angelka123
i tylko nadzieja......
Karolka ja w tym miesiacu tez tak mialam,@ spoznial mi sie 13 dni, zrobilam test i wyszla druga kreska blada.... a Fasolki nie bylo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam w pochmurną acz ciepłą niedzielę!
Karola322 bardzo złe rzeczy tutaj czytam i czekam na wieści -trzymam kciuki. Mam nadzieję ze trafisz na kompetentnego i ludzkiego lekarza.
Asiu she, Olu81, Kasiu0201 -temat brzuszków w rodzinie przerabiałam wczoraj z S... byliśmy na spacerze i mówiłam jak bardzo nie chcę jechać na ten ślub... Panna młoda 25tc, pierwsze usg w 5tc, kolejne po 20tc -bo po co częściej... S zapytał czy ją nienawidzę... zaczęłam się zastanawiać nad tymi uczuciami, które się we mnie kotłują... gdybym zaczęła je rozkładać na części okazałoby się że żal mam nie wiadomo do kogo a do niej nie czuję żadnej złości... Po prostu żyjemy w innych światach -mnie do mojego zepchnięto siłą... My się po prostu nigdy nie zrozumiemy -dla mnie kazde USG stanie się być albo nie być do czasu aż usłyszę -serduszko bije, podczas gdy dla niej to zwykłe badanie, dla mnie każda chwila gdy dzidziuś przestanie kopać będzie udręką, podczas gdy dla niej znaczy ze dzidziuś śpi... ja nie zaznam spokoju póki lekarz nie położy maleństwa w moich ramionach i nie powie ze naprawdę wszystko jest ok, dla niej to będzie po prostu poród... Co do niej czuję? zazdroszczę -zazdroszczę jej tego że mnie nie rozumie. A ten cały źal i ból, gniew i nienawiść który każda z nas czuje musi znaleźć ujście i skupić się na kimś konkretnym -po prostu po to żebysmy nie zwariowały...
Pixelko czekam na wieści co u Ciebie
Selenko Twoja córeczka jest cudowna
Motylku, Gosiu Lew, Enka1, Agnieszka0240, Aga Ir, Angelka123, Karola71,Iza30, Ola15, Przyszła mamusia, Kasiekkm, Gosiek84, Mama sówka, Koti81, Daaa, Carri, Sylwia', Iławianka, Gabrysiaa, Hania3450, Alutka17, Wróbelek, Niusi@, Anetka83, Kinguś, Syla28, Alla i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam serdecznie.
u nas też wszyscy wiedzieli, tylko mam odczucie ze moja rodzina podchodzi do tego bardziej subtelnie... a może ja jestem w stosunku do nich bardziej otwarta? (...) A kiedy mówię że nie chcę brać dziecka na ręce jest wielkie zdziwienie. Udawanie że nie ma tematu, że ja nie byłam w ciąży po prostu mnie dobija...