reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dalatego zeby psychicznie dojsc do siebie zaleca sie te 3 miesiące ,bo wiekszosc organizmu po pierwszej@ jest gotowe ciąze.Oczywiscie są dziewczyny od razu gotowe na ciąże ale to indywidualna sprawa.

reklama
witajcie,

Lenka dla Twojego maleństwa [*].Po zabiegu mozesz sie starac , gdy endometrium sie odbuduje. Lekarze po zabiegu zalecaja zaczekac 3 mies, zeby sie wlasnie endometrium odbudowalo i cykle wyregulowaly. Ja po zabiegu krwawilam 14 dni. Najlepiej po @ idz na usg, zeby ocenic stan endometrium i szyjki. Najlepiej zrob tez przynajmniej podstawowe badanka.

:-)DZIEN DOBRY :-)
Pogoda u mnie jak zwykle bez zmian i tak samo jak wczoraj nic mi sie nie chce ale trzeba sie wziasc w garsc Trosze Wam napisze i bede mykac na zakupy zakupy zanim deszcz nie pada :-)

Ola81 wracaj do Nas !!!!!:angry:

Syla przykro mi ze maz zapomniał :-(

Kasia0201 gratuluje jesli juz widzisz rezultaty to pieknie! Jaka dietke stosujesz , moze mi sie przyda ;-)
Ja tez własnie od dzis gimnastykuje sie jakos mnie naszło na cwiczenia..... Oj wyczytalam ze ostatnio bardzo pozno zsnelas.... mam nadzieje ze dzisiejsza noc udało sie przespac.....Całuski dla Weroniczki :*

Sonitko witaj ...szkoda ze prawka nie udało Ci zdac,ale mam nadzieje ze nie jestes tyb bardzo podlamana Bo prawko to nie wszystko....Mam nadzieje ze choróbsko minie jak najszybciej no wierze ze wkrotce wena do pisania powroci ....O egzaminy sie nie martw zapewne zdarz sproboj sobie choc troszke poczytac .

Allla usmiech dziecka bezcenny:-) , tak sie ciesze ze u Was wszystko ok....Milo ze Kubus przesypia nocke , od szwagra synus daje cholernie popalic

Also mam nadzieje ze kolki u Ignasia szybko mina , czego sie tu dziwic jak maly w dzien chce cyca Taki ppyszny pokarm ma mamusia ze az zal choc na chwile nie pojesc :tak:

Selenko nie denerwuj sie ...prosze ! Jeszcze troszke Twoje koszmary sie skoncza !!!!:cool2:

Pixelko piekne imie LAURA ..... No to teraz Laura zechciej sie do mamusi juz przytulic ::-)Czekamy na Ciebie ! OOOj co za sprzatanie jesli jeszcze masz zapał do czyszczenia fug to zapraszam do siebie:-)
A tak na marginesie takie sprzatanie oznacza jedno , poród sie zbliza :) Choc zapewne pogoda tez ma znaczenie...wiec niech słonko swieci :-)

Malutka gratulacje Zycze Ci owocnych stararanek wspaniałego wypoczynku w Bulgarii..Mam nadzieje ze wkrotce napiszesz ze sie udało ;-)

Koti gratulacje Tobie równiez.:-)
Teraz nic tylko czekamy na wiesci na te wspaniałe wiesci :-)

Lenko dla Aniołka (*)......

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze milego dnia :-)

hej CARRI ano zasnełam wczoraj szybko nawet nie wiem kiedy
co do diety to właśnie się zważyłam w tydzien 4 kig mniej - GENIALNIE mogę być z siebie dumna
to nie jest zadna dieta z liczeniem kalorii po prostu pożegnałam to co lubiłam najbardziej czyli chipsy cola slodycze zamiast tego warzywa i owoce chleb zamieniłam na chrupkie pieczywo dużo wody ostatni posilek przed 18 no i najwazniejsze to tabletki od lekarki dzis kontrola i wyniki tsh ciekawa jestem w ktora strone tym razem poszly

acha no i dodatkowo kupilam sobie krople odchudzajace ziolowe z herbapolu dolewa sie do butelki z woda i przez caly dzien pije ladnie oczyszczaja organizm z toksyn i chamuja łaknienie

