reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selena córa cud miód, aż miło
Hania z załatwieniem do chrztu miałam trochę z górki, bo chrzest będzie w moim rodzinnym kościele gdzie ja miałam chrzest, komunię i bierzmowanie także załatwiliśmy z księdzem i mimo że jestem teraz pod inną parafią to przymknął oko że nie mam papierka na to. A tak w ogóle to rozmawiałam ze znajomym który był kiedyś zakonnikiem i powiedział że ksiądz nie ma prawa odmówić takiego świstka a w najgorszym wypadku to trzeba polecieć do katedry a tam zawsze dadzą bez gadania.
Ola81 jak skończę kieckę to wstawię fotkę( o ile będę z niej zadowolona hihi, bo mi się w trakcie szycia często koncepcja zmienia i się wkurzam na siebie)
miłego wieczorku życzę

reklama
Selenko -córcia jak z reklamy :) gratuluję!!!!!

U mnie duży usypia małego, więc mam chwilę odpoczynku. Dziś był ciężki dzień Leoś 39,7 temperatury, wymioty itp itd.Zobaczymy co przyniesie noc...

Andzi niewiele widoków jest w stanie mnie rozkleić.... śliczna dziewczynka.... gratuluję... a jak się czuje mamusia?

Gabrysia bardzo wiele dzieci teraz tak choruje... jakiś paskudny wirus szaleje w powietrzu...

Buziaki dla wszystkich
dobranoc

Słyszałam że jedna dziewczyna po poronieniu nie powiedziała swoim bliskim. Nie spotykała się z nikim. W terminie porodu poszła do szpitala i porwała noworodka. Zaniosła go do domu teściowej i powiedziała że to jej dzieciątko. Oczywiście dziecko jej odebrano. Maluszek podobno na całym zdarzeniu nie ucierpiał..

Jak patrzę na te cudne dzieciaczki na naszym forum to zaczynam rozumieć tą dziewczynę...:-D:-D:-D

Selenko! Zakochałam się w Madzi i chyba jutro zbadam się, czy ta cytomelagia nadal jest, a jak jej nie będzie to... :-D

Pozdrawiam wszystkie Baby Boomki :cool2:

reklama
Haniu...bardzo sie ciesze ze Adas tak pięknie sie rozwija.....Ty wiesz jak bardzo Tobie kibicuje.....super wiesci....
Witaj AgaAj !!!
Haniu bardzo się cieszę że smyk tak fika i że jest wszystko w porządku. :-)
Haniu cieszę się, ze dzidzia rozfikana, no i że zdrowi jestescie, to najważniejsze
Bardzo Wam dziękuję. Powoli zaczynam wierzyć, że będzie Maleństwo. Nawet już się udzieliłam na forum "wyprawka dla naszych maluszków" :zawstydzona/y: Chciałabym, żeby już był grudzień:tak:
Muszę Wam jeszcze napisać, że mój Michaś wpadł w czarną rozpacz jak Mu powiedzieliśmy, że łóżeczko z Maleństwem będzie w średnim pokoju i tak płakał, że na 9m2 musimy znaleźć miejsce na kolejny mebel :szok:

U mnie duży usypia małego, więc mam chwilę odpoczynku. Dziś był ciężki dzień Leoś 39,7 temperatury, wymioty itp itd.Zobaczymy co przyniesie noc...
Dużo zdrowia dla Leosia.

hej dziewczyny. Bardzo Wam dziękuję za wszystkie eski i wiadomości. Mam uszkodzonego Laptopa,ale będę się odzywała. obiecuję.Jutro oddaję go do czyszczenia. Mam kilka fotek ale z komórki. Przepraszam za jakość. Do napisania.
Magdusia jest aniołkiem a mąż ma świra na jej punkcie.:tak:
Magdunia jest prześliczna i wcale się mężowi nie dziwię, że oszalał dla takiej dziewczyny :-D

Do góry