reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selenko jak ten suwaczek mknie do przodu !!! Jeszcze troszke i bedziesz miała córeczke przy sobie :-)

Olu starac sie o dzidzie bede pod koniec wakacji , ze wzgledu na meza ale i tak sie juz ciesze..... ;-) I nie smutaj sie chc nie mamy grobu dla swych dzieci
Ale i ty i ja myślimy o naszych dzieciach, kochamy je i brakuje ich tutaj
A one i tak wiedzą, że mama je ciagle kocha i pamieta...nawet gdy zapali pod jakimkolwiek krzyzem znicz ........

Człowiek przez całe życie zbiera coraz to nowsze doświadczenia, uczy się przez całe życie i nie można niestety cofnąć czasu trzeba żyć dalej bogatszym o nowe wiadomości a nie można rozpamiętywać tego co można by poprawić w przeszłości - niestety życie jest okrutne. Chciałabym tylko, żeby niektórych zdobytych doświadczeń i wiedzy nie musieć wykorzystywać w przyszłości.

Zgadzam się z Carri

EHHH myslałam ze ze zdrówkiem bedzie u mnie wszytsko ok ..... a tu pech ..... jak zwykle zawsze cos wyskoczy

A tak wogole jaki macie humorki ??

no wreszcie sie dokopałam do konca bWaszych postów

IŁAWIANKA dziękkuję ale Twojej niuni tez nic nie brakuje
no więc tak bylam po recepty dla Werci a pani doktor się do mnie dobrała bo sie jej mój oddech nie podobal
cisnienie 140/80
waga lepiej nie mowic wzrostu tez nie wiele
i jutro z rana siusiu do kubeczka i pobranka chyba z 6 badan krwi zlecila
i zapisała tabletki na odchudzanie tzn wspomagajace od jutra zaczynam i mam nadzieje ze wytrwam

pisalyscie o grobkach naszych Aniolkow ja swojego tez zostawiłam w szpitalu ale przypomnialam sobie teraz ze znalazlam na cmentarzu grobek a na nim napis"NN CHŁOPIEC" popytałam pana ktory na cmentarzu pilnuje porzadku i dowiedzialam sie ze znaleziono dzieciatko na smietniku nikt tego grobu nie odwiedza
jutro sobie tam pojde zapale swiezuszke postawie kwiatuszka
to bedzie dla NN i mojego Aniołka wspolny grobek

reklama
Do góry