moj lekarz mowil ze nawet do 6 tygodni moge czekac.Narazie u mnie tez oki w czwartek jeszcze na usg ide czy napewno wszystko jest dobrze.I pozniej bede chciala starac sie o maluszka.Pozdrawiam
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dzien Dobry Dziewczynki:-)
W koncu leciutkie ochlodzenie...I jest czym oddychac:-)
Milego dnia zycze wszystkim.
Buziaki
W koncu leciutkie ochlodzenie...I jest czym oddychac:-)
Milego dnia zycze wszystkim.
Buziaki
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Iza gratuluje coreczki:-)
Ja tez bym juz chciala wiedziec co w brzuszku siedzie...Choc wiem,ze to co powie lekarz czasem sie nie sprawdza.Moja kuzynka miala miec Antosie a urodzl sie Julek:-)hihi
Ja tez bym juz chciala wiedziec co w brzuszku siedzie...Choc wiem,ze to co powie lekarz czasem sie nie sprawdza.Moja kuzynka miala miec Antosie a urodzl sie Julek:-)hihi
ależ pustki tutaj, chyba wszystkie dziewczynki się urlopują.
Miłego dnia tym wypoczywającym, i tym pracującym :-)
To widzę, że mam niezłe opóźnienia jeśli chodzi o odwiedziny u lekarza i dochodzenie kiedy można zabrać się za staranki, bo stwierdziłam, że pójdę tak jak było na wypisie, czyli 30 dni po zabiegu, a do tego jeszcze lekarka na urlopie, to wyjdzie w sumie 37 dni.
Miłego dnia tym wypoczywającym, i tym pracującym :-)
Witaj w klubie @-oczekiwaczek ;-)ilonka26 i just79 ja tez czekam na pierwsza @ i ciekawa jestem kiedy to nastapi moj lekarz mowil ze nawet do 6 tygodni moge czekac.Narazie u mnie tez oki w czwartek jeszcze na usg ide czy napewno wszystko jest dobrze.I pozniej bede chciala starac sie o maluszka.Pozdrawiam
To widzę, że mam niezłe opóźnienia jeśli chodzi o odwiedziny u lekarza i dochodzenie kiedy można zabrać się za staranki, bo stwierdziłam, że pójdę tak jak było na wypisie, czyli 30 dni po zabiegu, a do tego jeszcze lekarka na urlopie, to wyjdzie w sumie 37 dni.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Witam dziewczynki Ja tylko na chwile. Miłego dnia zyczę.
reklama