ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Nikkusia kochana pisałam rano że dzis dostałam @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikki....no u mnie brzuch jak balon, nawet sama mała mówi, że "mama ma duży brzuch - wielkii się tam dzidzia rusza..." i pyta sie czy śpi i mówi do niej choć choć..... do każdego wózka po drodze zagląda...
Nikkusia kochana pisałam rano że dzis dostałam @.
Witam
Doczytałam co u Was :-) Nawet nadrobiłam zaległości z wczoraj :-)
Znikam, bo muszę zawieść CV... Może tym razem się uda ...
Papa
Witam
Doczytałam co u Was :-) Nawet nadrobiłam zaległości z wczoraj :-)
Znikam, bo muszę zawieść CV... Może tym razem się uda ...
Papa
U mnie ciagle pada za oknem ....norlmalnie mam dosyc
Asiu she no to ładnie Cię klient maruda urządziłniestety jak to mówią nasz klient nasz pan -niestety...
Ja mojej mamie powiedziałam żeby nie zrywała ceny i oddała moją siostrę skąd ją wzięła.. wtedy były te opaski na rączkę a ja miałam 4 latka![]()
Hahahahaha! Widzę, że od maleńskości miałaś poczucie humoru :-) I jak Ci mama wytłumaczyła, że ten towar nie podlega reklamacji?![]()
Nie pamiętamMama wciskała mi kity że po tygodniu powiedziałam że jednak może zostać -ale teraz się nad tym zastanawiając to jakieś kłamstwa musiały być
jakie dziecko by sie zgodziło -ja na pewno nie.
Uciekam do kuchni bo tu dziś pusto jakoś...