reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
poczekam az inne sie wypowiedza i założe takie wątki, bedzie nam troche raźniej bo będzie fajnie ogladac nowo narodzone dzieciaczki. wkońcu mozemy miec takie watki jak kazde mamy, możemy popichcic na wątkach itd. pomyslcie co stworzyc zeby byl wiekszy porzadek bo nie tylko ja sie tu gubie :)

mamo sówka a byl pęcherzyk z ciałkiem żóltym juz? fajnie ze wszystko ok, a pamietasz jakie mial wymiary ?

Wybaczcie ze tak zniknełam mąz przyszedł i obiadek trzeba było podac.

Co do tesciów to powiedzielismy z M co o nich myslimy i oni poprosili o wybaczenie.Nie jest to łatwe ale w domu mnie uczyli ze nalezy wybaczac ,ale nigdy tego nie zapomne o czym ich poinformowałam.Teraz to oni staraja sie jak moga ale szkoda ze tak nie było od początku.

Dodatkowe watki super pomysł:tak: jestem za.

MS ciesze sie ze maleniswo rosnie oby tak dalej.

Ja już jestem po wizycie:-) wszystko narazie jest w porządku:-D na USG było widać tylko pęcherzyk:tak: mam za trzy tygodnie (14 lipca) przyjść na następną wizytę i wtedy powinno być już coś więcej widać:tak: aha i dostałam Luteinę 2 razy dziennie dopochwowo:tak: fotki nie mam:confused:
No to super, ile mm miał pęcherzyk? Luteinę masz rano i wieczorem aplikować czy 2 na noc?

Pati, fajny byłby wątek o dzieciaczkach!

Aga 0240, ja praktycznie co 2 tyg mam usg, ale też cały czas stres...

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj pierwsza na forum, więc się przywitam.
Karola322 bardzo mi przykro, (*) dla aniołka
Ola 15 trzymam kciuki i gratuluje po cichutku,
13x13 dziekuję za pamięć
Pozdrawiam wszystkie bb miłośniczki;-)

Hej hej Ja już w domku, ale bez Hanki, wypuścili mnie i powiedzieli, że mogę wracać chocby wieczorkiem :) Zrobili to chyba ze względu na stan psychiczny w jakim byłam (po tym wszystkim miałam już naprawde dość, a w dodatku leżałam na sali z taką idiotką ze brak słów nie mam siły nawet o tym pisać) Uciekam się porządnie wyspać ( bo wiecie jak to jest w szpitalach)
Pozdrawiam was wszystkie

reklama
Do góry