reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Carri, maluch od szwagra jest cudowny. I życzę jak najszybszej decyzji o starankach!!

No właśnie kawę sobie słabą zrobiłam i trochę mi lepiej. Miłego popołudnia!!

reklama
Pixelo no to fajnie ze masz juz prawie wszystko a powiedz mi jak mala reaguje za niedługo bedzie miała towarzystwo ??? Zapewne tez sie nie moze doczekac :happy2:

Wydaje mi się, ze czeka...choc z takim maluchem to nie do końca wiadomo co on z tego całego zamieszania rozumie i co mu do głowy strzeli po porodzie....:-)

Wydaje mi się, ze czeka...choc z takim maluchem to nie do końca wiadomo co on z tego całego zamieszania rozumie i co mu do głowy strzeli po porodzie....:-)
Mój synek będzie w podobnym wieku, jak pojawi się rodzeństwo. Na razie nic nie mówię, że mam dzidzię w brzuszku, bo nie chcę mu mieszać w głowie, tylko tyle, jakie dzidzie są fajne itp.

Staranke zaczne jak w wczasie wakacje ale wieksze prawdopodobwnstwo ze na wrzesien Maz powiedział mi ze musi zdac prawko, bo wtedy bedzie sie czuł w 100% pewny i mniej sie bedzie denerwował....Takze czekam choc nie ukrywam ze bym juz chciala....zwłaszcza jak patrze sie na zdjecie synusia od szwagra
KOchana synus szwagra cudowny. My tez takie bąbelki będziemy miały:tak::tak:
w sumie wszystko juz gotowe, prucz wózka....no ale zobaczymy jak wiki sie bedzie zachowywać bo być może trzeba bedzie zakupić bliźniaczy....
No rewelacja że jesteście juz przygotowani, teraz tylko czekać na malucha:-):-)
Carri, możliwe, zdrzemnęłam się i niestety nic nie pomogło, ledwo chodzę, jest mi słabo i ból głowy do tego, mam nadzieję, że z maluchem ok, bo boli mnie brzuch po dzisiejszym badaniu u ginki...
Połóż się kochana i odpocznij. Możliwe że pogoda kiepska i daltego takie samopoczucie.

Karola322 - gratulacje!!
13x13 - też miałam niski progesteron - uż pisałam :) po Clo... udało się zajść w ciążę!
Carri - ja też będę robić prawko- tak jak Twój M.najwyższy czas!

Pozdrawiam wszystkich!

Suwaczek jest specjalnie dla Michałka, żeby się nie czuł zaniedbywany :tak:
Ja właśnie po nim Cię poznaję :-D:-D:-D

witajcie
melduje ze zyje, wciaz leze, szyjka masakra no i od dzis dietka cukrzycowa.
pozdrawiam was wszystkie bardzo bardzo serdecznie, gratuluje nowym fasolkom!!! no i czekamy na kolejne dzieciaczki....
oby moja sie jeszcze nie pchała! chociaz spora juz jest, wazy 1588 gram.
Trzymajcie się. A dzidzia niech siedzi w brzusiu bo tam jest wygodnie ;-)

Kobietki zrobiłam właśnie drugi test i taka cieniutka kreseczka jak wczoraj czyli są dwie:-):-) a we wtorek idę do lekarza na wizytę
Będzie dobrze, trzymam kciuki:tak::tak:

m
co do staranek to po prostu co ma byc to bedzie
:tak::tak::tak::-)

Więc z dzidziusia teraz nici... a to mnie dobija najbardziej i nie obchodzi mnie w tym momencie ze tak jest lepiej...
Przytulam mocno.

Kingus ty sie nie smutaj bo dzidzia tez smutna bedzie :-)
Już się uśmiecham:-D

Czy któraś z Was miała podobnie za niską betę a mimo to ciąża była prawidłowa ? Wiem, że przyrost powinien być 66% po 48h i 114% po 72h ale u mnie trzecia beta przyrosła sporo mniej.
Kolejną betę robię jutro i za kolejne dwa dni.
Dziękuję za odpowiedzi.
Ja tylko raz robiłam betę w tej ciąży. Trzymam kciuki żeby jednak się udało.

Będę was kochane podczytywała ale mało wylewna będę chyba bo zasmutałam się trochę... i jakąś agresję do świata mam w sobie -nie chcę nikogo urazić swoim tonem... mam mentlik w głowie choć zapewne dobrze że teraz się dowiedziałam a nie po roku starań...
To będziemy się smucić razem :tak: W końcu musi być lepiej.

My wczoraj byliśmy z Kubusiem u lekarza. Mały przez miesiąc przybrał 1200 gram, na szczęscie żółtaczka już minimalna i za 2 tyg pierwsze szczepienia:-).
No to super :-)

Staranke zaczne jak w wczasie wakacje ale wieksze prawdopodobwnstwo ze na wrzesien Maz powiedział mi ze musi zdac prawko, bo wtedy bedzie sie czuł w 100% pewny i mniej sie bedzie denerwował....Takze czekam choc nie ukrywam ze bym juz chciala....zwłaszcza jak patrze sie na zdjecie synusia od szwagra
:-):-)A chłopczyk śliczny ;-)
Oby wakacyjne staranka były owocne :-D:-D

:-)No tak male dziedzi to wielka zagadka :-) ale mam nadzieje ze nie bedzie zle .....:-)

Nikki kawa w ciazy .....nie ładnie :wściekła/y:
No wiem, nie powinnam, ale działa i może ból głowy przejdzie bez leków.

Uciekam do obowiązków.. Pozdrawiam, Olu, co z Twoim okresem? Wybierasz się do ginka, jak nadal nie będzie?

reklama
Nikki....no u mnie brzuch jak balon, nawet sama mała mówi, że "mama ma duży brzuch - wielki :szok: i się tam dzidzia rusza..." i pyta sie czy śpi i mówi do niej choć choć..... do każdego wózka po drodze zagląda...

Do góry