reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kaska0201 nono czyzby odchudzanie na lato???
A co do grobu , ehhh serce mnie kluje ze sa tacy ludzie ktorzy tak pozbawiaja zycia swoich dzieciatek .......Piekny gest z Twojej strony....

reklama
Dziewczyny wybaczcie ale napiszę to..
Swojego czasu jak zaczynałam "karierę" na tym forum też potrzebowałyśmy wygadania..I plotłysmy tak jak Wy teraz. Dziewczyny zwróciły nam uwagę że przez te produkcję nie da się doczytać ważnych informacji od niektórych osób i dlatego został stworzony wątek ODSKOCZNIA, gdzie dziewczyny gadają o wszystkim - tak jak wy dzisiaj..Wtedy myślałam że się czepiają, że zabraniają pisać a teraz w 10000% procentach je rozumiem..Znikają mi posty brzuchatek - selenki, pixelki, kasi, wróbelka, Agi AJ, Edytki ( która pisze raz na ruski rok ), Angelki...Potrzebowałam porady w sprawach medycznych i mój post też zniknął - więc go w końcu skasowałam, bo i tak nikt by do niego nie dotarł..Nie było mnie tu na wątku 2 godziny i miałam do nadrobienia 20 stron..Nie wyrabiam poprostu..

Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam..ale ten wątek przestaje być "ciążą po poronieniu"..
Pamietajcie że to tylko moje zdanie.

A ja na szczęście mieszkam osobno z teściową bo bywało u nas różnie a teraz jak jesteśmy na odległość to miód malinka i przynajmniej Julcią ma się kto zająć bo inaczej trafiłaby do żłobka jak wróciłam do pracy.
Carri humorek u mnie ok od 1 lipca zaczynam urlop bo pracuję w przedszkolu, więc tylko w sierpniu kilka dni do pracy i znowu urlopik a 15 jadę z M. na koncert Madonny. Teraz sobie siedzę przy kompie nagrywam rodzicom moich przedszkolaków płytki ze zdjęciami (27 sztuk) dlatego mnie tak dużo dzisiaj na BB. A jak tam Twoje samopoczucie?

Kaska życzę zdrówka

Przyszła mamusiu proszę napisz jeszcze raz a jeżeli będziemy potrafiły Tobie pomóc na udzielimy porady.

Ostatnia edycja:
Ja mam wspaniala tesciowa , chodz czasem jej nie lubie, nie znosze jak wypije To jej minus Poza tym jest ok.
A tak wogole my tez nie mieszkamy sami ...tylko jeszcze do tego moj tata

Ilawianko no pieknie wypoczniesz sobie, hehe choc zapewne za niektórymi dzieciaczkami bedziesz tesknic :-)
Nono na koncert madonny jedziesz ...PIEKNIE !!!

Dziewczyny wybaczcie ale napiszę to..
Swojego czasu jak zaczynałam "karierę" na tym forum też potrzebowałyśmy wygadania..I plotłysmy tak jak Wy teraz. Dziewczyny zwróciły nam uwagę że przez te produkcję nie da się doczytać ważnych informacji od niektórych osób i dlatego został stworzony wątek ODSKOCZNIA, gdzie dziewczyny gadają o wszystkim - tak jak wy dzisiaj..Wtedy myślałam że się czepiają, że zabraniają pisać a teraz w 10000% procentach je rozumiem..Znikają mi posty brzuchatek - selenki, pixelki, kasi, wróbelka, Agi AJ, Edytki ( która pisze raz na ruski rok ), Angelki...Potrzebowałam porady w sprawach medycznych i mój post też zniknął - więc go w końcu skasowałam, bo i tak nikt by do niego nie dotarł..Nie było mnie tu na wątku 2 godziny i miałam do nadrobienia 20 stron..Nie wyrabiam poprostu..

Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam..ale ten wątek przestaje być "ciążą po poronieniu"..
Pamietajcie że to tylko moje zdanie.

Olcia popieram Ciebie w 100000%, dzis gdy zobaczylam produkcję... hmm..... przypomniala mi sie tamta sytuacja.... I tak jak wtedy tlumaczyla nam Edytka.... Przy takiej ilości postów bardzo latwo przeoczyć kogoś kto potrzebuje w danej chwili wsparcia, kto ma problem i niezwlocznie potrzebuje odpowiedzi na swoje pytania.... I mysle ze to nie jest skuteczne gdy pobieznie przebiegam 30 stron i wlasciwie nie doczytuje co u kazdej z Was....

reklama
Przyszła mamusio jakis czas temu bylo wlasnie tak, robilo sie wieczorne imprezki by kazda z Nas mogła choc na chwile zapomniec , gadalo sie o wszytskim i nie było potrzebne robic drugiego forum .... Kazdy był zadowolony...i CO najwazniejsze nie trzeba przeskakiwac z forum na forum ....by pogadac

Do góry