reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki,
a my dzis pospalysmy do 10 :-)
melduję, ze jeszcze w dwupaku, świetnie sie czujemy, jedyne co bolałi to kolano...bo jest plucha a ja miałam kiedys je operowane i zawsze boli w taka pogodę
pozdrawiam wszystkie
Wróbelku wyśpij sie bo potem bedzie juz z tym kiepsko...

reklama
No to super Sówko że wszystko dobrze. Oby tak dalej.
mamo sówka a byl pęcherzyk z ciałkiem żóltym juz? fajnie ze wszystko ok, a pamietasz jakie mial wymiary ?
MS ciesze sie ze maleniswo rosnie oby tak dalej.
Mamo Sowko no to mamy wizyte w tym samym dniu:)
Kurcze,ale mi sie znowu ten czas wlecze...Jeszcze 3 tyg...
No to super, ile mm miał pęcherzyk? Luteinę masz rano i wieczorem aplikować czy 2 na noc?

Dziewczyny dziękuję, że jesteście:-)
Ola dziękuję:-)
Pati b. byłam tak zestresowana, że nawet nie wiem czy pęcherzyk był już z ciałkiem żółtym:confused:
Nikki pęcherzyk miał 7mm:-) a Luteinę mam rano i wieczorem:tak:
Motyl nie wiedziałam czy MS to do mnie, ale chyba tak:-p
Agnieszka to super, będziemy razem odliczać, a na którą masz wizytę???:-D

Hej hej Ja już w domku, ale bez Hanki, wypuścili mnie i powiedzieli, że mogę wracać chocby wieczorkiem :) Zrobili to chyba ze względu na stan psychiczny w jakim byłam (po tym wszystkim miałam już naprawde dość, a w dodatku leżałam na sali z taką idiotką ze brak słów nie mam siły nawet o tym pisać) Uciekam się porządnie wyspać ( bo wiecie jak to jest w szpitalach)
Pozdrawiam was wszystkie

Wróbelek, ale się cieszę, że Hanusia już się urodziła:-) ale jest zdrowa i niedługo ją wypiszą???

Na mega ulewę trafiłam jak jechałam do pracy:angry: nie lubię jeźdźić w taką pogodę, ale cóż:confused: dziś idziemy z Mężusiem i siostrami do kina na Narzeczony Mimo Woli, więc mam dobry humorek:biggrin2: w ogóle lekarz zalecił mi dużo dobrego humoru, więc wypełniam jego zalecenia:-D

Wróbelek, ale się cieszę, że Hanusia już się urodziła:-) ale jest zdrowa i niedługo ją wypiszą???

Mamo Sówko ja zrozumiałam, że Wróbelek wrócił do domu z Hanią w brzuszku :-) I że jeśli Hania zechce już wyjść na świat, to Wróbelek ma wrócić do szpitala choćby wieczorem :-)

A ja Dziewczyny właśnie dochodzę do siebie. Zdobyłam się na odwagę i zadzwoniłam do gina. Zarejestrowałam się na wizytę, na 30 czerwca na 11.30.

Nie sądziłam, że tyle nerwów będzie mnie kosztowała ta rozmowa. A to tylko rejestracja. Trzęsły mi się ręce, było mi zimno, głos drżał. Już siebie widzę przed samą wizytą. Galareta i kłębek nerwów jak nic. Dobrze, że po mnie idzie Mama (taki rodzinny wypad ;-) ) to może będzie mi raźniej.

Gorzej jak na wizytę przyjdzie @... Ale chyba wtedy i tak pójdę, żeby go tak czy siak poprosić o duphaston od lipca.

Miłego dnia Kochane.

witajcie
wróbelku a ja nawet nie wiedzialam ze ty juz urodziłas!! napisz jakies szczegóły!!! co z małą? kiedy rodzilas??

mamo sówko- gratulacje.

Mamo Sówko ja zrozumiałam, że Wróbelek wrócił do domu z Hanią w brzuszku :-) I że jeśli Hania zechce już wyjść na świat, to Wróbelek ma wrócić do szpitala choćby wieczorem :-)

witajcie
wróbelku a ja nawet nie wiedzialam ze ty juz urodziłas!! napisz jakies szczegóły!!! co z małą? kiedy rodzilas??

mamo sówko- gratulacje.

Dziękuję za gratulację:-) PRZEPRASZAM DZIEWCZYNY, ale narobiłam zamieszania z Wróbelkiem i jej Hanią:confused: jakaś taka zakręcona jestem po wczorajszej wizycie, że źle to zrozumiałam, a głupia nie popatrzyłam na suwaczek:angry: DZIEWCZYNY WRÓBELEK JESZCZE NIE URODZIŁA:tak:

Witam.
Ja nic nie rozumiem.
Wróbeku, urodziłaś? A może tak jak pisze Asia, jeszcze w dwupaku? Nic nie kapuję.
U nas bez zmian ,odliczam do poniedziałku, aby otworzyli szpital i później mi wszystko jedno.
Pixelko, miałas byc pierwsza a tu sie ociągasz widzę.
Syluś jak samopoczucie?
Nikki, patib, pozdrawiam.
Aguś AJ, szafirku, Edi:-)
Aga Irl, czekam na wieści po USG.

reklama
Do góry