Witam dziewczyny.
Nie było mnie jeden dzień i jakaś wojna się rozpętał... Nie tak powinno być. Nie mam czasu na czytanie co u was więc pozdrawiam wszystkie serdecznie i nadrobię w poniedziałek.
Ja byłam u lekarza z moimi wynikami progesteron 0,76 dużo za mało -powiedział ze faktycznie przy takim nie da się zajść w ciążę ale... UWAGA... HISTERYZUJĘ. Nie spodziewałam się po nim takich słów -może miał zły dzień ale sprawił ze mó też stał się ne do zniesienia. Mam przyjść po @ zobaczymy czy jest jajeczko dominujące,póniej po tygodniu czy jest pęcherzyk -a ja wiem ze jest bo na to patrzyliśmy ostatnio!!! więc może zamiast znowu męczyć jeden temat zajmiemy się drugim???
Uwazam że mam prawo histeryzować -teraz i przez całe 40 tyg ciąży jeśli -cudem -w nią zajdę. Jeśłi nie jest w stanie tego znosić po prostu niech mi to powie.

Całuję wszystkie gorąco i chciałabym wiedzieć co u was ale czasu brak...
Do poniedziałku

PS co do wesela przeżywam katusze... moja głowa jest jeszcze na to za słaba... staram się ale jednak nie potrafię przejść nad wszystkim do porządku dziennego.

Ostatnia edycja:
13x13 a histeryzuj sobie do woli masz prawo
masz prawo by się bac
jak patrze na te nasze bb dzieciaczki czy cieżarówki ktore za chwilke zostaną matkami to wiem ze one tez sie baly ze nie byly to ciąze bez leków i obaw ale wiem jedno im sie udało nam tez sie uda

moja endo byla bardzo zdziwiona ze przy tak wysokim tsh udalo mi sie zajsc w ciaze tyle ze skonczylo sie źle
ale teraz wiem co jest nie tak i jak temu zaradzic glowa do góry
my sie pewnie juz nie spiszemy wiec rowniez zycze spokojnego weekendu
i do napisania za dwa tygodnie

Dzień Dobry, moje dziecko dzisiaj aż 2 razy się w nocy obudziło, ok. 1:00 i potem przed 5:00, no i po piątej chciało się bawić a nie spać. W końcu usnął po 6:00 i jak się obudził o 9:00 to ja mu nie dałam od razu spać tylko go nakarmiłam, przewinęłam, przebrałam i zagadywałam, że dopiero prawie o 10:30 zasnął. Zobaczymy jak długo będzie spał, bo przed chwilą go z rąk na łóżko przełożyłam.

Lenka, przykro mi, że też tutaj musiałaś trafić. Wszystko zależy od Twojej psychiki. Tu na forum Mirka chyba zaszła w ciążę zaraz po pierwszej @ i od marca tuli swojego Adrianka. Mam też koleżankę, która też po @ zaszła w ciążę i synek ma już prawie 4 latka. Jednak tak jak radzą dziewczynki warto wybrać się do gina po pierwszej @, żeby sprawdzić czy wszystko się dobrze zagoiło.

Pixelka, Laura to śliczne imię. Moich znajomych córeczka ma tak na imię i to kochane dziecko, bardzo ją lubię.

Kaska, widocznie masz teraz taki etap, daj sobie jeszcze trochę czasu. To pewnie strach przed tym, że sytuacja mogłaby się powtórzyć. A na urlopie postaraj się zrelaksować, chociaż będziesz bez męża. Może chwila rozłąki też Wam się przyda?

Idę może uda mi się trochę poprasować, bo mam całą stertę, a na balkonie wisi następne...

reklama
Tak planuje poczekac do 3@ i dopiero cos dzialac bo sama wiem ze organizm najlepiej sie sam oczyszcza po @.Dlatego sie zdziwilam ze lekarz powiedzial ze mozna odrazu.Za tydzien ide do lekarza na kontrol i raczej bede na dalszym zwolnieniu ze wzgledu na rodzaj mojej pracy i promienie ktore moga mi szkodzic.Czekam tez na wynik hist-pat oraz jak tu czytalam to raczej nie ma przyczyn z tego badania dlaczego nasze aniolki odeszly?:-(Dziekuje wam dziewczyny za rady i wsparcie.

Do góry