Sylwia'
Fanka BB :)
u mnie o poronieiu tylko wie moja mama z bratem i siostrą. Teściowie i rodzina mojego męża nic nie wie. Bo ja tak chciałam.
No u nas tak samo. Nie chciałam by ludzie nie wiedzieli jak się przy mnie zachować
dobrze zrobiłyście!!!! U mnie przy każdym spotkaniu w rodzinie M, teściowie ciągle wypytują brata M i jego żone o małego, o ciąże (tą byłą i tą planowaną) a do mnie ani słowa. Teściowa ciągle nosi na rękach małego, kuka do niego, poklepuje go. Nie odstępuje go na krok. Pomimo że z nimi widzi się bardzo często a z nami nie. I nie byłoby w tym nic szokującego gdyby nie fakt że na koniec takiej imprezy trochę z wyrzutem mówi do mnie że przy mnie to się boi nawet na chwilę wziąć małego na ręce..?????
13x13-Smacznego
dzisiaj dostałam okres a wczoraj zrobiłam test i był pozytywny dwie kreseczki ta druga troszkę grubsza niż przedwczoraj co to oznacza bo ja już się załamałam:--(
Jak mojej przyjaciółce na 3 testach wychodziły dwie kreski a potem @ to gin powiedział że to prawdopodobnie było poronienie samoistne..
Jedna z dziewczyn na forum chyba miała krwawienia we wczesnej ciąży a ciąża przetrwała(tzn. trwa nadal! To chyba była Syla28..?!
Ostatnia edycja: