reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja juz nie stosuje zadnej diety cud
poszłam do lekarki powiedzialam ze brak mi juz sil dostalam tabletki i zalecenia na razie jest ok
ale jak tylko sie zorientuje ze zafasolkowalam od razu mam je odstawic
poki co szan na fasolke brak w poniedzialek zaczynaja mi sie dni plodne a bede od R 600 km bez szans na jego dojazd
jedyne dobre ze nawdycham sie jodu czym poprawie sobie tarczyce

Kasiu nie wiem czy to było do mnie ale mała dobrze sie miewa .Wczoraj byłam u lekarza i wszystko jest git.Dostałam masc na hemorojdy bo sie przyplatały:wściekła/y:.Mam nadzieje ze masc podziała.

Pamietam ze masz tableteczki i lekarz to kontroluje ,zycze powodzenia z całego serducha,

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki.

U mnie kiepsko, nic do przodu. Nie wpadam do Was, bo jakoś nie mam weny. Nie zdałam po raz czwarty dzisiaj prawa jazdy, mam w cholerę egzaminów w przyszły weekend i nie wiem kiedy się nauczę i do tego zaatakował mnie i R prawdopodobmnie świerzbowiec....... Jesteśmy czyściochami, a teraz się czuję jak jakiś menel... Mam krostki na nogach, pośladkach swędzi jak cholera i nie ma nic skutecznego w sumie na to.
No pożaliłam się, daję znak, że jakoś żyję i może któraś z Was streściłaby mi co ważnego się wydarzyło ostatnio?

czesc!!!
Dziewczyny proszę, przestańcie!!!!
Nie jestem w temacie, bo przy dziecku jest tyle roboty i nie zaglądałam parę dni, przejrzałam tylko i doczytałam pare informacji.
Aguś Irl mój typ się sprawdził:-):-).Gratulację zdrowej córeczki:-):-).
Wróbelku cieszę się, że jesteś w domku, już teraz Hania może wychodzic:-).Powodzenia na porodówce:-):-)
Kasiekkm Marcelektez piękne imię.
Selenko odliczam cały czas.
Pixelko czekam na wieści.
Izunia gratuluję II-trzymam kciuki.
Syluś jeszcze troszkę wytrzymaj Słoneczko.
Haniu nocna dużo sił życzę.
Aga w piątek będziesz najpiękniejszą Panną-mam nadzieje, że kieckę już kupiłas;-);-);-).
Edytko sto lat dla Wiesia.
Niusia, Bananiaro, pozdrawiam serdecznie.
Wszystkie nowe Aniołkowe Mamusie tulę, za staraczki trzymam kciuki, nowozafasolkowanym gratuluje z całego serca.

Kubuś rośnie nam w oczach,przesypia już prawie całą noc, za to w dzień jest bardzo wymagający i domaga się ciągłej uwagi i noszenia. Bardzo lubi kąpiele, a wczoraj obdarzył mnie pierwszym bezzębnym uśmiechem:-)

reklama
Przeczytałam i... nie wiem co napisać, wzbierała we Mnie złośc, rozczarowanie,żal, chęć krzyknięcia "dość". Ale nic nie napiszę. Rok tem , w czerwcu, gdy tu trafiłam, obecne tu forumowiczki bardzo mi pomogły. Przechodziłyśmy razem przez badania, ciążę, dwie kreseczki, każde USG, każdy tydzień ciąży. Myślałam,że jak Ja zajdę w ciążę będę mogła wesprzeć inne, nowe koleżanki. Będę się starała, bo uważałam,że taka jest kolej rzeczy. I może dziś źle zrozumiałam, może, ale czekałam na posta od Agi Irl, poroniła w ten sam dzień co Ja, a dziś przeczytałam,że ciężarówki mają sobie iść na nowy wątek. Dlaczego? Zabolało.
Wszystkie Was szanuję, "stare"," nowe", jakie to ma znaczenie. Nie rozgraniczam. Fakt,że szukam postów dawnych koleżanek, ale nie unikam nowych.I przyznaję,że mi ich brakuje.
W sumiem nie wiem po co to wszystko napisałam. Jakoś mi leżało na sercu.
Zaczynam się gubić gdzie jest moje miejsce na forum.
Dobrej nocy wszystkim. BEZ WYJĄTKU.

Do góry