reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam popołudniowo:tak:.
Wy piszecie ze w Polsce zimno a tu duchota chociarz słonca brak.
Cari cos czuje ze ta moja wiercipietka to nie bedzie chciała tak długo w buszku siedziec:-D.Niech wytrzyma 6 tygodni i bedzie ok.
Karola trzymam kciuki i mocno sciskam.

reklama
Sylwia masz plany kiedy jakies staranka zaczniesz czy narazie spokój ???

Planów nie mam.. M mówi że to nie najlepszy czas dla nas na dzieciątko.

..ale dzisiaj (6 dc) akurat złamał się i jeśli tylko owulacja przesunie się o 10 dni to kto wie;-)

A u Ciebie jak to jest ze staraniami.. Ciąża była zaawansowana więc musi minąć roczek od śmierci twojej córeczki?

Jestem po wizycie.
Malutka waży około 3800 (dużo!)
Główka nisko osadzona i według USG donoszona. Tak się wcisnęła,że aż jej sie główka zniekształciła, biedactwo.
Decyzja-cesarka. 1 lub 2 lipca najpóźniej. Za duże ryzyko. Dziecko duże, Hashimoto, cukrzyca, serce.. Cóż, tak bywa.
Zmarła moja sąsiadka, ukochana , najlepsza..a tak chciałam aby doczekała.. Nie umiem uwierzyć w to. Miała raka.
Karola, myślami jestem z Tobą, życzę ci aby sie udało kochana.
Idę zrobić kolację. Zmieniłam suwaczek, odlicza do 2 lipca.
Odezwę sie później.
Pa

Zmarła moja sąsiadka, ukochana , najlepsza..a tak chciałam aby doczekała.. Nie umiem uwierzyć w to. Miała raka.
Bardzo mi przykro..

Główka nisko osadzona i według USG donoszona. Tak się wcisnęła,że aż jej sie główka zniekształciła, biedactwo.
Decyzja-cesarka. 1 lub 2 lipca najpóźniej.

Cieszę się że wszystko układa się dobrze!!
Nie chciałam Ci wczoraj nic narzucać ale ja na twoim miejscu sama zażądałabym cesarki nawet jak lekarz chciałby inaczej (więc cieszy mnie jego decyzja:)

3800!- a w jakim rozmiarze kupowałaś ciuszki dla Magdusi?:)

Ostatnia edycja:
Rozmiar 62 i większe. Na 56 dostałam kilka. Nie kupiłam. U mnie wszyscy wysocy więc przypuszczałam. Choć Ola urodziła się 54 cm, dziś ma 178 cm!

Ruda ja się czuję dobrze tylko mam wilczy apetyt i zjadłabym prawie wszystko:-p tylko jak się tak nasłucham i naczytam to troszkę się stresuję, ale mam nadzieję, zę tym razem będzie wszystko w porządku:tak:
Nie ma innej możliwości. Będzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

.
Cyniczna.....?moze któras wie co u Asi.......długo się nie odzywa....

Któras pytała o slub....jejku jak ja zaczynam sie stresowac....
Cyniczna jest ze mną na październikówach. Była ostatnio w szpitalu bo miała problem z nerkami. Dzidzia się chowa na usg ale podejrzewają, że będzie dziewczynka:-)
Jeszcze tylko parę dni ale czas zleciał;-)

Knguś to już 23 tydzień:tak: brzuszek rośnie, Kinia szaleje -to dobrze że daje mamusi popalić:tak:
Uwielbiam jak się rusza. Ale już bym chciała żebyśmy były w 37 tc . Byłabym o wiele spokojniejsza ;-)

Jakoś sie nie pcha, chyba jej u mamusi dobrze...a na dworze taka plucha, więc wcale sie nie dziwię....:-D też mi sie nie chce wyłazić...
W brzusiu najlepiej;-);-)

Witam w ten poniedziałkowy pochmurny dzien.
Mam dosyc deszczu i tej pochmurnej pogody, przez nia sie czuje jakos tak dziwnie i smutno................
Jutro podobno ma być słoneczko:tak:
Jestem po wizycie.
Decyzja-cesarka. 1 lub 2 lipca najpóźniej.
Super, że mała taka duża :-D Już niedługo będziecie razem, cudownie:-):-)
Przykro mi z powodu sąsiadki
[*]

reklama
Do góry