reklama
orgazm faceta chyba nie ale moze on podrazniac szyjke i scianki pochwy swoim członkiem a to tez raczej nie wskazane (ponoc)nie pytałam gina ale w necie wyczytałam, bo moze zrobic sie stan zapalny albo jakies otarcie potem plamienie z tego i panika, a to ze nie w muszelke to mi chodzilo ze juz lepiej jest... analnie jak ktos lubi bo wtedy sie szyjki nie podraznia, jednak mysle ze to orgazm kobiety jest najbardziej niebezpieczny, ale to tylko moje zdanie z ginem o tym szczegolowo nie gadalam, jak dla mnie jak zakas seksu to w ogole nie ma seksu pod żadną postacia no nie liczac tych naszych dwóch chwil zapomnienia :-)
a to czy to bedzie do konca ciazy to mam ogromna nadzieje ze nie bo nie tylko moj m zwarjuje ale i ja tez.... juz chodze ciagle najezona a gdzie tam styczen ja mam nadzieje ze chociaz na prezent urodzinowy dostaniemy zezwolenie na seks ( w sierpniu) chociaz wszystko zrobie dla dzidzi nawet oddam życie
a to czy to bedzie do konca ciazy to mam ogromna nadzieje ze nie bo nie tylko moj m zwarjuje ale i ja tez.... juz chodze ciagle najezona a gdzie tam styczen ja mam nadzieje ze chociaz na prezent urodzinowy dostaniemy zezwolenie na seks ( w sierpniu) chociaz wszystko zrobie dla dzidzi nawet oddam życie
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
orgazm faceta chyba nie ale moze on podrazniac szyjke i scianki pochwy swoim członkiem a to tez raczej nie wskazane (ponoc)nie pytałam gina ale w necie wyczytałam, bo moze zrobic sie stan zapalny albo jakies otarcie potem plamienie z tego i panika, a to ze nie w muszelke to mi chodzilo ze juz lepiej jest... analnie jak ktos lubi bo wtedy sie szyjki nie podraznia, jednak mysle ze to orgazm kobiety jest najbardziej niebezpieczny, ale to tylko moje zdanie z ginem o tym szczegolowo nie gadalam, jak dla mnie jak zakas seksu to w ogole nie ma seksu pod żadną postacia no nie liczac tych naszych dwóch chwil zapomnienia :-)
Dziękuję za tak szerokie wyjaśnienia :-)
Jak już sama zafasolkuję, to na pewno swojego gina w tym temacie przycisnę do muru. I każę mojemu M słuchać, żeby potem mi nie mówił, że to moje widzi-mi-się ;-)
a to czy to bedzie do konca ciazy to mam ogromna nadzieje ze nie bo nie tylko moj m zwarjuje ale i ja tez.... juz chodze ciagle najezona a gdzie tam styczen ja mam nadzieje ze chociaz na prezent urodzinowy dostaniemy zezwolenie na seks ( w sierpniu)chociaz wszystko zrobie dla dzidzi nawet oddam życie
To chyba jak każda z nas :-) My dla dobra dzidzi wytrzymamy wiele, tylko nie zawsze idzie to w parze ze zrozumieniem ze str faceta ;-)
Czyli podsumowując: w pierwszym etapie ciąży na pewno seksu ani dudu... Ty jesteś w 9tyg, czyli pewnie cały 1 trymest jest zakaz. Na bank. A potem kwestia otwarta i dyskusyjna?
Ostatnia edycja:
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
ide zjesc kolacje bo tesciowa ujada ze nic nie jem... tylko ze ja sie paluszkami napchałam :/
Idź, idź... Paluszki to nie jedzenie, to przekąska ;-)
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Co do tych przytulanek to po poroneniu zaleca sie apstynecje przez pierwsze 3 miesiące.Potem to juz sprawa indywidualna.W zaleznosci od tego jak przebiega ciąża no i jak to sami partnerzy czuja.Mi połozna powiedziała za nie ma przeciwskazan w tej chwili bo na razie mam książkową ciaze.:-)Co do pozycji to z takim brzucholem jak ja juz mam to najlepiej od tyłu ale tak ze lezy sie na boczku.
Pati rzeczywiscie troche czulismy sie jak nowicjusze bo od grudnia to pierwszy raz.I powiem Wam ze nawet brzch nie za bardzo mi przeszkadzał.
Pati rzeczywiscie troche czulismy sie jak nowicjusze bo od grudnia to pierwszy raz.I powiem Wam ze nawet brzch nie za bardzo mi przeszkadzał.
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Od tyłu nie znaczy ze musi byc analnie tylko kwestia odpowiedniego ułozenia sie i moze byc normalnie:-)
no własnie najgorszy jest ten pierwszy trymestr, tylko ja chyba bede sie bac do konca, moze poczekam do 16 tygodnia chyba ze znów ulegniemy emocja a powiedz mi motyl czy znasz przyczyne swoich poronien? jak to u ciebie przebiegało?
My też zakaz seksu mamy, na razie do 3 lipca, do badania przezierności, lekarz zobaczy co i jak i zobaczymy.. Na początku, w 5 czy 6 tygodniu, lekarka mnie straszyła, że orgazm może spowodować wydalenie zarodka.. no nie wiem, ile w tym prawdy, ale się wystraszyłam, a normalny stosunek, to wiadomo, że są uderzenia w szyjkę i też to podobno niedobre...
Olu, trzymam kciuki, żeby tym razem było super!
Olu, trzymam kciuki, żeby tym razem było super!
reklama
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Pierwsze to było przez nerwy mieszkalismy z tesciami i wieczne nieporozumienia.Tesciowa nawet mi sie zapytała czy to napewno dziecko jej synka.4 dni pózniej poroniłam.Drugie to pech bo nad dzidzia zrobił sie zkrzep który jak sie oderwał to pociagnoł malenistwo(mozliwe ze była to ciaza mnoga).