reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A fajnie:)Do przedszkola trafilam bez klopotu.Mala zasnela mi juz w wozku.Jak sie obudzila zjadla obiadek i bawilysmy sie w piaskownicy.
naprawde sliczna dzis pogoda(w koncu).
Wrocilam do domu a tu cisza wiec szukam M...
A On w najlepsze sobie spi pod kolderka-hihi.

reklama
hej!

Karola trzymaj się.... ja chciałam wczesniej przypomniec ze ja tez krwawiłam nie wiedzac ze jestem w ciazy chciałam zebys sie nie denerwowała by myślalam że to bedzie tak jak u mnie... kurcze przykro mi że tak nie jest (*) światełko dla twojego aniołka

wchodze na forum a tu takie wieści znowu... olu gratulacje ja nie będe po cichu gratulowac O NIE NIE NIE G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! i jeszcze jedno bo sie wkurzyłam, masz myślec pozytywnie. jest udowodnione że jak sobie cos wmówimy to potem tak sie dzieje wiec wmawiajmy sobie że dzidzius rosnie i niedlugo zapuka mu serduszko a moze juz puka bo moze to wielkoludek :-). ja niedlugo mam wizyte i serce mam w gardle juz z tych emocji bo niemoge sie doczekac jak zobacze to maleńkie serduszko i calego maluszka fikającego koziołki :-)

Carri ja czekam aż ty się na męża będziesz rzucac tak jak ja a on na ciebie, ma trochę racji z tym prawkiem ale przecież sa taksówki fakt troche drogie ale jak do egzaminu juz niedlugo to fajnie by było jakbyście sie już na siebie porzucali :-)

Agnieszko 0240 super że praca ci się podoba, jak ja byłam w irlandi tez myślałam na opieka nad dziecmi ale m mi nie pozwolił bo ja nigdy nie zajmowałam sie małymi dziecmi nie mam doswiadczenia a to duża odpowiedzialnosc, jakby cos przy mnie nabroili to nie byłoby ciekawie tym bardziej ze mój angielski nie jest perfekcyjny a ich dialekt to juz w ogole jakaś parodia angielskiego :-D ja sprzątałam w irlandii ale tobie tego nie radze bo tam to ja miałam syf i malarie.... dywanu nie bylo widac spod kurzu i ciuchów a ja sprzatałam raz na tydzien i co tydzien był burdel na kułkach (sory za wyrazenie inaczej sie nie da tego nazwac)ja tam wszystko w rękawiczkach robiłam bo sie bałam że się czymś zaraże...

Edyto aga aj przytulam was mocno, prosze wróccie do nas bo smutno tu bez was

moje mdłosci chyba juz do mnie nie przyjda :/ ale jakos mam to w nosie, moze mam to szczescie ze dobrze znosze ciaze, tylko te cyce... to jest jakas masakra, w stanik sie juz nie mieszcze w ogole to boli jak go zakładam, a m jak mi chce nazlosc zrobic to mnie zawsze za nie złapie... ci faceci, ostatnio mu odbija z braku seksu, codziennie chodzi na golasa w pokoju i sie prezy i pyta czy jest ładny :-D albo zaczyna udawac ze sie bzyka z poduszka :-D:-D:-D ja mu chyba gumowa lalke kupie hehe tylko co ze mna :/ hihi faceci to duże dzieci :-D

tylko te cyce... to jest jakas masakra, w stanik sie juz nie mieszcze w ogole to boli jak go zakładam, a m jak mi chce nazlosc zrobic to mnie zawsze za nie złapie... ci faceci, ostatnio mu odbija z braku seksu, codziennie chodzi na golasa w pokoju i sie prezy i pyta czy jest ładny :-D albo zaczyna udawac ze sie bzyka z poduszka :-D:-D:-D ja mu chyba gumowa lalke kupie hehe tylko co ze mna :/ hihi faceci to duże dzieci :-D

Pati.b proponuję zemstę nietoperza: następnym razem to Ty poparaduj przed nim tak by się nakręcił, a jak mu co nieco stwardnieje, to go tam szczypnij, a następnie zrób w tył zwrot ;-) Z miejsca mu się odechce złośliwego łapania Cię za Twoje obolałe cycuszki :-)

Ola ciesze sie i wierze ze tym razem sie uda ,zacznij moze od witamine dla ciezarnych.Trzymamy z Weroniką kciuki :-) za Twoje malenistwo.

Pati niedobry ten Twój chłop :-p.Mojego jak sie ostatnio zapytałam czy mu sexu nie brakuje to dyplomatycznie powiedział że wystarczy ze sie do mni przytuli i poczuje jak Weronika kopie:sorry2:.Pozatym zapomniałam sie Wam pochwalic ze w sobote zaliczylismy małe przytualnki ale kombinacja i smiechu przy tym było coniemiara:-D:-D:-D.

Dziewczyny a jak to właściwie jest w naszym przypadku? Czy kolejna ciąża po poronieniu wiąże się z abstynencją w przytulankach? Czy to zależy? A jak tak to od czego?

ja sobie juz mojego wyobrazam jak nam lekarz zezwoli na przytulanka w polowie ciazy hehe i jak zobaczy w trakcie ze brzuch skacze bo maluch sie bedzie wiercil :-D juz go widze w akcji. motyl to musialo byc jak pierwszy raz :-D

lekarze wola zakazac przytulanek, chyba ze takie bez orgazmow i raczej nie w muszelke.... ja nie próbuje wiecej bo sie boje :-D orgazmy moga wywolac skurcze i poronienie a jak dla mnie seks bez orgazmow to bezsensu, jedyne co mozna to zadowalac m w inny sposob ale dla mnie to tez nie fair bo niby dlaczego jemu ma byc dobrze a ja mam tylko sie obejsc smakiem :/

lekarze wola zakazac przytulanek, chyba ze takie bez orgazmow i raczej nie w muszelke.... ja nie próbuje wiecej bo sie boje :-D orgazmy moga wywolac skurcze i poronienie a jak dla mnie seks bez orgazmow to bezsensu, jedyne co mozna to zadowalac m w inny sposob ale dla mnie to tez nie fair bo niby dlaczego jemu ma byc dobrze a ja mam tylko sie obejsc smakiem :/

Ale regułą jest, że po każdym poronieniu nie wolno? I całą ciążę tak?

O rany, mój M tego nie zniesie ;-)

A co do nie fair, że facetowi dobrze, a kobieta ma się obejść smakiem - to zgadzam się w 100%. W końcu to wspólna ciąża. Więc i abstynencja powinna być wspólna ;-) Wiadomo - we dwójkę raźniej.

reklama
Jeszcze jedno: piszesz, że bez orgazmów a jak już to nie w muszelkę. Dotyczy to obojga? Ja rozumiem, że orgazm kobiety może wywołać skurcze i poronienie, ale orgazm faceta? Do środka? Też??? Jak?

Ale niedouczona jestem :-p :baffled: :szok:

Do góry