reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motylku może ty pogadasz z moja Laurką konkretniej, już każdy ja prosi by wyłaziła a ona nas olewa i tyle :tak::tak::tak:.... choć w sumie skoro juz sie tyle na nia naczekałam to i poczekac dalej też mogę.....:tak:...

Moje dziecko sie mnie nie słucha to co ja z Twoim poradze:angry::-D,ale moge M podesłac Weronika na zyczenie wieczorami bawi sie z Nim a potem na zyczenie i idą spac.jak ja do Niej gadam to kopa dostaje:dry:.
Kasiu nie mart sie że ze staranek nic w tym miesiącu.Doprowadzisz organizm do porządku tak jak chciałas a potem na całego popłyniecie:-D;-).

A tak w ogóle to dzien dobry ,jakas taka niewychowana sie zrobiłam.

reklama
Witam dziewczyny jestem tu po raz pierwszy.Mnie tez to spotkalo ciaza obumarla mi w 9 tc mialam zabieg jestem 6 dni po zabiegu ciagle krwawie niewiem kiedy to sie skonczy?Moj ginekolog powiedzial ze moge starac sie o nastepnego dzidziusia nie czekajac?Mam do was pytanko czy ktora z was zdecydowala sie zaraz na dziecko?Czy odczekalyscie jakis czas?Ja mam zagrazajaca prace bo jestem Radilogiem i dlatego zastanawiam sie czy wracac do pracy czy przedluzac zwolnienie i probowac dalej?

przykro mi z powodu Twojej straty
[*]

dziwne że ginekolog pozwolił odrazu sie starać mimo zabiegu, raczej lekarze każą odczekać żeby organizm się zregenerował po ciąży.

to takie krwiawienie po..moze jeszcze potrwac - ja mialam prawie 2 tygodnie...

no dobra już sie nie rozczulam
o kurcze przeciez ja jutro wieczorem muszę być spakowana a jeszcze nawet walizka z szafy nie wyjęta
jakoś tak brak chęci na ten wyjazd i żeby to nie był turnus dla Werci to wcale bym nie pojechała ale to dla niej najfajniejsze dwa tygodnie
dzieci z tymi samymi problemami wszystkie na wózkach po prostu "ich własny mały szczęśliwy świat"

LENKA witaj dla twojego Aniołka (*)
z tym krwawieniem to bywa różnie każda przechodzi to inaczej
z tym staraniem to chyba na pewno wypadałoby poczekać chociaż do pierwszej @ niech organizm sie zregeneruje tak jak własnie pisze PM
ja po pierwszej @ poszłam do gina zrobiłam sobie usg i mam pewnośc że wszystko sie dobrze zagoilo
mi też powiedziano że po pierwszym się badań nie robi bo czasem tak sie zdaża
nieprawda mozna spróbować na własną rękę porobić chociaż cześć badań
a co do zwolnienia to zależy też dużo od twojej psychiki ja jeszcze nie wróciłam do pracy ale u mnie to inna historia

Ostatnia edycja:
Lenka jakis dziwny lekarz Ci sie trafił bo po zabiegu zaleca sie 3 miesiące odczekac.Moze idz do jeszcze innego lekarza.
Dla Twojego Aniołeczka
[*] i tule mocno.

Kasiu to pewnie Weronika nie moze sie doczekac wyjazdu.Pamietam jak ja cieszyłam sie na wyjazdy wakacyjne.

Ostatnia edycja:
reklama
MOTYLKU mój po usg i stwierdzeniu że "nawet śladu nie ma po zabiegu" dał zielone światło pod warunkiem że psychicznie czuję sie na siłach i tarczyca już nie szaleje

tak juz w nocy przez sen mówiła o wyjeździe
własnie stwierdziala że tata spakuje nam walizke a my bedziemy mu palcem pokazywac co wkładać

Ostatnia edycja:
Do góry