reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agatka u mnie samopoczucie już rewelka :-)

Kochanie przetrzymasz tych kilka dni. najwyżej znieczul sie promilami, jak już nie będziesz dawała rady inaczej. Mam nadzieję że dasz sobie rade :-) Silna kobitka z Ciebie ;-)

reklama
Izuuuunia .... !!!!! :-) nic nie mówię, ale normalnie az mnie nosi na krzesle :-):rofl:

Haniu Nocna dzis wparzylam sie w Twoj suwaczek - rany jak zlecialo :-)

Karolka bardzo mi przykro. Slow mi brakuje. Przytulam.

Aga AJ Ty zdrowiej kochana, zebys czasem z czerwonym kicholem nie wyskoczyla w sobote ;-)

ja chyba jestem jakas nie normalna ale mi sie tylko chce ryczec i to wcale nie ze szcescia

Nie nienormalna, tylko z racji przejść przestraszona. To normalne. Ale pomyśl o tym, że jeśli Twoje "chyba" okaże się prawdą, to nie powinnaś się teraz stresować. To nie pomoże. Trzymaj się Kochana. BĘDZIE DOBRZE. Musi być do cholerki!

Ola to normalne, ze sie boisz. kazda z nas sie boi. a po tylu stratach .... . Ale musimy wierzyc, ze tym razem bedzie inaczej. a badalas moze progestreon na poczatku ciazy ? bo ja sie and tym zastanawialam. I myslalam tez zeby zaraz po zafasolkowaniu zrobic przeciwciala antykardiolipinowe.podobno w ciazy sa najbardziej wiarygodne wyniki.

reklama
Olu to normalne odczucie. Ale jeżeli się wszystko potwierdzi to masz się nie stresować. Bo nic Ci to nie pomoże. My Będziemy pilnowały Twojego stresu:-) I my będziemy górą a nie stres ;-)

Do góry